I'm back

Hej kära vänner!
 
Det har blivit dags att damma av bloggen efter ett långt uppehåll. Ber om ursäkt för bloggdesignen som är nu, den har några år på nacken. En ny är under uppbyggnad och kan förhoppningsvis publiceras ikväll eller senast imorgon. Tänkte även i samband med nya bloggdesignen posta min förlossningsberättelse som är skriven i 2 delar.
 
Anledningen till att jag känner för att blogga är mest pga att vi fått utökning i familjen, så vill jag dokumentera mer än vad man gör på instagram som egentligen är det enda stället jag är aktiv på vad gäller sociala medier. Känns både kul men även viktigt att man i framtiden kan gå tillbaka och läsa om allt. Mycket minns man ju i huvudet, men det är ju så mycket roligare att få läsa om det.
 
En annan anledning är även distansen mellan oss och våra familjer. Vi bor i Oslo och har långt till våra familjer. Så dom träffar vi max en gång i månaden i bästa fall. Så kan vara kul för dom att få följa med lite på vad som händer här borta.
 
Annars är det väl bara kul i allmänhet att få skriva av sig lite. Har inte riktigt något mål med bloggandet än, får se om de kommer upp inlägg varje dag eller kanske varannan dag. Det får tiden utvisa helt enkelt.
 
 
 
 
 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback