Uppehåll

Min dator är trasig, så har lite uppehåll här några dagar till!





Ljuva hem

Hade en lucka på 3h mellan jobben idag, så hann med att städa och mysa massor hemma! Älskade hem!
 
Mer bilder finns under kategorin - VÅRAT ÄLSKADE HEM <--- Klickbar länk!



New in

Köpte ny spegel i helgen, likadan som vi har över sängen i sovrummet fast denna gången en vit.
Behövde en helkroppsspegel i vardagsrummet kände jag!
 



Love it

 Riktigt bra kvällspass på gymmet igår med min älskade Sanda, vill inte att hon åker hem idah :(



Pannkakstisdag

Har vart sugen på pannkakor heeeela dagen, så vad det skulle bli till middag var givet!
 
Ny variant;
  • 2 ägg
  • 2 dl vispgrädde (jag tog den magra varianten från Milda)
  • 1 msk fiberhusk
  • salt
 
Blanda ingredienserna, låt svälla ett par minuter. Grädda i stekpanna!
 
Bon apetit!
 



Superstark av supergröt

Dagen har ju gått som på räls idag!
 
Kan det vara för att man proppade i sig en mumsig portion supergröt imorse tillsammans med lite bär och en klick jordnötssmör;
 
Jo det tror jag på!




Body

Body in progress;
Man kanske ska sluta fuska med allt snart så man får lite snabbare resultat. Fast näää, jag har ingen brådis kom jag på, high five!



Nya öppettider

Fr o m denna vecka har jag nya öppettider på gymmet, så jag hinner hem och byta om och äta mellan jobben. Otroligt skönt!

Nya öppetiderna för receptionen: http://www.alwaysfitness.se/Sala.html
 
 

Orkade dock inte laga nån lyxig lunch idag, fick bli äggröra, med tonfisk och kikärtor. Låter kanske inte asgott, men faktiskt, de vare!



Raka rör

Tillbaka till verkligheten igen nu då. Har haft en helt underbar helg tillsammans med min fina sambo som äntligen är hemma igen. Ätit god mat och myst massor, vart även en shoppingtur till Västerås igår, inhandlade lite nödvändigheter men även en ny stor fin vit spegel till vardagsrummet, suuupernöjd! Bild kommer sen.

På kvällen drog vi även ett cardiopass innan vi hade lite filmkväll med Barden. Vart 1km pw följt av 4km rätt tuffa kilometer löpning.
 
Ska jobba vidare nu, snart hemgång. Då blire lite mellanmål innan de blir att dra sig tillbaka hit för ett redigt gympass med min bästa Sandra! <3





Bloppis

Tokläckra pumps med öppen tå, oanvända, storlek 37. Säljes pga fel storlek. 
 



Hääy

Dålig bloggning idag, har ju fått hem min fina älskling nu så bloggen får vila tills imorgon! ^^,




Freddyfriday


Favvobrallan!



Dagen är här

IDAG KOMMER CALLE HEM, är sååå jävla glaaad!!! <3




Woops

Sjuk vare ja. Kände nog efter lite för mycket, sjukt sliten bara. Har dock lite känning i halsen, ytters lite. Men men, de e så jävla lugnt på jobbet så fick panik. Drog av en redig löpning på bandet, 30min i hög hastighet, ett par långa tuffa uppförsbackar, 550kcal fattigare! Booyyaa, hemgång om 30min!
 
P.S. sitter dyngblöt i receptionen som ett vider, hoppas det inte kommer några känsliga kunder hehe!



Välkomna!

Igår så ökade statistiken här på bloggen med flera tusen läsare, och jag vill bara säga hej till alla nya och svinkul att ni kikar in här och läser, hoppas ni stannar kvar!
 
Vill ni som inte känner mig veta lite mer om mig, så kan man läsa lite HÄR, det är ett gammalt presentationsinlägg så det är lite ouppdaterat. Tänkte skriva en lite nyare version i helgen.
 
Om ni önskar att jag skriver om någonting speciellt här på bloggen så är det bara att kommentera detta inlägg eller använda sig utav "kontakta mig"-rutan till vänster om inlägget för direkt mailkontakt. Jag är öppen för alla förslag, så hit me!
 
