friday i'm f*cking in love

 
 



drinks on me

Morsning korsning!
 
Gick upp kl 8 imorse med Ewe och körde henne till jobbet. Och nu ligger jag i soffan (som vanligt när jag bloggar, haha) och kollar på film och myser med en feeet kopp hjortron-te som bästaste Calle har köpt, munorgasm! 
 
Och hur mysigt vare inte å kliva upp i ett varmt julpyntat hus med massa snö utanför fönstret och äta en lussebulle till frukost, life on a stick;
Och nu under morgonen har jag röjt upp lite efter gårkvällen då det vart julmys med skräckfilm. Kollade på Paranormal Activity 3, vidrig som tusan, men sämsta slutet. Man måste alltså se 4an för att det ska vara nån mening med att se 3an typ, så lär väl göra det nån dag. Dock tyckte Adam att vi var tråkigast i världen som ville se skräckfilm, så han kollade max 10min sen däckade han i soffan. Om jag kommer får skit för den här bilden, hahahah;
 
Mhhm, jaa sen efter filmen så hjälpte Ewe mig och sätta vit mossa i adventsljusfatet eftersom jag hade tummen mitt i handen på den fronten, så den vart så finig så;
Ska köpa några små dekorationssvampar och sätta i mossan också tänkte jag!
 

Nu ska jag kolla klart på filmen "Friends with benefits" innan jag ska göra mig iordning för att åka ner på stan och äta lunch med min älskade Sandra!
Och sen ikväll ska jag möta upp Linda, så ska vi flytta Bus till ett nytt stall. Måste även ringa lite samtal, åka ut till Ella, röja upp lite på tomten innan det kommer mer snö osv. Så det blir full rulle idag och sen välkomnar jag helgen, woopwoop!
 
Have a great day buddies, xoxo



Baby i'm your slave

Skepp oh'hoy!
 
Ligger och degar i soffan atm med Adam och Tim. Ska snart ner på stan och hämta Ewe som är hos frissan och fixar håret.
 
Idag har vi varit i Västerås hela dagen. Började med att hälsa på Linnéa på sjukan, härjade galet inne på hennes rum och lekte med sjukhussängarna som små skitungar haha. Vi köpte även en feeet bok om/av Justin Bieber (hon älskar honom) så de var nog uppskattat.
Sen gled vi till Erikslund och gick på IKEA, köpte lite julprylar och avslutade med fett julbord med Tim & Adam. Åt tills vi kräktes typ, men gott vare!
Sen åkte vi ut till Rusta på Hälla och köpte lite mer julprylar innan det vart hemgång. Så nu har jag pysslat en massa hela kvällen, så nu är det julstälmning både inne i huset och utanför. Åhhh så snöar det, julstämningen är på topp här på Hagaberg haha!
Nu ska jag glida och hämta Ewe, så ska vi ha julmyyys med glögg, pepparkakor, lussebullar och blåmögelost, smaskens!!!
Ha det bäst osv, pussss!
 



en apa som liknar dig

Goddagens partypeople!
 
Onsdag, så fett att veckan bara öser på. Sitter och äter frukost/lunch med Ewe, hon är ledig idag så vi valde att ta fet sovmorgon. Dock vaknade jag självklart som vanligt väldigt tidigt imorse, men lyckades efter 45minuters mobilpill somna om och sova till halv 12, föör skönt!
 
Nu ska vi kasta på oss ett varsitt ansikte och lite kläder och bege oss mot Västerås och hälsa på Linnéa på sjukhuset. Sen blire julbord på ikea med Tim och Adam, nomnom!
 
Igårkväll vart det kycklingtortillas i ugn med salsasås och grönsaker till middag med frugan. Och sen pepparkakor, goda ostar och glöggmys. Svepte i oss en hel flaska, så förbannat gott!! Kirrade även Viaplay för PS3, så nu läre ju bli en hel del filmtittande i vinter, mys!
 
 
Ikväll ska jag göra ett försök att kolla på Paranormal Activity 3, har bara sett dom två första och har redan men för livet. Men men, är man dum så är man!
 
Höööööörs :*



party in my head

Shuuue!
 
Hemkommen från Västerås med Tim för en stund sen. de vart minishopping och lunch. Jag köpte endast lite doftljus.
 
Nu ligger vi döda i soffan och kollar på film. Ligger i min onepiece och äter varm lussebulle med ett glas mjölk, nomnom!
 
Tvättade bilen när jag kom hem också, så nu glänser den så fint. Dock är vinterfälgarna ett omöjligt uppdrag att få helt blanka, men någorlunda fina vart dom!
 
Tadaaaa:

 
Saknar världens finaste pojkvän, och han har bara varit borta 5 av ca 60 dagar.....kill me now!!!!

Carl Werner Carlsson, mitt hjärta, mitt allt! <3
 
Puss & kram!
 



maximal crazy

Hejsan hoppsan! 
 
Hoppas alla mår fint efter helgen!
Jag ligger i soffan me Tim och kollar på Batman, men vi ska glida mot Västerås och köpa lite grejjor på IKEA. Eller ah, jag ska typ köpa värmeljus bara, hehe!
Look of today
 
Sen är planerna att jag ska ut till Bus och pyssla lite med honom, ska även flytta honom till nytt stall på torsdag! 
Och ikväll ska jag och frugan sova i Ransta är det planerat, mysigt!
  
Igårkväll vart det serie-marathon med Ewe och Tim. Vi kollade igenom hela serien "30grader i februari". Vi sov väl igenom hälften av alla avsnitt dock haha. Sen väckte Ewe mig med glögg, pepparkakor och bubbelchoklad, nomnom!!
Ah nej, hade inte mycket mer å säga!

Ha en bäst dag!
Tjingelinkan!
 



multistop

Hej söndag, ge mig lördag igen!
 
Precis hemkommen från huvustaden. Ligger i soffan med frugan och myser massor. Vi ska styra en massa glögg ikväll, mhmm godaste!
 
Jaa okej, gårdagen då; Åkte till Stockholm vid 4, det vart bara jag, Ewe, Matte, Erik och Tim, men vi skulle ju bo hos min bror där så de hade blivit vääldigt trångt om vi varit fler haha. Chillade och drack lite i lägenheten fram till typ 9, sen vart det tunnelbanan till globen och in på Technostate. Åh herrejösses så kul vi hade, öste på utav bara satan tills dom stängde vid 3. Dock packade min rygg ihop, så jag fick lov att sitta sista timmen typ för att inte avlida. Men är så jääkla nöjd med kvällen. Alla hade svinkul och det kunde knappast blivit bättre!  Så nästa helg drar iallafall jag och Ewe igen. Då blire Art Of Sound på slakthuset i Stockholm. Men först ska jag på Globen Horse Show med mamma, moster och kusiner! Sen vid 12 så sticker jag och Ewsan ut och öser hela natten, förhoppningsvis orkar vi tills dom stänger vid 05:00 :D
 
Sooomiiie piiixx;
 
 
Tack för mig, heeeeeey!



kamouflage

Tjolahopp & goddagens!
 
Lördag fifaan, tokbäst!!
 
Igår vart de Västerås med frugan. Först lunch på Jensen's, sen piercade sig Ewe och sen letade vi ihjäl oss efter de ultimata linnet till ikväll både på stan och Erikslund men hittade inget, vi köpte ett varsitt ändå som får duga. 
Snygg piercing som satan, passade henne prima tycker jah!
 
Lunchbiff med grillade grönsaker, riktigt jävla gott!
 
Sen dumpade jag av henne på stationen eftersom hon och Max skulle vidare till Sthlm för Swedish House Maffia, och jag var lite jätteavis! Men jag haffade Tim och Erik och åkte till Arlanda för att hämta Robban som kom hem från Norge en sväng. Sen begav vi oss hem och kolla film och svulla sallad(dom åt pizza) ;).
 
Och idag blire REEEEJV i Stockholm, så jäävla najs! men först ska jag ner på stan med älskade Ebba. Ska köpa örhängen, lite smink och fortsätta letandet efter det ultimata linnet, wish me luck!!!! Sen blir en sväng i solariumet och efter de drar vi mot Stockholm igen för tookdraaag!! Det blir jag, Ewe, Tim, Adam, Matte, Tjalle, Rebecca och Robin! Bor i min brors lägenhet där, priiiima!
Outfit of today
 
Nej nu ska jag möta upp Ebba, ses höööörs hejråå!
 
xoxo



damn sleep

Godmorgon!

