Puss

Heey!

Idag har varit en riktigt bra dag med massor av energi. Vaknade 3 TIMMAR före väckarklockan, så hade en riktig mysmorgon!



Kom hem från jobbet för ett par timmar sen. Har hunnit laga fetgod mat och röjt lite här hemma! 

Även fått hem ett par skor, som jag dör på! Hur söta kan ett par skor bli!?
Nike air max 






Gävle & kärlek!

För 2 veckor sedan så åkte jag och Calle och besökte våra fina saknade vänner som numera bor i Gävle på Gävle Strand, så otroligt fint dom har det!
 
Det vart lite spontant, men vilken fin helg vi hade, saknar dom redan!
 
 
 



Kär!

 
Födelsedag om 15 dagar, kanske skulle önska sig 2st set av detta underbara påslakanset från H&M home!
 



Sushionsdag





Time for a smoothie

Precis gjort mig en iskall smoothie på hallon, jordgubb & mango, helt underbart gott i denna värme! Sitter ute på balkongen och bara njuter!



Update; 5minuter på balkongen och jag ser ut som en isglass i solen, smälter boort! Klagar dock inte, såhär vill jag ha det jämt! Flytt utomlands skulle sitta på sin plats!





Ta mig tillbaka, Tylösand 2014 <3

 
#afterbeach
 
#nightclub



Monday

Godmorgon! Dags att slänga i sig gröt och dra sig mot jobbet, jobbar bara 10-15:30 idag, såå himla skönt! Så tänkte hinna med en massa nytta efter jobbet :)
 
Gårdagen började väldigt tokigt. Det var en mycket sliten själ som steg upp kl 9 och gjorde sig iordning för jobb kan jag lova. Men i med ett par koffeintabletter och lite frulle så. Sen när jag väl gick till jobbet så slog tanken mig att jag har några semesterdagar kvar som jag lagt lite hur som helst men kommer verkligen inte ihåg när. Så jag ringde jobbet och skulle försäkra mig om att jag verkligen skulle jobba, men nej, jag hade tydligen semester haha! Så det var bara att vända på klacken och knata hemåt igen! 
 
Var ändå rätt glad att jag kom upp i tid, annars hade jag sovit bort hela fina dagen. Så jag och Erik bestämde oss för att äta lunch på stan och sen bara hänga på stranden hela dagen. Barden, Jocke & Robban följde även med, så de vart en riktig mysdag. Glad att jag fick spendera den med goda vänner och massa sol!
 
 
Sen hade jag ju inte tagit ledigt från gymmet såklart, så gick dit efter stranden och jobbade ett par timmar. Sen avslutade jag dagen med pizza på Tellus med grabbarna samtidigt som vi spanade in filminspelningen för nån tv-thriller vid namn "Jordskott" här i Sala, haha!
 


Hoppas alla får en fin dag!



Tylösand rockar fett

Har varit lite halvdålig på att ta kort, men några har det blivit. Varit här nere i 2dagar nu, imorgon blire hemgång. Men först ska vi hinna med en krogrunda till och lite mer stek :D så jäävla gött väder och stranden är hela jävla amaziiiing!!! Igår var vi på stranden utanför afterbeachen och där var det totalt smetfullt med folk, så idag höll vi oss en bit längre bort med våra baksmällor för att få lite lugn och ro iaf. Nu ligger vi på hotellrummet och väntar på pizzaleverans, sen äre bara tagga till igen!
 
Hittills har vi hunnit med massa sol, bad, afterbeach, nattklubb och förfest i lyxsviten på högsta våningen på Tylösand hotell/nattklubben, dööödskuuul!!! Kommer dock bli skönt att åka hem, slitsamt med massa sol & alkohol! 
 
 



Life is good





New in

Nya bikinis inför Tylösand! 

4dagar kvar bara, hårdträning varje dag och bra mat om man ska våga sig ut på stranden! #lääääängtar