wtf....

Fan, tappade min självdisciplin nånstans, fest står på schemat!


Skål!



Sleep through the morning

Godmorgon såhär halv 4 på eftermiddan!
 
Som jag längtat efter denna välbehövliga sovmorgon verkligen. 
 
Drog till jobbet en sväng igårkväll/inatt, kände att jag behövde få upp alla grejer inför helgen och även checka av så allt var i sin ordning. Passade även på att köra ett styrkepass.
Påfyllt!
 

 
Det är ju Sala festivalen i helgen, men jag är inte ett dugg festsugen och ännu mindre sugen på att ligga bakis imorgon. Så jag troor att de blir lugnt för min del, kan ju gå dit och kolla läget och vara met ett tag, men festblåsan lämnar jag hemma.
 
Nu ska jag på min lediga dag sticka iväg och jobba några timmar och även träna lite, tror jag kör cardio nu och styrka med Barden ikväll :)
 
Dagens vitaminchockfrulle:
Röd grapefrukt, smoothie och ett par finncrisp
 
 
Pöss!



Kanelbullar på nyttigt vis

Smala kanelb(r)ullar
 
Du behöver
 
Deg:
ca 2msk fiberhusk
1dl kvarg/kesella
6 äggvitor
1,5tsk bakpulver
3msk stevia strö
ca 1dl kokosmjöl
 
Fyllning:
ca 150g urkärnade dadlar
ca 2 tsk kanel
 
Blötlägg dadlarna i varmt vatten. Vispa äggvitorna till ett vitt skum, tillsätt stevia, vispa lite till. Blanda i övriga ingredienser. Lägg degen på ett bakplåtspapper, lägg ytterliggare ett bakplåtspapper ovanpå. Kavla ut till en rektangel, lagom tjock(sväller inte så mycket i ugnen). Ta bort det översta bakplåtspappret. Häll av vattnet från dadlarna och mixa dom och kanelen till en någorlunda jämn smet. Bred ut på degen. Rulla ihop till en rulle och skär lagom stora bullar. Jag la mina i muffinsformar, men jag kommer till nästa gång skippa det och lägga direkt på bakplåtspappret. Grädda i mitten av ugnen på 200grader i ca 13-15minuter.
 
Bakläxa:
1. Pensla med ägg
2. Ha dom i ugnen 2-3min längre, alltså ca 15min.
3. Prova smaksätta fyllningen med lite vanilj
4. Skippa muffinsformarna
 
Kör hårt!
 



In it 2 win it

Fullt ös från start till mål.
 
Jobbat på Bringeling från 7-15:30. Cyklade hem, bytte till träningskläder och bestämde mig för att för första gången på länge nu, springa utomhus. Det vart 50minuter, inte riktigt koll på hur långt jag sprang men under öppen himmel iallafall. Så fort jag satte foten utanför lägenheten började det dugga, och sen regnade det konstant tills jag kom hem igen. Men det var faktiskt riktigt sköönt!
 
Väl hemma så hinner jag bara komma ur duschen, så ringer dom från gymmet och ber mig komma dit och låsa upp eftersom min beställning på Celsius och Gainomax arrived, preciiis när min tvättid började. Men jag cyklade dit, kirrade allting och sen hem fort som satan och slänge in ett par maskiner tvätt. Sen då, hungrig som tusan, laga mat? Fan heller, cykeln till Amitai och köpte 6bitar sushi, fyfaaan så gott, och såå värd det.
 
Sen har resten av kvällen varit typ, springa upp och ner till tvättstugan.Fan så skönt det ska bli med egen tvättmaskin i NYA LÄGENHETEN...ooooopss! Det har jag inte berättat. Den 17september flyttar jag och min älskade Calle in i våran alldeles egna lägenhet, såå himla fin & mysig och passar oss perfeeeekt! Så jag räknar ner dagarna kan jag lova, ååhh vad underbart!
 
Resterande planer denna kväll: baka kanelbullar(nyttiga givetvis, recept och resultat kommer upp senare), sen ska jag även dra en repa på gymmet. Älska helg när man kan va vaken hur länge som helst och sen bara sova ut hur länge man vill, aaaahh najs!
 
Peace!



Cheatday

Är heeelt utslagen. Jobbat konstant från kl 07:00 till kl 19:00, endast haft 15min lunch, inga raster. Så kan meddela att det sög när jag insåg att de va självmisshandel att träna efter jobbet, ville så gärna och såg fram emot ett tungt och planerat styrkepass, men får ta det imorgon. Så jag valde att ha en riktig myskväll hemma med god mat, tv och efterrääättttt! #namnam
 

 
Provade göra två olika varianter av chokladbollar:
 
Recept 1
 
Du behöver:
 
150g kvarg
ca 1dl fiberberikade havregryn
1-2msk kakao
2tsk kallt kaffe (vatten funkar oxå)
1msk kokosmjöl (funkar säker utan)
1msk stevia strö
1msk krossade linfrön
 
Mixa/blanda och rulla i kokosflingor.
 