Fredag idag, naaajs! Klockan är 05:52 och jag har varit vaken sen kl 4, tack för att jag får sova lixom! Har kämpat mig kvar i sängen och försökt att somna om, men gav nu upp. Lyckades somna vid 12, så de va ju skitbra, men hade gärna sovit mer än 4timmar. Men icke de, min kropp e knäpp och vill inte sova. Den beter sig som en jävla bäbis. Snittar 4h sömn per natt, sen måste jag ta en powernap vid lunch, kaaaos!
 
Jaja, pigg och glad nu. Ska röja undan lite och köra nån maskin tvätt innan jag väcker Ewe vid 8. Då blire frukost i Ransta och sen shopping och grejjer i Västerås. Ewe ska pierca sig på MagicLine, och vart hon ska pierca sig är tillsvidare hemligt men bild kommer senare. Och vad vi ska shoppa, jaa inge onödigt iallafall utan lite nödvändigheter och ett varsitt sviiiincepesnyggt linne till imorgonkväll, woooooop! JAG ÄR SÅ TAGGAD!!!! Det var fan två månader sen jag var på rave sist, så om jag är taggad nurååå!
 
Här är tre låtar jag kan lyssna mig döv på, så förbannat bra om man har en relativt tung ljudanläggning:
 
 
 
Nej nu ska jag invänta Vakna! med The Voice och kanske förhoppningsvis lyckas med en powernap innan det är dags att åka till Ransta.
 
Ha en grym dag mina vänner!
 
xoxo



million tears

Godmorgon!
 
Har precis kommit hem efter att ha vinkat av min fina älskling vid tåget, snart sitter han på ett flyg till Thailand och kommer hem i mitten/slutet av januari. Lär avlida innan han hinner komma hem, dehär kommer bli så galet jobbigt! Men är glad för hans skull att han äntligen får komma iväg! Med lite mycket tur och grejer KANSKE de finns en liten möjlighet att jag kan åka ner nån vecka, vore helt underbart. Men det hänger lite på hästarna, jobb, ekonomi osv.
 
Gammal bild på mig och min kärlek, jag älskar dig!
 
Har gråtit som ett litet barn nu så tror inte de finns några tårar kvar, så nu är det bara att göra det bästa av situationen. På lördag blire Technostate på En Arena vid Globen med Ewe, Tim, Matte och Adam. Kommer bli så jääävla tungt, rejv är fan de roligaste som finns!! Och imorgon ska jag och Ewsan åka till Västerås. Hon ska pierca kinden och sen ska vi leta på nå tungt å ha på oss på lördag. Åh herregud, jag e så övertaggad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Skulle kunna rejva varje dag!!
 
Och nästa helg blire Stockholm International Horse Show med mamma, moster, bror och kusiner. Årlig tradition och så hiimla myysigt!
 
Nu har jag precis svept en shake med måltidsersättning och ska sova, vart inte mycket sömn inatt eftersom Calle kom hem vid 2 och höll sig vaken så han kan sova på flyget.
Senare blire sola, simma, vara med Frida och ikväll blire mys med frugan min!
 
 
Puss & kram
 
 
 
 



Perfect morning

Godmorgon darlings!
 
Haft en mysig och perfekt morgon! Vaknade bredvid Ewsan vid halv 8 pigg som tusan trots dåligt med sömn. Klev upp och plockade fram en massa gottis och satte igång och mixade lite kvargsmoothies till frukost, omnomnom!
 
Vi gjorde två olika smoothies. Båda gjorde vi på lätt kvarg 0,2% fett och lätt vaniljyoghurt 0,5% fett. I den ena hade vi hallon och mango, och i den andra hade vi hallon och björnbär, delicious! Fick även tillsätta en skvätt mjölk för att få dom lite lösare.
 
Sen körde jag Ewe till tåget och efter det åkte och la mig i solariumet i 20minuter, föör sköönt! Behöver få lite mer färg, dehär vädret får en och känna sig så fruktansvärt blek och tråkig! Sen hem och duscha och smörja in sig med världens bästaste bodylotion från Victoria's secret som luktar kokos och vanilj, så nu luktar man som ett horhus som min pappa skulle sagt, hahahah!
 
Nu ska jag klämma en proteinshake sen åka mot stallet och fixa. Sen ikväll kommer ewe hit igen, och om Tim sköter sig och klarar körkortet idag så åker vi och svullar julbord på IKEA, woop woop! Måste ju gå å få till ett shysst LCHF julbord kan jag tycka! Och även om han inte klarar körkortet så har jag en känsla av att vi kommer att åka ändå haha!
 
Nej nu blire stallet!
 
