Tacotorsdag

Gym me frugis och nu tacoooos, I love it !!!




Alla älskar mellis

Honung och kanelstekt äpple & banan med lättkvarg och vaniljpulver, helt underbart gott!




Lunchie

Kyckling, sötpotatis, broccoli & stekt ägg, naamnaam!!




Puss




höj volymen

Nä men om man skulle ta och skriva här nån gång kanske. Men min dator har pajjat, eller ah skärmen e typ grön. Så e opepp att använda den.
 
Whatever, här kommer lite uppdatering..
 
Uhm ja justja, ska ju minnas nåt också. Calle har iallafall varit hemma i 2veckor vilket har varit svinkul. Nu har han dock stuckit iväg på en veckas jobb i vanlig ordning. Sen har jag även blivit erbjuden en tjänst på jobbet till tidigast 31augusti, dom är supernöjda med min insats den här lille vikarieperioden jag jobbat. Så nu går jag in på 100% i 7månader till. och sen får vi se. Vill ju fortfarande ta lastbilskörkortet, men det kanske får vänta lite då. 
Alltså minns ingenting, får lägga upp lite bilder istället!
Blivit mörkhårig!
 
Tidig morgon innan jobbet

Nya favvotröjan

Lättkvarg, fun-light & hallon, bästa jävla mellanmålet!


Pumpat läppar har hunnits med


Frukostbild
 

Matlåds-prep!
 
Spänner mig efter 10minuters pump på gymmet efter att ha provat mitt nya pwo i kombination med vasotropin. 45min senare började jag fundera på om jag inte var född kille eller nåt, blodådrorna på halsen höll typ på att explodera, hahahaha så skönt!

Min fina frugis inne på Jensens idag, åt muuumsig lunch;
Tänk om man fick äta sånnadäära lixom, mhmmmm!!! Söta var dom iallafall :D

Påfyllt och fint i skåpet !
* NO-xplode 2.0 - pwo
* ONEwhey
* ONEmeal
* Vasotropin
* Craze - pwo
* HEAT
* Protein från matrix
* ONEcreatin
* Creatine monohydrate
* Ripped adrenaline
Utanför skåpet:
* Bio Silica 
* Glucosanol
* Omega 3
 
Ajja, sämst uppdatering I know. men kan ju berätta mer om typ min "nya livsstil" nån dag haha, typ träning, kost, kosttillskott, jobb, hästar, uteliv osvosvososvosvosv ! Och så slänger jag väl upp nån bild på nya läpparna som bästa Carin stilade till idag.
 
Bla bla, tack för mig, heeej!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Lörsdag

Vafan finns det inte en dag mellan lördag och söndag som typ kan heta lörsdag för!!?? Inte redo för måndag imorgon....

Ajja, kortfattat så har jag haft en dunderbra helg! Folk och lite härj hos oss i fredags. Lördag innehöll mycket lathet, fet ångest över att jag inte kom iväg å träna. Partaj hos Moffe på kvällen, vart ett riktigt härligt gäng som öste på.

Idag har jag vart ute i Ransta me frugan hela dagen. Kom en dam från Mary Kay å "undervisade" hela dagen, slutade med att vi köpte på oss en massa grejjor(allt på den översta bilden). Nu äre bara chillkväll som gäller, hoppas tiden går sakta så de dröjer tills de blir måndag...

Pusshaaaaaaj




Cooozy

Hemkommen från svärföräldrarna precis. Blev bjudna på supergod oxfilé med mandelpotatis, kantareller & massa gott och några glas rött. Dom e goa dom <3
 
Nu blire mys hem med världens bästaste Ewe & Calle. Eller ah, mest mys med Ewe eftersom Calle övar på sin DJ karriär. Han har ju lovat att blir snäppet bättre än Hardwell, Tiësto, Avicii, David Guetta, u name it, så han lär ju ligga i lite nu om det ska bli nåt....!!! hahahaha
 
Neherru, svepa nån öl och kanske lyckas somna innan 8 imorgon bitti, joooolå!
 
Pussvah!
She's my hoe!
 
 



MACKE, ring åklagaren!!!!

För er som missade Tunnelbanan på kanal 5 häromdagen, kolla detta HAHA! 
Vilken jävla stjärna, helt galen!



decisions

Dagens planer:
 
* Stallet, rida en sväng typ
* Gymma, trots vilodag..känner att de behövs för att få hjärnan på banan denna dag.
* Om vi hinner så ska vi nog hälsa på svärföräldrarna en sväng
* Städa 
 
Har noll energi till nånting typ. Det enda jag vill göra är att åka till gymmet, där kopplar jag bort allting och mår så himla bra. Hittar ny energi där och om nåt är på tok innan så känns allting en miljon gånger bättre efteråt och jag kommer oftast hem och är mycket piggare och gladare än innan jag åkte dit. Händer väl inte alltför ofta att jag har dåliga dagar heller, men idag så är allting bara blääää...
Näh fyfan, ska sluta gnälla och ta tag i dagen istället. 
Men måste säga att det är rätt kul att det är så himla många som kikar in och läser här varje dag, Jag skriver egentligen bara för min egen skull, men att folk tycker det är intressant att läsa(vissa dagar mer än andra kanske) är kul. Motiverar mig till att uppdatera mera.
 