 
Recept 2
 
Du behöver
 
100g smör (smör är muucho bättre än margarin)
0,3dl stevia strö
1msk vanillinsocker(går att dra ner på, eller köra helt utan för att minska kcal)
4-5dl fiberberikade havregryn
3msk kakao
2-3 msk kallt kaffe (vatten funkar)
 
Mixa/blanda och rulla i kokosflingor.
 

 
Höftade på rätt ordentligt, så måtten stämmer ju inte till 100%, men någorlunda!
 
Det andra varianten jag gjorde var ju helt klart godast, men såklart onyttigare.
 
Det finns även en variant till man kan prova, som jag har bloggat om tidigare. Det inlägget hittar ni HÄR
 
Svullade i mig 3st med frysta bananbitar, hur gott som helst och nu vill jag spy haha!
 
 



Milky

Smask smask! Äter massvis med kassler och sallad och kollar på idol. 
Drog ett rejält cardio pass efter jobbet. 10min pw uppvärmning, 10min jogging, 20min HÖGintensiva backintervaller, 10min pw nedvarvning, PIUH! Svettigt kan jag ju iallafall lova att det var, fyfan så blöööt.
 
Glömde laddaren på kontoret också, och eftersom man har en iPhone 5 jävel som knappast grannarna har laddare till och som laddar ur på 5sek så måste jag cykla och hämta den...uuuuhhhh!!!!!
 
 
Btw, har jag nämnt att jag gillar ÄLSKAR mjölk, hehe:
Favoritmärke? nää, allt funkar!
 
 
Ah nä, cykla tillbaka till gymmet och hämta laddaren dååå...hoy!



Ingen vila

Wooork, jajjemen! Precis dansat omkring med dammsugaren på gymmet och dammat av maskinerna. Har även rensat bort alla skor som stod i entrén. Så om någon saknar sina skor så har jag dom på kontoret i ett par veckor innan jag slänger dom. 
 
Jobbade på bring idag 10-14, och nu 16-19 på gymmet. Verkligen lagom efter gårdagen då det vart jobb 07:30-19:00 + 40min cardio direkt efter jobbet och sen storhandling, matlagning, dusch, diska och städa på det. Hann även prata 1½timme i telefon med min älskade Sandra!
Såhär ser det oftast ut när jag handlar. Och jag handlar givetvis på ICA, så mycket bättre än allt annat i denna lilla stad.
 


 
Idag har jag inte så mycket att göra efter jobbet. Tänkte köra lite cardio direkt när jag slutar, sen gå förbi solariumet och kolla så allting ser shysst ut därinne. Sen bara laga mat och chilla. Hade tänkt hinna med ett styrkepass ikväll egentligen, men fick precis veta att jag börjar 07:00 imorgonbitti....uuhhh morgontröttaste människan gillar inte.
 
FAVVO! Finn crisp, extrasaltat smör, rökt skinka och hallonsmoothie!
 
 



Kräftis

Jag tyckte det började dra ihop sig för lite kräftor, så jag pratade ihop mig med min kära svärmor Maria, och vips så fick vi underbart väder och massvis med kräftor.
 
Åkte ut till Calles föräldrar i lördags och tog med några vänner. Och medans dom korkade upp och chillade i solen så sadlade jag Zodan, Calles mammas häst. Tokmysigt att äntligen få sitta på hästryggen igen, var flera månader sedan nu.
 
Efter ridningen så vart de ett helt sjukt skönt dopp i badtunnan med ett glas kyligt vitt vin, gööttt! Efter de så bakade jag och Calle några västerbottenpajer, som vart suuperlyckade! Sen var det i full gång med massa paj, kräftor, grillat, gratäng m,m.
 
Sen på kvällskvisten så begav vi oss in till stan och festade vidare. En riktigt härlig dag med underbara människor!
 

Klangbo från hästryggen

Jag och Lex Zodiac
 
Jag, Robin & Johanna i badtunnan
 

Svärfar bjuder på GT medans man bakar

 
I väntan på taxi till efterfesten kan man ju dj.a lite ;)
 
 
Tack älskade människor för att ni finns!
 
 
 



Massive update

Tjenamors!
 
Vart lite inaktiv senaste veckan, har haft fullt upp och inte ens orkat tittat åt datorn när jag kommit hem.
 
Ska väl dra igenom lite kort vad som skett sen i fredags.
 
Träningen - flyter på riktigt bra, börjar känna mig mycket starkare och de börjar även ge lite synliga resultat, vilket såklart är ASKUL.

Kost - Sköter kosten jäkligt duktigt, mat är fan min stora kärlek(efter Calle, höhö). Men eftersom jag tar mig tiden att göra en riktig och ordentlig måltid varje gång så blir dom riktigt goda trots att dom inte innehåller onödiga kolhydrater och fetter. Så jaa, nyttigt kan fan va väldigt gott om man vill!
 
Vitaminsmoothie
Du behöver:
 
Lättmjölk
Hallon
Banan (Frivilligt)
Färsk mango
Bladspenat
 
MIXA!
 
Frukostlyx!