Puss på världens bästa tjej, aj lav jo! <3
 
 



Here We Fucking Go

Hey babes!
 
Tro fan att jag somnade imorse vid typ 8 och sov hela dagen typ. Tjalle ringde och väckte mig kl 14 som tur var! Då körde jag  ner Tim till körskolan och själv begav jag mig ut till stallet och pysslade om finaste hästen. Sen mot ICA och hämtade ut mitt paket från fitnessguru.
 
Några nya shakers, proteinpulver med jordgubb & vitchokladsmak, måltidsersättning med belgisk chokladsmak, nattkapslar för fettförbränning, creatine, hår & nagelboost samt att jag har ett par burkar ripped adrenaline från gymgrossisten
 
Sen var jag med Frida i några timmar, efterlängtad tjej! Hon hjälpte mig med intag och kvällsfodringen i stallet trots att hon är rädd för hästar haha, gullfia <3
 
Nu är jag med min älskade fruga, vi har käkat tonfisksallad med keso och pratat en massa och gjort lite hyss. Hon vart även aspepp på att börja träna och grejja med mig, så vi beställde hem ett gäng prylar från fitnessguru åt henne också och på fredag blire raka vägen mot actic för första passet på nya gymmet. Får se om jag ångrar att jag bytte, men det tror jag inte! Helsoft att kunna simma några dagar i veckan! Samt att dom har Salas bästa solarium, perfekt!
 
Nej nu blire film och förhoppningsvis somna till den!
 
Godnatt raringar!



Early in the morning

Godmorgon sömntutor!
 
E man inte upp med tuppen så säg! Nej grejen e den att jag inte har somnat än, det e kaaos med min sömn alltså. Jag borde vara helt utsliten och dödstrött efter helgen, men icke. Snittar nog ca 4h sömn varje natt ungefär, förutom denna då som e totalt sömnlös. Men har en känsla av att jag kommer vara helt lost vid lunchtid ungefär och behöva sova en skvätt då istället. Men ska försöka skippa de så jag är übertrött ikväll istället så kanske jag kan lyckas sova en hel natt, det vore nåt de.
 
Planer idag då; 
Tänkte iallafall ha en lugn och skön morgon och förmiddag. Laga god frukost och kolla på Vakna! med the voice. Sen åker jag nog ut till stallet innan lunch och grejjar lite, joggar Ellisen lite. Sen tänkte jag nog hinna med gym eller simning och även en sväng i solariumet.
Sen kommer nog både Ewe och Frida hit och myser med mig ikväll, såå jäävla naajs!
 
some oldpics.
  
 
 
 
 
 
 
 
 



L'Amour

Gokväll sötgrisar och icke sötgrisar!
 
Ligger i soffan och är helt totalt avslagen verkligen, ändå har jag inte gjort särskilt mycket idag.
 
Det vart thaimat till lunch på stan med min fina C innan han åkte. Sen begav jag mig till stallet och pysslade om Ella en massa.
 
Min fina fina tjej, hur ska jag kunna skiljas från dig, älskade häst!
 
Och nu ikväll efter stallet vart de till att tömma ICA för att åka hem och fylla upp kyl, frys och skafferi med en massa bra grejjer. Idag vart det ugnsbakad lax!
 
Mixade och trixade lite som jag kände för och såhär vart resultatet;
(Har blivit kass på att ta matbilder som ser goda ut, men trust me, de va utsökt haha)
Och såhär gjorde jag:
Satt ugnen på 200grader och la in 4 laxfiléer i för upptining, och under tiden ugnen vart varm och filéerna tinades så gjorde jag såsen. Hackade purjolök och kokade upp den tillsammans med Milda matlagningsgrädde "lätt & fyllig" som är preciis som den låter, vääldigt lätt men ändå väldigt fyllig! Tillsatte fiskbuljong, salt, peppar och en skvätt vitlökskrydda(bara för jag e totalt torsk på vitlök och har de i allt). Sen ut med filéerna ur ugnen och hälla över såsen, grädda i ugnen på 200grader i ca 30minuter, KLART! Men kan ta ur laxen när det är ca 10minuter kvar och skvätta på lite riven ost så blir den lite gratinerad, väljer man ju själv. Helt delikaaat maträtt måste jag säga haha, och serverade då den tillsammans med quinoa och en sallad gjord på majs, isbergssallad, tomat, gurka, röd och gul paprika, lite fetaost och en skvätt keso mini.
 