Kram på er alla!

 



Så typiskt

Bara för att jag har skrytit så om att jag aldrig är sjuk, så har jag såklart blivit sjuk...

Det har smygit sig på under hela veckan, men det har inte varit så farligt så jag har ändå jobbat, och även tränat måndag och onsdag. Men idag, så har det verkligen eskalerat, har jobbat hela dagen, ligger äntligen hemma nu och myser i sängen. Men ska jobba 16-19 också, så jag måste snart sticka iväg. Tack vare massvis med honung, ipren, strepsils osv så har jag nog ändå förhindrat de att bli riktigt dåligt, så om jag har tur blir det inte värre än såhär.
Ikväll och imorgon blire det dock till att vila från träningen, så det suger verkligen. Men förhoppningsvis kanske jag e kry till på lördag. Får klä på mig ordentligt på jobbet imorgon helt enkelt och ha hög värme på i postbilen.
 
Meeen guuud så glad jag är ändå, för IMORGONKVÄLL ska jag hämta min äääälskade Calle på Arlanda. Tänk att jag varit utan honom i 7 veckor, usch så hemskt, aldrig mer vill jag vara ifrån honom så länge.
Världens bääääästa <3



Nailz

Louise gjorde fina naglar på mig innan jobbet imorse, så duktig!

Så nu är man på Bringeling och delar ut post med dom, funkar bra än så länge :)





Nattiz

Alltså oj vad de märks att man alltid tränar med pwo i kroppen. Ikväll körde jag ryggpass utan, pga av att jag måste somna i tid. Det var väl bättre än att ligga kvar hemma i soffan, men de vart inget dunderpass!
Världens bästa jacka, Zara Basic <3
 
Puss & godnatt!
 



Foodprep

Gör man mycket mat så slipper man laga mat resten av veckan, peeerfekt!



The naked truth

Trodde aldrig att jag skulle våga lägga upp denna bild. Men eftersom jag får så himla mycket snälla kommentarer varje dag både här, på facebook, sms, IRL, instagram m,m så känner jag ändå att ni är så jävla underbara och jag blir så sjukt glad av allt ni säger och ni motiverar mig så himla mycket och givetvis ska jag motivera tillbaka, så här har ni. The naked truth now and then:

Så bilden till vänster är ca 1 år gammal, helt omusklad och otränad. Jag var nästan alltid sjuk, stora problem med ryggen, massor med krångel med magen, konstant trött och helt omotiverad på allt.
 

 Det var då jag bestämde mig, det skulle bli skillnad, jag skulle förändra hela min livsstil. Det var tungt i början, men jag gav mig fan på att det skulle gå. Jag förändrade min kost och jag såg till att hålla igång med träningen.

 

 

Däremot så vill jag minnas att jag fuskade en del med kosten, men så länge jag tränade och höll igång så var det helt okej. Det gav resultat sakta men säkert och i juni åkte jag till Spanien i 4veckor. Då hade jag ändå lyckats komma i någorlunda okej form och var relativt nöjd med min kropp. Men jag varken tränade, åt bra eller va nykter under dessa 4 veckor, så jag kom hem lite smått spritfet igen. Så då la jag i en ny växel, och under juli & augusti körde jag stenhårt och det lönade sig.

 

I september så köpte jag & Calle ny lägenhet, och efter flytten så blev jag genast riktigt jävla lat. Men mitt hårda slit under sommaren verkade ändå hjälpa, för trots en riktigt slapphöst så lyckades jag ändå hålla kroppen i någorlunda bra shape, tappade lite muskler om blev kanske lite ”slappare”, haha men inte så farligt.
 
Så nu efter jul och nyår tog jag upp kost och träning på riktigt igen och har hållt igång seriöst sen dess och märker resultat för varje vecka som går. Och då har jag ändå fuskat på helgerna, vilket jag tycker man kan få göra.
 