Puss på er :*
 



Dead girl walking

Hellow estland!

Hemkommen från gymmet, vart 2timmars köttning. Såg rent ut sagt ut som en karl efter passet, blodådrorna ville hoppa ur skinnet och musklerna nå äckligt pumpade, fan skulle tagit bild haha hua! Men nu känns det förjävla fint, kommer nog vara mer eller mindre orörlig imorgon, men de e skönt dä mää!

Jag & Ewsan tyckte vi förtjänade en varsin semla, åt dock typ 3 tuggor var innan vi halvt låg ner och bara ville döö. Sugar is not for me!

Ska snart iväg å hämta hem min karl som är ute å dricker öl och roar sig. Sen blire bums i säng, och förhoppningsvis bränna nån kalori till....HAHAH fyfan va tråkig jag är!

Puss & kram skumbanan!




Rest of my life

Betade av vända nummer 1 på gymmet innan lunch, vart 45min löpning. Sen hem å lagade mumsig lunch med min fina pojkvän. Nu har det hunnits med en massa mys & vila(somnade självklart) så nu äre upp & hoppa och iväg till stallet för att sedan möta upp Linda & Ewe för lite(läs mycket) styrka på gymmet, fint de!
 
Börjar få lite ordning på kroppen nu, men måste köpa mig ett måttband. Fan skulle gjort det för längesen så man hade haft koll på hur det såg ut från början, men jaja. 
 
Den här fattykroppen är snart dead & gone away om min självdisciplin håller i sig och gymbesöken fortsätter lika ofta som de senaste tiden. Fyfan så fint, kanske att man slipper Vassen 2013 också, hehE^-
 
Woow, tiden susar iväg. Hörs dåååå! 
 
xx



Frukoststund har guld i mun

Keso m banan & kanel, göttiga mackor me skinka, gurka & tomat, apelsinjuice & hjortronte, nomnomnom!!!


Sen blir de till att försöka hinna med 2 vändor till gymmet innan läggdags ikväll samt ett ridpass me Ellie!

 

Har även haft migrän sen i tisdags till och från och det blir tiotusen gånger värre av att sitta vid datan eller kolla på tv. Dock funkar det att kolla lite på tv om jag sitter långt ifrån skärmen. På dagarna är det värst så då är det typ bara vila som gäller, sen på eftermiddagen brukar de ha släppt lite så då kan jag göra någon fysisk aktivitet  och efter det mår jag riktigt bra. Men så vaknar jag med skiten på morgonen igen sen, så värdelöst! Men känns som att det är på bättningsvägen iallafall. Fan jag som aldrig har ont i huvvet, får panik på skiten.

 




what 2 do when u don't know what 2 do anymore

Hey baberiba!
 
Mätt som en plätt är jag och har precis kört frugan till tåget, hon ska in till jobbet och färga håret på sin lediga dag den tokan. Blir nog jävligt najs!
 
Själv ska jag ha en skvätt paltkoma och sen blire spinning vid 18:30, förjävla fint det.
 
This is what my schedule looks like this week:
Vecka 3
 
Igår vart det dock även en hel del träning för röven, måste få den jäkeln lite maffigare iallafall. Avslutade även med lite mage. Träningen går riktigt jäkla bra, så jag är sjukt pepp!
 

Världens bästa mellanmål:
Kiwi, banan, äpple, keso mini & kanel, nomnom!!!
 
Helgen som var vart riktigt bra. Åkte å hämtade Calle på Arlanda vid 6 på lördagmorgonen, sen hem och chilla lite. Fick massa fina grejjer från Thailand också, jättefina halsband, väskor, skor m,m. Eftersom jag inte vilade på min vilodag i fredags, så vilade jag i lördags istället och låg hemma och myste en massa. Skönt å ha karln hemma igen.
 
På kvällen vart de ett jäkla härj. Vi började förfesta hos oss, sen begav vi oss vidare på partaj och avslutade med krogen. Riktigt kul hade jag, men sista timmen vart hård som tusan, så jag däckade så fort jag kom hem medans det tydligen vart en jäkla efterfest här, orutinerat av mig haha.
 