Tänkte göra ett värsting megaryck och börja med LCHF igen, gick bra sist och det finns så otroligt mycket gott att laga. Kolhydrater är verlkligen inte nödvändigt känner jag. Quinoa är väl egentligen inte LCHF, men mjukstartade lite idag och tänkte på min stackars bror som kommer tyna bort helt utan kolhydrater här hemma haha. Men imorgon får jag troligtvis hem en massa kul grejer från FITNESSGURU . Så då kan jag ju sparka igång allvaret på riktigt. Har däremot sagt upp gymkortet nere på stan, är alldeles för omotiverad för att dra dit. Men har provat på actic och det gillar jag, det ligger nära och bra och mat har dessutom tillgång till simhallen. Så då kan jag varirera gym, simning och pw. Sen har jag ju även en hel del träningsredskap hemma, så mycket kan jag göra hemifrån dom dagar gymmet känns alltför långt borta. 
 
 
Ah nej, nu blire en film sen sova!
 
Tjingeling, puss & kram, godnatt osv!
 
 
 



Million voices

Hej raringar!
 
Har för bara en stund sedan pussat min bästa älskling hej då, nu sticker han ner till Tranås och jobbar i 3dagar, sen kommer han hem i ca 5timmar på torsdag och sen drar han till Thailand i typ 8 veckor...GAAAH!
 
Får jag bestämma så åker jag ner till Thai nån vecka i december och sen börjar plugga direkt i januari, meeen som det ser ut nu så lär jag jobba halva december och hela januari och isåfall börja plugga tidigast februari, god damnit! Visst, de e väl kalas att få jobba lite, meeen på vintern vill man ligga hemma och mysa med sin kärlek, men istället så ska jag nu jobba och inte få träffa Calle på fan halva vintern, satan så obra det känns! Får väl hoppas på att träffa en massa nya roliga vänner på jobbet iallafall som kan förgylla vinterns kalla vidriga dagar! Hatar kyla....!!!!
Jaja, nog om det!
Helgen som var iallafall, ja den vart väl rätt livad typ för att vara en helg innan löning! I fredags vart det lite partaj hos Janne med lite folk, sen ut på statt en sväng och sen efterfest hos mig & Calle hela natten typ.
 
Lördagen innehöll dåligt med sömn, men massa soffmys innan vi gjorde oss iordning igen och gled till Avesta. Där vart de lite förkrök hos Hanna & Robin, sen drog jag, Calle och Robin ner på krogen en sväng. Mycket folk vare, men medelåldern var väl typ 40, så de va lite sådär halvkul, mest kul vare å se fulla gamlingar sitta å hångla i hörnen hahaha fyfan! Nej vi drog hem innan stängning och kom på att vi ville åka hem till mig och Calle i Sala istället, så vi packade in oss i bilen och gled till Sala, vi vart väl en 10st iallafall, så de var trevlaaans!
__________________________________________________________________________________________
 
Har inte så mycket mer skoj att skriva om atm, men imorgon tänkte jag starta en grej här i bloggen som ska få mig lite mer motiverad till att träna/äta rätt osv. Kan ju passa på å bli lite fit och grejer och skippa sambofettman när man ändå ska sitta lite halvt forever alone i X antal dagar.
Men det tar vi imorgon, nu ska jag vila en stund sen ut till stallet, KP kommer en sväng igen.
 
Ses hörs hej!
 



In my mind

Shuuue!
 
Precis hemkommen från stallet, KP(min hovslagare) kom över en sväng och snicksnacka en massa och kika lite på Ellisen. Sen helt plötsligt svartna de för mina ögon totalt så föll ihop och la mig på golvet i stallet. Fysatan så äckligt de va, trodde jag skulle dö typ haha fy, svinläskigt! Kändes som hela min kropp typ brann upp, blev helt svinvarm så de nästan brändes. Sen efter en stund försvann det, men mår fortfarande kasst.
 
Så nu ska jag bädda ner mig i sängen med en massa te och bra musik och sova ett par timmar medans min älskade pojkvän är iväg och köttar gym. Sen vad som händer ikväll har jag ingen aning om, beror helt på hur jag mår. Tror sömn och mat är det enda som hjälper, så troligtvis är jag fit 4 fight igen om några timmar.
 
