Be happy

Surround yourself with people who make you happy





Mysepys

Haft en riiiktigt mysig dag! Bara legat i soffan och kollat på olika inredningshemsidor och tidningar! Druckit en massa te och kaffe, och fikat alldeles för mycket!

Nu börjar hösteb smyga sig på, så dags att byta ut lite inredning och gosa till det här hemma inför mörka höstkvällar!






Sleepy

Sleepy face today!

Min hjärna är fullständigt kaos just nu, pms 24/7 osv. Orkar inte! Jobbar 4,5h idag, sen ska jag bara försöka plocka ner mig själv på jorden en stund!

Hoppas alla ni andra mår bättre än mig och får en underbar dag trots denna eländiga brandrök! 

Puss!




Lovely

Har haft ännu en helt fantastisk helg i goda vänners lag! #feelblessed
 
I fredags åkt jag och Calle till Ludvika efter jobbet och lämnade en bil. Stannade till där och åt väldigt god thaibuffé på en mysig restaurang. Sen vart de hemgång och baka tårtbottnar inför lördagens partaj ute hos svärföräldrarna. Tidig sängstigning för en gångs skull!
 
Upp i tid på lördagsmorgon för att baka en marängbotten till tårtan, sen åka direkt ut på landet me Calle & Erik. Där vart det häng på bryggan med svärföräldrarna, kalla öl och en sväng ut på sjön. Sen började alla vänner rulla in så då tände vi grillen och sen hade vi en superhärlig kväll! Avslutade med en åktur på sjön mitt i natten innan sängdags, så sjukt vackert!
 
På söndagen vaknade vi upp till ännu finare väder, så även denna dag spenderades med kall dryck i solen och fina vänner!
 
På kvällen åkte jag, Calle, Roy och Josefin hem till mig och Calle och hade filmmyskväll innan dom skulle åka vidare hemåt!

Tack för en superhärlig helg alla fina människor!
 
 
Under hela helgen har vi sett röken från den hemska skogsbranden som blir värre och värre för varje dag. Får ont i magen när jag tänker på dom stackars brandmännen som kämpar dag ut och dag in med att få bukt på den. Idag är det tydligen Sveriges varmaste dag, när det egentligen hade behövt ett sjuhelsikes jävla oväder för att hjälpa brandmännen!