Lättfil med vattenmelon, färsk mango, mandarin och banan.

Middagsalternativ!

Ugnsbakad lax med citronpeppar & dragon tillsammans med en fräsch men lätt sallad.

Hemmagjord müsli!

Lättfil/naturell lättyoghurt med hela linfrön, boveteflingor, pumpakärnor, gojibär, kokosflingor och honung för lite sötma.

Kvällssnacks!

Finn crisp med Bregott Havssalt och en smoothie på lättmjölk, hallon & mango!
 
Rivstart frukost!

Hemmagjord müsli(hela linfrön, boveteflingor, pumpakärnor, gojibär) och en celsius kickstartar dagen!


 
Hästtävling - I lördags klev jag upp kl 6 och åkte med min käre vän Madde på hästtävling i Borlänge med hennes fina häst Candyman. Riktigt mysigt och vart helt tokig av att inte rida själv. Saknar verkligen att tävla och dona som jag gjort i alla år. Får se om jag tar upp intresset igen nån gång, just nu är det bara för fullt upp med allt så har inte tid eller ork.



Lördagkväll - Förfest hos oss, gick ut på hotellet i typ 10minuter, sen vidare till Avesta för massa härj. Riktigt kul kväll/natt.


Måndag - Jag och min älskade svärmor åkte till Västerås och gick i lite affärer, käkade, fikade och tog en riktig rejäl shopping inne på IKEA. Supermysig dag <3

 
Tisdag - Min älskade älskade Calle kom äntligen hem efter 15dagar nere på jobb i skåne. Som jag toklängtat ihjäl mig, så nu är han hemma till på tisdag, sen börjar han jobba 7dagars skift som vanligt igen <3 
Vi var på ett hemligt mission i tisdagskväll, såå lyckat! Så om allt går enligt planerna så avslöjar jag det inom kort! 
 
Sen kom min fina bästaste Sandra på kvällen, som fyllde 22år! Supermysigt som vanligt :)<3
 
Annars då, allt rullar på, jobbar på Bring på dagarna och gymmet på kvällarna. Har även blivit erbjuden ett par till jobb. Tackade nej till det ena, och det andra kanske de blir något med, får se. Man ska ju hinna med allting oxå :)
 
Så nu är jag slut på ord tror jag, ska jobba vidare innan jag ska köra ett riktigt tokfett träningspass. Har hittat så sjukt mycket inspiration lite här och var, så jag är helt taggad!
 
Adjökens góbitar!



Fredag i mitt hjärta

Vilken jävla dag, hunnit med en massa bra saker faktiskt!
 
Morgoncardio, va på gymmet(som även är mitt jobb) och röjde några timmar, tvättat, lagat god middag, gymmat en gång till och slöat lite mellan varven eftersom jag faktiskt egentligen är ledig idag, men valde att inte vara de ändå, haha...!
 
Håll i hatten, här kommer ytterst ointressant fakta om min dag:
Tror det var allt för längesen jag var arg eller ledsen, vilket ioförsig är bra. Men idag så fuckade jag ur för småsaker halva kvällen. Allt som inte gick bra fick jag tokdamp på och ville bara skrika, gråta och slåss! Föööör, jag kom hem från jobbet full av energi, slog på svinbra musik och ställde mig och skulle göra god mat och va helt peppad. kom jag på att jag hade den där förbannade tvättiden....så ahhhh jag går väl ner och tvättar först då, MEN inget jävla tvättmedel kvar..ringer min bror och ber han komma över med en skvätt, men han va inte hemma. NEHE, gråta lite, skrika lite. Stack ner till coop och köpte de nedrans tvättmedlet, tröstköpte lite Creme Bonjour till mina Finn Crisp oxå bara för de, skitbra, näääe! Ajja, hem slänga in tvätt och sen jävlar vad jag lagade mat då, hungrig och försökte hitta fredagskänsla, SUCCESS! Så tillslut satt jag nöjd och glad i soffan med min älskade mat och onyttiga ost & kex och lite Coca Cola Zero på de...återfann hoppet om en lyckad fredag!
 
Kalvfärsbiffar med morötter och sötpotatis i ugn med sallad(ruccola, bladspenat, tomat, gurka, vattenmelon & balsamvinäger) och hemmagjord brunsås(mager!).
 
Sen kom min käre svåger Erik hem, så vi glodde lite tv och sen beslutade vi oss för att kötta ett bröst och ryggpass på gymmet. Så nu sitter vi här, och kan knappt röra oss, jag vill helst sova tills på tisdag för då har förhoppningsvis träningsvärken börjat avta, haha!
Världens bästa uppladdning, NO-xplode 2.0 & vasotropin, PUUUUMP!
 
Nääe, sluka i mig min vitamin/återhämtningssmoothie nu så man kan sova gott sen.Ska upp kl 6 imorgon och åka med min käre vän Madde på hästtävling i Borlänge, myyyysigt!
 
Lättmjölk, mogen mango, frysta hallon och en banan, MIXA! Tillsätt lite bladspenat, MIXA MERA! Dekorera gärna lite, smakar myyycket bättre då, eller så gör de inte det. Klunka och var glad :)
 
Godnatt till alla vänliga själar!
 