______________________________________________________________________________________
 
Happ, och vad har hänt senaste dagarna då, inte så värst mycket. I onsdags var vi till Avesta en sväng. Bytte till vinterdäck på audin och hämtade posten som kommer till lägenheten. Sen på kvällen så lagade jag min efterlängtade fiskpudding, och den smakade nog ungefär som jag minns den. Tror jag var typ 7-8år när jag åt de sist haha. Sen vart det filmchill med Calle och Timpa, dock däckade jag tidigt som vanligt, vilket är skönt förutom att jag vaknar sjukt pigg mitt i natten sen och inte kan somna om :/ !
 
Såhär vart resultatet av maten;
Fiskpudding

Recept
1 liten korv risgrynsgröt
400 g vit fisk
2 ägg
½ tsk muskot
1 tsk salt
1 krm peppar
1 knippa dill
1 dl ströbröd
Vill man kan man ha i lite fiskbuljong för att få fram mer smak

Gör såhär:
Sätt ugnen på 225 grader.
Dela fisken och vänd ner i risgrynsgröten. 
Vispa ihop ägg, kryddor och hackad dill, vänd ner i smeten. 
Slå smeten i smord ugnsform och sikta ströbröd över. 
Lägg på några klickar matfett.
Grädda i ugnen i 30 minuter.
Servera puddingen med skirat smör, kokt potatis och ärtor.
Delicious!
 
__________________________________________________________________________________________
 
Ah sen igår så gjorde vi inte så mycket. Jag och Calle drog ner på stan och åt en varsin fylld baguette på Johansson's, sen hem och lata oss en massa typ, skönt de med!  På kvällen blonderade jag Calles hår och sen massa film me Erik och Tim.
Förbaskat sexigt med slinghätta på huvve, hahaha;
Hahaha, söööt!!!
__________________________________________________________________________________
Ah nej nu blire sängen och sova middag, fasen så skönt!
Tjingeling!
 
 
 
 
 



Säg då

Heyvaah!
 
Min dygnsrytm e helt kaaaaos!!!! Vaknar runt kl 3 på nätterna och kan inte somna om. Ligger vaken nån timme, somnar tillslut om och sover till 12 på dagen, awesome...not!
Jag och babe steg iaf ur sängen runt 5 imorse, åt mysfrukost, slog på en film på projektorn och somnade tillslut om i soffan!

Whatever, tänkte göra ett långt(!?) inlägg nu, tror det blir långt. Har lite helggrejer och sådäär att skriva om.
 
Hmm jaa, i fredags då, blev en mycket lugn och skön kväll hemma i tv soffan. Lagade galna tortillaa i ugn med texmexkyckling, kn*lla i munnen rent ut sagt! Betade av några filmer och somnade i skapligt tid.
Fajitas, enchiladas, tortilla i ugn, u name it!
 
Och hur gjorde jag dessa rackare då, jaaa....
Stekte kycklingbitar, hackad lök och skivade färska champinjoner. Tillsatt Mildas *lila* matlagningsgrädde *Lätt & fyllig* tror jag den heter.Sen i med salt, peppar och ICAs färdiga enchiladas kryddblandning. Koka ihop skiten, fyll tortilla och vika ihop dom och smacka på en hög ost på varje. Sen in i ugnen på typ 200grader i ca 10-15min, tills osten smält och fått lite färg helt enkelt! Bör prövas, GÖTT!
 
__________________________________________________________________________________________
 
Och i lördags vart det en lugn dag om jag minns det rätt. Men på kvällen åkte jag ut till Jennifer i Saladamm och drack lite, mycket trevligt. Dock gled jag hem när det var dags för utgång, helt otaggad var jag. Så jag var med Tim och Kricke hela natten och bara tog de lugnt och skypade med Calle som jobbade nattskift nere i Tranås, så de va ju lite kul!
 
Knappt nå berusade b-rudar ;), och ungefär sådär pigg och glad såg jag ut efter några glas i Saladamm, sliten och trött=skippa utgång!
 
Hänga med världens bästa Tim istället, de gillas !!
 
Och i söndags flyttade min kära lillebror in hos oss efter lite break up med sitt ex och sådär, så han får bo i det nyrenoverade fina rummet. För min del får han stanna hur länge han vill, men jag tror han har planer på å skaffa eget så fort som möjligt. Annars hade det suttit fint med lite sällskap här hemma när Calle drar till Thai i 8 veckor o.O
 
I måndags kom min älskade Carl hem från jobb iallafall, tiidigt på morgonen och vi kunde ju självfallet inte somna om, så film vart det. Sen åkte vi till Avesta och kollade lite post i lägenheten samt handlade lite julbordsmat. Eftersom Calle drar till Thai nästa vecka missar han ju all god julmat, så vi körde ett litet eget julbord hemma med bror och Tim, mycket smaskiiiigt!
 