 Efter att jag tog tag i mitt liv och min kropp så kan jag glatt säga att jag i stort sett aldrig är sjuk, jag har varken problem med ryggen eller magen och jag har alltid så otroligt mycket energi. Jag har två jobb som jag jobbar med 5 dagar/vecka och jag tränar 5-6ggr/vecka och ändå orkar jag med så mycket mer än det varje dag. Älskar mitt nya liv och rutiner får mig att må så himla bra!

 Lite sämre form än jag hade i slutet av sommaren, men jag e snart där igen!
 

Jag har dessutom alltid haft en liten töntrumpa som inte vart mycket för världen, den har jag jobbat lite på. Inte så mycket som jag kanske borde men, har väl kanske kört två "rump-pass" i månaden. Och det har ändå gett lite utdelning, helt platt är jag inte längre. Ska dock jobba massa mer på den rackaren!

 

 



Mys-tisdag

Sjukling som jag är så har jag haft myskväll med mina älsklingar Tim & Ewe. Vi har haft en tjej från Mary Kay här som haft spa med oss, superhärligt! 
Och nu har vi ätit massa färsk frukt och lite chokladmousse, riktig göttekväll! Känner mig genast lite piggare :)
 



Sneak peak

Har precis pratat med min älskade Calle på skype, och fått en sneak peak på han frippa. Woohooo, här händer det grejjer minsann:
Imorgon ska dom tydligen förlängas(dreadsen alltså), så får se vad jag möts av på arlanda på fredag, haha :D gullefjunet mitt <3

 
Usch alltså, jag blir bara sjukare och sjukare nu, även fast jag vräker i mig ipren, honung och strepsils. Och att jobba 24/7 är nog inte det bästa. Så ikväll blir det ingen träning, så hoppas jag verkligen att jag är friskare imorgon bitti. För ledig är jag inte förns på lördag...
 



G O D M O R G O N

Faan, gick åh la mig med världens magknip, och nu vaknade jag med samma skit. Plus lite ont i halsen OCH FEBER, så jävla irriterande. Så har svept ett apotek till frukosten idag så mår man nog lite bättre om ett tag.
Favvomüslin till frukost, åt den i sängen. Dra åt fan så myysigt, åh ligger fortfarande kvar!
Vaknade före klockan idag, så sjukt läskigt. Tror alltid att jag har sovit över, så slänger mig upp som en stressad säl och kraffsar efter mobilen. Sen lättnaden när det är 2h kvar till man börjar jobba, naaaaajs!
 
Önskar alla en asskön dag!

Puss



Rumpiz

Dags att sova lite efter ett fint rumppass. De suger att ha plattarselgener, men men. Det är bara att kämpa på, så har jag nog snart en rumpa.
Natti natti!



Proteinpannkakor & proteinfluff

- Antar att jag inte är ensam om att älska pannkakor?
 
I helgen efter morgoncardion med Sandra så provade jag att göra en ny variant på proteinpannkakor till frukost, och dom blev supergoda verkligen. De godaste jag gjort hittills utan tvekan, så jag tycker alla borde prova dessa! :D
 
Till dom så gjorde jag proteinfluff med hallonsmak, och sen toppade med blåbär. Ljuvligt!
 
Proteinpannkakor - recept (1port)
 
  • 2 ägg
  • ½ dl proteinpulver (valfri smak, jag använde chokladsmak och även 1msk kakao)
  • ½ tsk bakpulver
  • ½ tsk fiberhusk
  • salt
  • ca ½ dl minimjölk
Mixa ägg, proteinpulver, bakpulver, fiberhusk och salt. Tillsätt mjölk lite i taget, tills det blir en bra smet. Stek på medelvärme. Smaksätt dom hur du vill. Jag använde som sagt chokladprotein och kakao i mina.
 
Proteinfluff - recept
 
  • Proteinpulver (whey), valfri smak (jag använde hallonsmak)
  • Valfria bär (jag använde hallon)
  • Minimjölk
Mixa bär och proteinpulver till en kletig massa. Tillsätt sedan mjölk och vispa med elvisp tills du uppnår önskad konstistens. Detta är så jäävla gott, rekommenderar starkt som tillbehör eller bara att äta som det är till filmmyset! Vet tyvärr inte vilken mängd jag använde, vi höftade lite bara. Man får prova sig fram :)