 



Cardio & brunch

Hej vänner!
 
Är ledig från Bring idag, vilket innbär att man får sova till 11. Och då  var det bara att klä på sig och knata till gymmet. Där körde jag crosstrainer och backintervaller, sjukt intensivt! 
 
När jag kom hem var jag lagomt hungrig efter träning på tom mage. Så jag geggade ihop en ugnspannkakssmet och tog en varm dusch under tiden den stod i ugnen.
 
Självfallet ska jag bjuda på recept!
 
Protein banan-ugnspannkaka
 
 
Du behöver:
 
½tsk salt
½tsk bakpulver
2dl fiberberikade havregryn
2 bananer
5 äggvitor
0,75 dl mjölk
 
Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt resterande ingredienser och mixa/vispa till en smet. Jag vispar med elvisp för då mosas inte bananen helt, men det är ju en smaksak. Häll upp i en ugnsform. Jag använder en runt form med avtagbar kant, smörjde och istället för ströbröd tog jag kokos. Men om man använder en vanlig ugnsform räcker det med endast bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen på 225grader i 15minuter, tills den är gyllenbrun. Servera med valfritt tillbehör.
 
Serveringtips!
  • Keso, hallon & mango
  • Keso, krossade hasselnötter, mandlar och gojibär
  • Hallonfluff (mixa kvarg och hallon, tillsätt stevia för sötare smak)
  • Keso, bananbitar & honung
Smaklig måltid :*
 
Nu ska jag dra och jobba lite på gymmet tänkte jag, sen har jag tvätt-tid hela kvällen, yeyeyey!
 
Puss & kram!



Clever

Halloj! 
 
Hoppas alla haft en bra dag. Min dag har det varit full rulle på. Fick dock sova ut imorse, så jobbade endast 10-16 på Bring. Så nu sitter jag äntligen på mitt kära gym och kopplar av lite och laddar upp med ny energi så man orkar med resten av dagen oxå! Jobb till 19 sen ska jag synda och äta födelsedagsfika, woop!
 
Celsius är verkligen sjukt effektivt och har räddat många trötta dagar!
 

Jag är så fruktansvärt dålig på att äta regelbundet och göra matlådor, måste verkligen skärpa till mig. Äter oftast väldigt lite frukost, sen ingenting mellan frukost och lunch. Till lunch blir de oftast en klen matlåda eller bara en burk tonfisk typ. Sen tar jag en frukt, celsius och/eller en nutrilett shake för att klara mig tills jag kommer hem(tidigast kl 19). Då ska jag ställa mig och laga mat, vilket jag oftast inte är så sugen på, så slänger bara in en laxbit i ugnen typ och lite keso och sallad till det. SERIÖST, hur fan ska jag kunna bli vältränad osv utan att äta regelbundet och bra mat. Vet inte hur jag ska lösa det heller. Får nog helt enkelt ha söndagar som en "Göra matlådor-dag). Så det alltid finns en matlåda att värma på. Har däremot blivit mycket bättre på att äta mellanmål, men det är ju ingenting man direkt kan leva på!
 
Har varit vaken sen kl 8 och nu är klockan 17:15, och detta är då vad jag fått i mig idag:
Frukost: EN weetabix med 1dl lättmjölk, Lunch: Nutrilett shake(110kcal) Mellanmål: Celsius(inte ens ett mellanmål)
SHAME ON ME!
 
Det är väl säkert när man håller på sådär man går upp i vikt också :'/ dags för förändring minsann!
 
Nu ska jag jobba vidare!

Tjing tjong!
 



Happy birthday

Grattis till mig själv på 23årsdagen, kändes väldigt nödvändigt att bli ett år äldre. Nu tycker jag att jag kan få stanna på 23 i några år!
 
Hur som helst, bara för att man fyller år så slipper man inte jobba. Däremot har jag sovmorgon, så idag jobbar jag 10-16 på Bring och 16-19 på gymmet. Men ikväll har jag ställt in träningen och tänker istället umgås med lite gosisar och bubbla lite jacuzzi hos Tim & Ewe.
 
Eftersom jag fyller år så bjuder jag på ett fikatips! 
 
Raw food-bollar
 
 
 

Mixa detta:

1 avokado
1 nektarin
2 msk kokosolja
ca 50 gram 90% choklad,
ca 2-3 msk honung och ca 1 dl starkt kaffe.

Och blanda detta:

ca 4 dl mixade hasselnötter/mandlar
ca 1 dl kokosflingor
minst 4 msk kakao
en näve fiberhavregryn
sesamfrön
ca 2 msk kokosmjöl.

Rör samman till en smet. Fyll på med mer kokosmjöl om det blir för kladdigt. Kokosmjölet suger upp vätska vilket hjälper till att få en bra konsistens. Smaka av med ev. honung, vaniljpulver eller kaffe.