Ombyte och spinningdax nu, tjingtjoooong!
 



Instagram

Uppdaterar kanske inte varje dag här, ska dock försöka. Men följ mig på instagram där jag uppdaterar flera ggr om dagen.

Adda enjuliette




make me wanna die

Morsning korsning, ligger i sängen och myser efter en låååång och skön dusch. Är helt död, så det ska bli så skönt å få lite sömn inför veckans sista jobbdag.
 
Idag vart det som vanligt jobb 8:30 - 16:45, gick kalasfint as usual. Men fasen så trött jag är på kontorsskiten nu alltså, längtar verkligen till kursstart för lastbilskörkortet i vår.
Osminkad, tjocktröja och tofs på jobbet. Jo men visst fan ser jag ut som den ultimata kontorskvinnan väl?
 
Sen verkar det vara nåt undercover mission på jobbet som går ut på att få all personal att rulla hem, fan tårta två dagar i rad nu. Och jag som e den värsta tårtälskaren, tror ni jag kan låta bli eller? NEEEJ, men ah lyckades hejda mig och tog bara en pyttebit, mer som ett smakprov. Men hade fan kunnat proppa i mig hela skiten om jag inte vart så kinkig med vad jag petar i mig. Tur som fan för mig att jag tränar, annars blire fan vassen 2013.
 
Efter jobbet vart det till att mötas av en jävla massa snö hemma, så det var bara att sätta igång att skotta livet ur sig. Man skulle bott i lägenhet dessa tider haha. Efter skottningen bytte jag bara om och drog till gymmet där jag mötte upp Åsa och Linda, så gymmade med dom ett tag tills dom drog så då vart jag kvar ytterliggare en halvtimme med Ewe istället. Superskönt pass med 30min cardio och en timme styrka. Imorgon har jag lovat mig själv att ha en vilodag, har lyckats hänga på gymmet 9 dagar i sträck nu. Bra tillfälle att ta tag i lite storstädning här hemma inför helgen istället.
 
Men fyfan, våran diskmaskin har pajjat.....det är fan helt jävla hopplöst. Alltså handdiska lixom? Jag gör det bara inte! Eller ja jo jag har väl fan inget val, men fyfan. Hoppas jag kan få den lagad så fort som möjligt och att vi slipper köpa ny.
 
Fick världens bästa meddelande av Calle idag oxå
så på lördag blir det uppstigning 04:30 för att sedan försöka komma iväg vid 5 typ. Alltså fyfan vad underbart, hade räknat med att få hem honom om 1-2veckor, så kommer han hem nu. Drömmen <3 Har varit utan varandra i 51dagar nu, OM det kommer bli mys! Är så glad just nu och går å lägger mig med ett brett léende.
 
Puss puss!



porr i öronen

Hörde denna på radion påväg till jobbet imorse, riktigt jävla skön!



go hard or go home

Sådäråå, hemkommen från ett übertungt spinningpass. Maxade verkligen totalt idag och körde på riktigt jäkla hårt ut i det sista och lyckades till och med få instruktören att gå över tiden genom att flirta till mig en sista sprint innan hemgång(förlåt mina medspinnare) :*
 
Har även galen träningsvärk i armarna efter gårdagens styrkepass, så jaa, blir förvånad om jag ens kommer ur sängen imorgon för röven och magen värker redan efter kvällens pass. Dock är det ju den bästa känslan!! När jag kom hem från jobbet idag var jag en otrevlig och grinig jävel som vanligt, men efter ett pass på gymmet kommer jag hem med bredaste léendet och har lyckorus i hela kroppen. Xrsize är mitt nya hem <3
 
Annars har jag bara jobbat idag, hinner inte så mycket mer än jobba och träna. dom dagar min hästskötare inte är i stallet så är jag ju där då iofs, men sen på kvällarna blir de bara laga mat, käka sen sova typ. 
 
Jag som aldrig varit en "tofstjej" har fan tofs 24/7 nuförtiden. Aningens ocharmigt kanske, men så skönt! Har dock jordens utväxt, så det ser ut som att jag har dipdye, men det är ju typ inne så jag slipper bli mobbad iallafall haha. Så skriv upp de i era intresseböcker nu! 
Och bilderna är ifrån jobbet och nte från gymmet för den som trodde att jag gymmade i vardagskläder och halsduk, haha!
 
Calle är på nån festival i Kambodja typ och är nästan omöjlig och få tag i nu, så har inte en susning vilken dag han bokade hemresan. Men trooor och hoppas att det blir innan den 15e iallafall, och det är fan SNART!!! Åh fyfan vad jag längtar. 
 
Nu blir det lite film och förhoppningsvis somna till den så man är pigg imorgon bitti!
 
