Fredag - hårfärger

@ wööörk, näst sista dagen nu!

Sanna är på tjänsteresa, Jon är sjuk, Sara & Marita har gått för dagen, vilket betyder att jag jobbar ensam hela eftermiddagen fram till 18, bluuääää!!!!

Sitter och kollar igenom gamla bilder, insåg precis att jag hunnit haft en hel del olika hårfärger sen december;


Från mörkbrunt till blond, och däremellan sjutusen olika slingfärger. Nu är jag slingad igen efter att ha vantrivts hela sommaren som blondin, huhu! Tur att man har världens bästa vän som är världens bästa frisör också, lovely <3

Har inte en susning hur jag ska lyckas fördriva tiden, ringer ingenting typ(precis när jag skrev det fick jag typ 3samtal och 5chattar). puuuhh, sådärja lugnt igen.

Om en vecka kommer en tjej och provrider Ella, kommer gråta blod när jag säljer henne, fyfan. Min skatt!



 

Jaja, ska jobba vidare!

 




Fredag - trössiluring

Godmorgon!
 
Sitter på jobbet och äter en frökuse me skinka, nomnom!
Är så sjukt trött idag, helgen kommer bli galet uppskattad. Ska nog inte göra alltför mycket, en lugn helg skulle sitta fint, men vi får la se. Varje gång jag planerar en lugn helg så blir den allt annat än lugn. Men sover jag i Ransta ikväll så blire iaf mys och film.
 
Imorgon tänkte jag hoppträna med Ella, hoppas på fint väder.

Ella är till salu, annonsen hittar du HÄR


Ha en trevlig dag mina vänner.

Xoxo





Torsdag - tacobuffé e gött däää

Hallå där kött & blåbär!
 
Bänkad framför tvn i Ransta med bonuspappsen och bonussis, går nå dåligt på tv dock så jag passar på å nörda ännu mer dator, för de gör jag ju inte 9 av 9 timmar på jobbet(!?), så gjorde jag det.
 
När jag kom hem till Sala efter jobbet så hade man lite för bråttom för att bli utelåst, men jolåjolå, utelåst vart man. Som tur var lyckades jag klättra upp på balkongen, verandan, you name it -  och fick klättra in genom sovrumsfönstret för att hitta en sovandes Joche som inte vaknade av att jag hade stått å bankat på dörren och ringt 100ggr. Sen vart de lite stall och sen tacobuffé på Lindströms med Kevin, Anton, Emil och Nicklas. Sjukligt gott, omnomnom!
 
Nej nu ska jag mysa ner med Ewe och kolla film, förhoppningsvis vakna i tid imorgon så man slipper se ut som crap som imorse:
 
 
Ha de tokbra mina vänner och ovänner!
 
Tjingeling, godnatt, puss, kram och goodbye!                                                  



Torsdag - ny blogg

Hejhej alla monsterdiggare!
Kirrat ny blogg nu, tröttnade på min gamla och blogspot vart bara drygt. Så jaa, här kan man numera börja läsa om mitt otroligt spännande liv, höhö eller nåt. Kickar igång redan idag. Designen är under uppbyggnad, pillar med den när jag pallar, så detta får la duga tillsvidare.
 
Ses hörs hey!
                                                                                                                              



Onsdag - pannkakshärj

Gookväll! Jobbat hela dagen fram till 18, efter det vart en sväng hem till Ransta och fikade lite och Ewe klippte Robin. Sen vart det stallet en sväng och pussas med min fina poppo :* Nu har jag precis tryckt i mig en jävla massa pannkakor, dom smakade gott men såg ut som något av det äckligaste jag sett! Skulle göra rosa fina pannkakor, men Mr Joachim vet inte hur man hanterar karamellfärg så han öste i en halv flaska... Här har ni resultatet:
Ikväll sover jag hemma i Sala med Joche och Ewe.
Puss på kvällen och mina fina vänner!