Rulla till bollar, doppa en sida i smält 90% choklad och rulla i kokos/sesamfrön.
Ställ i frysen ett par timmar innan servering, njuuuut med en kopp kaffe, eller vad som nu önskas dricka :*

Puss & kram!




Requiem

Faavvoriiter!
 
 



Skorensning på Always Fitness

Morsning korsning!
 
Sitter på jobbet(min vanliga öppningsfras, haha). Sitter i receptionen på gymmet nu, de e rätt lugnt så jag har pysslat med en massa grejjor och ska dammsuga av lite innan hemgång vid 19.
 
Jobbade ju även på Bring idag, och fick köra min första utdelningsrunda helt ensam. Det kunde inte gått bättre och det var faktiskt riktigt chill. Bara glida runt i bilen, lyssna och sjunga bra musik osv.
 
Har fått ny skrivare till receptionen och dammat av lamineringsmaskinen så nu jäklar har jag gjort nya lappar och lite sånt nödvändigt.
 
För er som tränar här,upplysning:
  
  Som ni ser, SKOOOR till en förbannelse. Så här ser det alltså ut på skohyllan när gymmet är tomt. 
Så hämta era skor om ni vill behålla dom, tipsa era vänner som tränar här också att kika. För efter den 23augusti så hivar jag dom!

Och fortfarande utförsäljning på Gainomax så långt lagret räcker
18 st för 200kr Ord. pris 360kr
 
 
 



Smack that mellanmål

Goodmorning sunshines!
 
Uppe med tuppen, jajjemen! Lite smått trött, vart jobb 07:30-20:00 igår, samt cardio mellan kl 22-23. Det blev 30 svettiga minuter på crosstrainern och efter de körde jag 30 intensiva minuter backintervaller(höga och långa backar) ppiiiuuhhh! Inte varje dag de droppar svett på golvet efter en, uuäkkk :D
 
Nu ska jag kila till jobbet. En spännande dag, ska få en bil och köra helt ensam!
 

 
Här får ni ett helt galet najs tips på mellanmål som jag slängde ihop igårkväll efter träningen. Släckte både hunger och sötsug!

 
 
I glaset:
 
Lättfil
Några hackade mandlar
Russin
Linfrön
Honung
 
As simple as that!
 
Man kan ju välja bort honungen om man vill va dödsnyttig, men efter att svettats ihjäl i 60min kände jag mig värd det,! / Gottegrisen
 

Önskar alla en världsbäst onsdag!



Gainomax

Tjenamors!
 
Sitter i receptionen på gymmet, jobb 16-19 idag i vanlig ordning.
 
Jobbade på Bring 07:30-16:00. Andra dagen där idag, gick kanon. Fick börja köra utdelning med bil idag med min utbildare Erik och de gick jättebra, så imorgon ska jag jobba ENSAM hela dagen, spännande! Det var skapligt ovant att köra högerstyrt, men det gick jättebra och jag fick högsta betyg i körprovet, haha!
 
Har säkert läsare som tränar på gymmet jag jobbar, Always fitness 24, och just nu säljer vi ut all gainomax.
 
 200kr per platta, finns i smakerna vanilj, choklad och jordgubb, begränsat antal!
 
 
 
 



Du har väl inte glömt

att följa mig på instagram:
 
 



Frukosttips

 Nyttig hallonpaj

 
Du behöver:
 
1dl havregryn
1skopa vaniljprotein
1dl kvarg
Hallon
 
Blanda och forma till 2 delar, Lägg underdelen på ett bakplåtspapper, fyll med hallon och lägg på den andra delen av degen. Grädda i ugnen på 200grader i 15minuter, HUGG IN!
 
Serveringtips: Sötad/osötad/smaksatt kesella!
 
Gillar du inte hallon? Nää men byyyyt ut hallonen dårå!
 
Tips by: sandrahoglund @ instagram



Yummie

Äntligen har jag fått ätit min efterlängtade lax efter en dag full av jobb och svääält. Min lunchlåda var inte mycket att hurra för och 1dl kvarg & en banan till mellis va väl ännu värre.
 
För att göra maten lite godare och roligare så blandade jag bulgur och äggröra till laxen, och jag lovar er, deeeeelicious!!! De blire helt klart fler gånger!
 
Och så standard: grönsaker och keso
 
Äggröra = Scrambled eggs, var tydligen inte så självklart. Kanske bara jag som är uppväxt med att säga äggröra haha! 



Wöörkiie

Sådäärå, då var första dagen på Bring Citymail avklarad! Gick fin fint. Verkar dock som att jag kommer köra bil för det mesta, vilket självklart är dööödsskönt. MEN innebär att jag får köra min tråkiga cardio på gymmet istället.
 
Slutade 15:30 så då vare bara snabbt hem och byta om till andra kläder och packa ner mellanmål och nu sitter jag på jobb nr 2 och göttar kvarg...mhmmmm! Längtar till min äälskade lax som ligger hemma och väntar på att bli tillagad!!!
 
Men först jobb till 19, och sen troligtvis ett träningpass på det om jag fortfarande lever!
 
 
 



Min resa räknas

Godmorgon goingar!