Ha de göööttttiiigt kära vänner!
 
xoxo



När solen går ner

Nääämen heeej, ser att jag har en hel bunt trogna läsare som är in och kikar varje dag. Och så är jag en tråkig och torr jävla människa och inte uppdaterar. Skyller på julkaos ;)
 
Ah jag vettefan vad det här blir för uppdatering. Lite random grejjer som hänt senaste tiden typ, om jag ens minns något. Har väl inte gjort ett vettigt inlägg på en månad typ.
 
Hur som helst, jag har haft en helt kalasbra jäkla jul, nyår och allt där emellan. Julafton spenderades först hos Ewsans päron med hennes släkt. Åt så tokigt god mat och fick väärldens bästa julklapp av Ewe, en svinfin rosa plattång med massa blingbling och den är helt toookbra, så nu kan man se vettig ut i skallen igen efter att Joche slängde min gamla plattång i golvet haha.
 
Sen gled vi till Söderhamn och firade resten av julafton med min släkt, supermysigt! Körde julklappsspel och fick en massa kul smågrejjer och skrattade åt min tokiga papi, så jag hade nog femton sexpack när vi åkte hem sen på juldagen. Julafton kunde inte blivit bättre iallafall, eller jo om Calle hade varit hemma hade den varit ultimat, men han fick jag allt klara mig utan. Men snart kommer han hem igen, bara några dagar kvar.
 
Epic plattång alltså, rekommenderas. Heter typ "Be Gorgeous".
 
Ja sen nyår då, spenderades först hemma med Ewe(as usual)haha. Vi körde favorit i repris och gjort precis som förra året och maxade en fet jävla skaldjurs middag med hummer och räk&kräftcrustader till förrätt, ugnsbakad lax med romsås till middag och INGEN dessert(nån måtta får det ju faktiskt vara med fetterier)! Därefter vart de fix och sen kom min käre svåger(om det heter så!?) och hämtade oss, så begav vi oss ut till Janne i Sätra Brunn och partajade på riktigt bra. Ett superlyckat nyår verkligen. Lagom med folk, mycket bra folk dessutom, badade badtunna och jaquzzi, drack massa gott, spelade kul spel och hade fyrverkerikaos.
 
Kom precis på när jag kollade genom bilderna på min mobil att jag kommer få sitta och skriva hela natten om jag ska skriva om allt jag gjort senaste tiden. Men kortfattat så kan man väl sammanfatta det såhär: Julklappsshopping, massor med goda(nyttiga) middagar, lussebullbak, pepparkaksbak, byggt pepparkakshus, haft miljontals filmkvällar, festat mig mätt på alkohol för ett tag, besökt kära släktingar, jobbat en massa på nya jobbet,  med meeeera med mera, men har även plockat upp träningen igen efter lite vintervila, och nu kör jag hårdare än någonsin. 
 
Typ alla har ju som nyårslöfte att börja träna, vara nyttiga och hälsosamma osv, men 90% är quiters och orkar typ i några veckor sen faller dom tillbaka till gamla vanor igen. Så mitt nyårslöfte är att inte vara en quiter utan att hålla i träning och kost, samt att dra ner på festande och alkohol. So far so good vill jag påstå, tränat varenda dag sen nyårsdagen, till och med på min lediga dag kunde jag inte slita mig från gymmet. 
 
Hänger numera på Xrsize vilket är de bästa gymmet i Sala, utan tvekan. Verkligen riktigt bra utbud med maskiner och allt annat övrigt, men även så har dom så fruktansvärt mycket träningspass för instruktör så jag har bara ett eller max två pass i veckan som jag kör själv i gymmet. Resterande dagar kör jag nåt typ av pass.
 
Såhär såg första veckan ut:
 
Och såhär ser denna veckas planering ut:
 
Dock har dom inte så stort utbud av pass under vecka 1 och 2, utan det är vecka 3 som vårschemat sätter igång  så då kan jag ha lite mer variation på passen. Just nu blir det bara step&styrka och spinning. 
 
Har även fått sjukt bra koll och ordning på min kost. Är inte ens sugen på massa skräpmat och godsaker, och det är så fruktansvärt skönt. När jag börjat uppnå lite mål och resultat kan jag kanske börja unna mig en ätardag varje vecka. Men än så länge så får de fortsätta vara stenhårt.
 
Uhm jaa jag ska inte döda dehär inlägget med alldeles för mycket text(redan försent), men ah livet leker atm så jag njuter och glider med. Ska försöka uppdatera här lite oftare nu, förhoppningsvis varje dag(och lite roligare inlägg än detta).
 
Nu är det sovdags och vaknar troligtvis med en kropp från helvetet(träningsvärk), booohja!
 
Puss & godnatt raringar!