I tisdags så hämtade jag min kära fru på Arlanda som varit i NY i 8dagar och shoppat röven av sig. Pratade av oss på vägen hem och följde med ut rill Ransta när hon packade upp alla grejjooor.Fick massa prylar från Victoria's Secret, bodylotion, bodyspray, nagellack, och läppglans. Och eftersom hon vet att jag älskar att lukta bordell(vanilj) så luktade allting vanilj och kokos, omnomnom! Hon hade även köpt aasfina skal till våra iPhones, superfina va dom!
Kan ta lite kort på dom andra sakerna sen (om jag orkar alltså) ;) !
 
Hejhej!
 
 
Sen var jag värsta bitterfittan ever i typ en halvtimme innan vi skulle sova, fråga inte varför! Kände väl bara för att tänka på massa dåliga saker en stund,
Men så kröp mysigaste killen ner och och fick mig att le igen, han e bra han! <3
 
Nej nu ska jag försöka bli människa igen efter däckningen i soffan hela förmiddagen!
Ska först ut till stallet och kolla till hästis, sen till ICA och inhandla lite grejjer, för ikväll ska jag laga fiskpudding, fyfaaan så gott (tror jag). Minns att vi brukade äta det när jag och min bröder var små och då minns jag att de va svingott! Så vi gör ett försök! Mamma ringde och berättade hur jag skulle göra iallafall så, hoppas det inte blir oätligt!
 
Hööörs!



ATM; målar med Hello Kitty!

Goddagens gott folk!
 
Idag blev jag väckt av världens underbaraste människa med frukost på sängen! Någon kom visst ihåg att vi varit tillsammans i ett halvår idag, älskliing <3
 
Sen vart de dusch och grejjer och nu har C dragit och gymmat och jag är hemma och målar elementskydden som är färdigbyggda till ena sovrummet.
 
Kan tycka att jag har snygg jävla outfit och shysst sällskap av Kitty, boohja! Lyssnar på bra musik och studsar omkring emellanåt!
 
I eftermiddag ska jag åka till Arlanda och hämta världens bästaste fru som varit i New York i 8 dagar och lämnat mig kvar här hemma, haha! Men idag blire massa goooos!
 
Puss på er alla!
 
 



Motherfucker

Helvete alltså, fick precis ett samtal som gjorde mig så inåt helvete jävla arg! Att se en familjemedlem eller nära vän må så dåligt pga att det finns så otroligt falska människor på denna jord får mig att vilja gå över alla gränser! Men det enda man kan göra är att finnas som stöd och hjälpa personen i fråga att komma på rätt bana igen och blicka framåt. Kommer aldrig mer kunna se den falska fittan i ögonen igen, fyfan! Vissa människor har fan inga hjärtan alltså, och borde skickas till en öde ö tillsammans med andra människor som har samma jävla fel i huvvet!
 
FU!!!!!!!!!!!!!!!
 



ORMJÄVEL!

Gokväll mina fina vänner, och andra randoms som läser!
 
Ligger i soffan och kollar på Benknäckargänget med Joche och Tim, så inåt helvete kul, skrattar så tårarna rinner! 
 
Idag har jag inte gjort ett smack, typ. Vaknade alldeles för sent, har vänt på dygnet totally! Har iaf hunnit med tvätt, disk, stallet samt matlagning till mig och Jochiboi! 
 
Fasen alltså, nu ere bara 2veckor kvar tills Calle drar till Thailand i 2månader...jag tänker gå i ide! Ni kan väcka mig den 18januari, tack!
 
Men om jag har TUR så kanske jag kommer att kunna åker ner en sväng och kanske va där i 2veckor eller nåt. Men det beror helt på om jag måste jobba och om jag får ena hästen såld. Så vi får väl la se.
 
Tur som satan att man har underbara vänner att tracka under tiden, så går veckorna lite fortare. Ska ta hem chihuahuorna också så jag har lite sällskap, samt tvinga Ewe och Frida att bo här med jämna mellanrum!
 
Fyfan, min största fobi är ormar, utan tvekan! Checka där här läckerbiten, nå så inåt helvete stor! KRÄKS!!!!
 