Dags för lite frukost, tvmys och sen gå ner till nya jobbet om en timme, 360m har jag att gå, staaaackars mig! Nej de e faktiskt fruktansvääärt skönt. Sen har jag 430m hemifrån till mitt andra jobb, Always Fitness. Och mellan dessa två jobb är det 180m. Drömsituation? Uhhmm JA!
 
Mitt nya jobb är alltså Bring Citymail, och jag har nog bara hört och läst bra saker om dom från folk som jobbar eller har jobbat där. Så jag ser verkligen fram emot detta. Till en början kommer jag att få cykla, och de e ju så jäävla gött, slipper ja köra äcklig cardio på gymmet och kan koncentrera mig på styrketräning där.
 
Ja jag hoppas att allt kommer vara så bra som det känns som att det kommer att vara. Wish me luck :)

 
Igårkväll drog jag en redig kvällsrepa på gymmet. Fick med både ben, rumpa, rygg och mage.Tog lite kort och ett par filmsnuttar.
 
Och NU kära läsare, så vill jag förvarna och informera om att denna blogg är min dagbok där jag skriver om det mesta i mitt liv och vad som händer. Jag tar även min träning väldigt seriöst just nu och vill ge det en ärlig chans för att se vad min kropp ger för respons på bra träning och bra kost. Därför kommer jag att dokumentera med filmklipp och bilder. Så läs gärna min blogg, men håll tillgodo med elaka och spydiga kommentarer. Jag bloggar i första hand för MIN egen skull, men självklart tycker jag att det är kul att dela med mig till människor som är intresserade. Men i denna tokiga värld så vet jag att det finns folk som älskar att klanka ner och försöka bryta ner andra människor. Nu är inte jag den känsliga typen som tar åt mig av elaka kommentarar, däremot känner jag att om man inte har bättre att komma med så kan man skippa att kolla in här över huvudtaget.
Såååå med de sagt, lämna omedelbart denna sida om du vet att du kommer att störa dig på det jag fortsättningsvis kommer att lägga ut här. Däremot, är du kunnig och utbildad i ämnet, kom gääärna med feedback. Och i övrigt, snälla och peppande kommentarer är alltid välkomna :)
 
Så nu hoppas jag att jag kan lägga ut en och annan film/bild och slippa haters! Cause haters gonna hate! 
 
Jaa, så tillbaka till där jag var. Jag tränade igår och filmade ett par snuttar när jag gjorde lite squats. Tar inga dödsvikter nu, känns viktigt att mjukstarta än att börja med överansträngningar. Mina fiskben och plankrumpa får kämpa, jag lovar!
 
Kan du inte se klippet så hittar du det HÄR!

 
 Rygg - Lite snett och vint, saknas lite massa här och var. Men som sagt, detta är början, jag är nybörjare och det kommer bli så kul att titta tillbaka på detta senare.
 
Jag hoppas att jag orkar hålla i dehär och inte slutar i tvsoffan med en godispåse. För isåfall kommer det bli sjukt intressant att titta tillbaka på detta om ett halvår.
 
De var de jag hade att bjuda på så länge.
Tack för mig!

Önskar alla en toppendag!
 
 



Sunday baby

Helloj!
 
Precis vart åh handlat lite med Erik. Så nu har jag endast träning, dusch och kvällsmat kvar innan det är dags att sova!
 
Dagens lunch, väldigt enkelt och okomplicerat: Lax, grönsaker och keso

Det vart en löptur genom vår fina stad idag också. Passade på att hämta min cykel på Hagaberg och på vägen hem vart de spöregn....yeey!
 
Uppladdning för ett gött söndagspass, hoppas på en massa energi idag!
 NO-Xplode, Vasotropin och en banan med ett ytterst snyggt klistermärke!
 
 
Trevligt kväll på er mina vänner!
 



Linfrön

Dagens frukost:
 
Lättfil, tinade hallon och linfrön!
 

Hela linfrön är suveränt att använda i fil, det mättar bra men kroppen kan inte bryta ner dom. Dock bör man ej överskrida mer än 2msk per dygn. 
 

 Nu kära vänner ska jag ta en PW till Hagaberg och hämta min cykel, sen ska jag handla lite så jag inte svälter i veckan och ikväll ska jag träna med Jocke, Barden och Erik innan jag gör ett försök att somna TIDIGT! Men ska nog försöka hinna med att jobba ett par timmar idag både på gym & solarium. Imorgon är första dagen på mitt nya jobb. Men jag jobbar ju fortfarande kvar på gymmet, så dit ska jag direkt när jag slutar på första jobbet.
 
Vet inte än hur schema, timmar osv på nya jobbet ser ut, men om det blir som jag tror så kommer jag att jobba ca 55-60h/vecka när jag räknar ihop båda jobben.
 
Puss!
 



Ben & Jerry's

Note to myself: Ät fan inte glass så du nästan spyr..... Ajja, gott vare, så nu blire ett skönt cardiopass innan lopplådan kallar! Sista sovmorgonen imorgon, sen drar de igång med tidiga mornar, yeeey!
 
