Proteinbars - recept
150g Fiberberikad havregryn
100g Jordgubbar (helst färska, men frysta fungerar också)
100g Äggvita (3st M-ägg)
30g riven kokos
100g OneWhey Jordgubb & vit choklad
35g Mandelsmör (går att köpa, men jag gör mitt eget - recept)
Vit choklad (valfri mängd)
1. Vispa samman äggvita, proteinpulver, kokos & jordgubbar.
2. Häll i fiberhavregryn och mandelsmör, fortsätt vispa till en tjock & krämig konsistens.
3. Smeta ut på ett bakplåtspapper med uppvikta kanter (15x30cm)
4. In med plåten i ugnen, 175 grader i ca 7 minuter.
5. Smält vit choklad under vattenbad & bred sedan över den färdiga smeten. (Jag valde att ha vit choklad på hälften, och hälften utan.)
6. Låt svalna i kylen minst 1timme, dela sedan upp i önskad storlek på dina bars.
Proteinbar - Belgisk choklad & hallon
150g Fiberberikad havregryn
100g Färska hallon
100g Äggvita (3st M-ägg)
100g OneMeal Belgisk choklad
30g riven kokos
30g linfrön
35g Mandelsmör (går att köpa, men jag gör mitt eget- recept)
Vit choklad (valfri mängd)
1. Vispa samman äggvita, proteinpulver, kokos, linfrön & hallon.
2. Häll i fiberhavregryn och jördnötssmör, fortsätt vispa till en tjock & krämig konsistens.
3. Smeta ut på ett bakplåtspapper med uppvikta kanter (15x30cm)
4. In med plåten i ugnen, 175 grader i ca 7 minuter.
5. Smält vit choklad under vattenbad & bred sedan över den färdiga smeten. (Jag valde att ha vit choklad på hälften, och hälften utan.)
6. Låt svalna i kylen minst 1timme, dela sedan upp bars i önskad storlek.