Sov så gott, puss & kram!
 



Restylane, halloween osv

Hallojsan, va ett tag sen sist, eller jaa en vecka. Men de har väl hänt en hel del massa kul senaste veckan.
 
Förra torsdagen var ju jag och Ewe till Stockholm till Salong Mariposa och träffade bästa Carin Briland som fyllde våra läppar igen. Var ju ett bra tag sen sist, så allt från förra gången i april hade typ försvunnit. I vanliga fall har jag fyllt 0,5ml, men då har jag varit nöjd första dagarna när det varit svullet och sen när det lagt sig har jag tyckt att det var för lite. Så nu vart det 1,0ml och det kommer det bli i fortsättningen också.
 
Från svullet som satan själv, till rätt size! Sista bilden är alltså ungefär så som resultatet ska vara och som det ser ut nu, något svällda där oxå. Dock gillar jag det mer när det är lite svullet och tycker dom har krympt alldeles för mycket nu. Men jag antar att man blir jävligt självblind! Och folk med fördomar och dumma åsikter behöver inte lägga energi på att kommentera det, I just don't give a shit. Det här är vad jag gillar, that's why I'm doin it!
 
I fredags vart de en sväng till bygghandeln(heter det så!?) här i Sala, och köpte lite virke till elementskydden som Calle håller på och bygger. Så duktig han är!
Sen på kvällen kom Robin över en sväng och drack öl med oss innan det vart Statt en sväng med lite människor. Dom ville väl egentligen till Tinget, men hänger man med småbarn som mig som inte har åldern inne när det är 23årsgräns så får man offra sig å gå till statt haha, som tur var så tyckte alla att de inte gjorde något.
 
Vi träffade iallafall på en massa vänner där inne och det slutade med efterfest hos oss till typ 8 på morgonen haha, standard!  Sen vart de till att vila ut för att orka med helloweenfesten på lördagkvällen. Calle hade dock inte köpt nå speciellt, så vi sprang runt som yra höns och letade upp en massa fuula grejer. Så jaa, vet inte vad det slutade med att han blev, men söt tycker jag allt att han blev haha ;)
En annan lyckades ju beställa hem slynigaste sjuksköterskaklänningen som satt på halva rumpan. Som tur var hade jag en snygg röd sidenskjorta som är lite längre i bak som jag kunde ha på mig och som täckte rumpan och matchade sidenrostetterna på mina strumpor!
The typical "ToalettenPåHotelletBilden" haha!  
Så blir jag ett huvve längre också bara för jag ska envisas med mina killerheels jämt, huhu!
 
Hmm jaa, sen i måndags så vart jag lite forever alone då Calle lämnade mig för en veckas jobb och Ewe drog till New York den jävla stekarn! Inte nå avis alls, men snart är dom hemma igen min älsklingar!:) Som tur är så är Joche hemma på besök från Spanien i en vecka nu och håller mig sällskap :) 2 good!
 
Iallafall, i måndags när jag vaknade så släpade Robban och Joche med mig hem till Björn för lite lunch, nomnom. Sen ut till stallet en sväng för att låta KP banka på en tappsko på den rackars hästen. Sen hem till Björn igen för lite kortspel med Frida och Joche.Sen fick vi en bra idé att vi skulle äta massvis med tacos och dricka rödvin, så vi plockade upp Pontus på stan och begav oss hem till oss för att bunkra upp med chilligaste måndagskvällen. Tim och Matte kom över senare också, mkt trevligt !
 
Och igår var jag hem till världens bästa Sandra för matlagning, några glas rött och en himlans massa prat i flera timmar. Skratta så vi nästan grät hahaha, fan så efterlängtad kväll med min älskade saknade bästa <3
 Sen lämnade jag Sandra på jobbet, köpte frukost och sedan gled jag hemmåt!. Möttes upp hemma hos Joche av att Björn satt i köket och gapade i telefon på engelska(tror de var engelska iallafall;)) hahaha, Pontus hade tagit sig friheten och sjunga "Händerna mot himlen" högt och ljudligt i duschen, medans Joche låg och sov(försökte sova) Pontus bjöd även på lite "Kärlekens tunga" efter duschen, hahahaa!
 
 
Nu ska jag chilla lite och försöka komma på nåt vettigt att göra en dag som denna!
 
Hoppas alla får en toppendag! 
Pusss