 
 
Puss och kram, festa lugnt!



Gammal som gatan

Insåg precis att jag fyller 23år på torsdag, tiden rinner iväg. 
 
Önskar mig inte något av någon, men om man blir miljonär på nästa lön (skämtåsido) så tänker jag unna mig dessa:
 
Behöver att par till, och dessa talar till mig!
Finns att köpa HÄR
 



Åhh vips

Åhh vips så förvandlades pizzan i mitt huvud till grönsaker och kyckling...uuääähhhhh!
 
 



Bolljävel

Tjäääna!

Sitter i soffan svettig och jävlig med en proteinshake(smak: päronsplitt, namnam)efter ett bra pass på gymmet med min käre kompanjon Émile Bardh. Idag vart det axlar, biceps, triceps, rumpa och avslutade med mage tills vi nästan kräktes, piiiiiuuuh!!!!
 
Rumpövning från igårkväll
 

Igårkväll!

Från dagens pass, Barden kör sista magövningen, svider rätt bra!
 
Innan dagens pass, taggad efter 2skopor pwo, hejaheja!
 
Nu står jag i valet och kvalet om man ska duscha och sticka iväg och partaja lite, eller bara skölja av sig lite, chilla satan och sen köra ett cardio pass och somna i lagom tid. Ska trots allt börja jobba tidigt fr o m måndag, vilket var typ 3månader sen sist. Så nu gäller det att få rätsida på dygnsrytm.
 
Ska tänka vidare och slänga in en kycklingfilé i ugnen, hööööörs!
 
 



Healthy scones

Godmorgon solstrålar!
 
Vaknade för en stund sen och var sugen på bröööööd, men nå sånt existerar icke i mitt hem. Så jag smetade ihop lite olika ingredienser som fanns hemma och gjorde scones. Har inte smakat ännu, dom kom precis ur ugnen, men förhoppningsvis går dom att äta.
 
 
Detta behöver du:
 
2dl vetemjöl
1dl fiberberikade havregryn
2tsk bakpulver
1krm salt
25g smör/margarin
250g keso
 
Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt smör och keso och arbeta snabbt ihop till en deg. Dela upp degen på 4delar och forma bullar. Lägg på en plåt och skjutsa in den i ugnen på 250grader i ca 15minuter. Extra: Man behöver ju icke, men jag penslade på vispat ägg på mina, och på två av dom hade jag linfrön och på de andra två hade jag lite honung.
 
Nu ska här provsmakas med tillsammans med den världens störstaste kopp chai-te :)
 
Update: Nu har jag smakat dom, helt frukansvärda...nääärååå, dom var faktiskt riiiktigt goda! Detta får bli mina nya lördagsbullar. Jag åt dom med Bregott Havssalt, keso och gurkskivor! Delicious!
 
Ha en toppendag kära vänner!
 
Kram
 



Frajdey

Hur ska det gå å börja jobba på måndag egentligen haha, är ju så jäävla gött å va ledig hela dagarna. Men men, lite cashflow e alltid okej.
 
 
Har hunnit med gym, handla, sola och tvättning idag. Nu ska jag och Erik laga tacos, sen blire chillkväll och sist men inte minst ett gympass med Barden innan sovdags, perfeeekto!
 
Dagens post-workout, göttigt!
 
Nej, grönsaker behöver hackas! 

Hörs!
 



Mobilblogg

Ligger i soffan hemma hos min bästa svåger Erik och halvsover efter en fin frulle. Väntar på att han ska spela klart nå spel, Dota I guess, sen ska vi knalla ner till gymmet och svettas lite. Ska nog jobba ett par timmar idag också, finns lite åh greja med både på gym & solarium.

Things 2 do today:

• Gymma
• Jobba
• Tvätta
• Sola
• SLAPPA
• Kvällsgymma

Åh fasen alltså, Calle åkte åh jobbade i Skåne i måndags och ska vara borta 14dagar, seriöööööst 11dagar kvar :/ saknar ihjäl mig!

Jaja, förhoppningsvis överlever jag!

Puss




svettsvettsvett

 
Nån som vill ha en dyyyngblöt kram? 60min och 620kcal brända, sen skrek displayen VILA, ahh okeydå!
 
Godnatt gullhönor! 
 
 



aldrig utan Sandra

Tjenamors såhär på nattkvisten!
 
Sitter med pwo i högsta hugg, redo för träningspass numero 2 idag. Tänkte göra ett försök på crosstrainern då jag är öm i de flesta delar på kroppen. Tänkte dock avsluta med lite stjärt och ben om de orkas med.
 
Haft en svin bra dag, och likaså gårdagen! 
 
Igår vart det jobb och sen kom min älskade Sandra upp till jobbet när jag slutade, så körde vi ett bra rumpa & magepass. Sen vart de lite góhandling på Åkrahallen och sen hem till henne och lagade iordning en helfestlig måltid.
 
Ugnsbakad fetaostlax med dyngfresh sallad och räkröra. Sååååå nyttigt vs. onyttigt. Cigg, vitt vin, fetaost och lite lantchips va väl ingen deffmat direkt, men äre lill-lördag och man får fiiiiinbesök så skare fan va lite extra lyx ;)
 
 
Idag tog vi sovmorgon till typ 12, käkade en vääldans lätt frukost och drog till gymmet och köttade på riktigt ordentligt!! Så den där fetaosten igårkväll har ju flugit och farit för längesen!
 
Tack världens bästa Sandra för två heeelt underbara dagar, finns ingen som du och jag älskar dig till månen och tillbaka <3
 


 
 
Nu ska jag till gymmet och blötlägga en x-trainer, hörsrååå!
 
Godnattkram till er normala människor som ska sova nu :*
 
 
 
 



Sugarcrush

Nån mer än mig som jobbar på att vara nyttig men har ett förjäävligt sötsug som kryper på lite titt som tätt?
 
Här får ni ett busenkelt recept på en nyttigare variant av chokladpudding:
 
 
Du behöver: 
 
2 bananer
1 mogen avokado
2 msk kakao
1 äggvita
ev. stevia
 
Mixa/vispa alla ingredienser, förutom äggvitan som vispas fluffig i en separat bunke, jag tillsatte även lite stevia i äggvitan. Vänd sedan ner äggfluffet i den mixade chokladsmeten och låt stå kallt en stund innan servering. Till detta kan man använda lite vad man känner eller ingenting alls. Jag valde att tillsätta en klick Kesella vanilj, men för att slippa sockret som är i den så föredrar jag lätt kvarg.
 
Hoppas det ska smaka :*
 
Pusss
 
 
 
 



Flying high

Sitter inne på kontoret på jobbet och chillar lite. Har dammsugit och skurat hela gymmet, rena rama träningspasset! Jobbar som receptionist på Always Fitness 24 som ligger mitt på stan. Trivs verkligen grymt bra! Jag får träffa vänner och lära känna nya människor hela tiden. Jag har även en massa andra arbetsuppgifter förutom just receptionistdelen och jag har även ansvar och tar hand om Sala Sol som är ett Drop-in Solarium här i Sala.
 
Verkar som att Salaborna jobbar på att bli stora och biffiga, senaste tiden har de varit mycket dött på konditionsavdelningen och fullproppat inne vid fria vikterna, speciellt mellan kl 16-18 då alla ska träna samtidigt efter jobbet.
 
Tomt vid konditionsavd.
 

På måndag börjar jag ett nytt jobb som jag ska lyckas kombinera med detta jobb. Börjar då på Bring Citymail här i stan, så jag kommer ha båda jobben och boende inom typ 400m, så jääävla gött!!!! Kommer däremot ha fullt upp att hinna med båda jobben, träna och sköta vardagssysslor, men de e väl lika bra att hålla sig sysselsatt!
 
Jag har ju sålt alla hästar förutom mina egna uppfödning e. Bravour ue. Landlord som nu är 2år och hur gó som helst och helt underbar i all hantering. Men då jag tappat intresset för hästar så ska jag tyvärr sälja honom också. Ska väl ut med annons denna vecka eller nästa. Så om någon är sugen på en 2årig toppstammad valack med riktigt bra psyke så är det bara att hojta till.
 
TILL SALU
Notorious Power-load(SWB)
 
Regelbundet verkad, avmaskad, vaccinerad. Har blivit transporterad med sällskap flera gånger utan några som helst problem.
 
 

 
Nu ska jag bara jobba 45min till, sen kommer väärldens bästa Sandra hit, så ska vi köra ett träningpass. Och efter det ska vi laga god mat och dricka vin hela kvällen, UNDERBART!
 
 
 
 



instagram

 
Följ mig på instagram: enjuliette
 



BREEAAAKIE

Godmorgon därute!
 
Klockan är ställd på 10:30, men vaknade 07:35 och helt omöjligt att somna om. Så de var bara till att kliva upp de.
Lagade bananpannkakor med halloncreme till frukost, och till de en stor kopp chai-te med honung, namnam och busenkelt!
 
 
Allt du behöver:
 
2 ägg
1 banan
1 dl hallon
1 dl lätt kvarg
2 tsk stevia
 
Mixa/vispa äggen och bananen till en fluggig smet. Sen är det bara att steka som vanliga pannkakor. Tina hallonen och blanda med kvarg och stevia(man behöver självklart inte använda stevia). Sen är det bara att hugga in!
 
Update: Fick precis en kommentar om att skippa allt socker(honung & banan), ja för det var ju bedrövligt mycket socker. Honung i téet har jag endast pga av att jag varit kraftigt förkyld i 1½vecka, men den börjar äntligen avta. Och EN banan till frukost, seriöst give me a break....Imorgon ska jag äta yoghurt med marshmallows och en fet kopp varm o´boy med vispgrädde...


 


 
Att göra idag:
  • Sola
  • Åka till mekonomen och köpa olja & filter
  • Jobba 15-19
  • Tvätta
  • Putsa fönster
  • Olja & filterbyte på audin
  • Gym
  • MYSMIDDAG MED VÄRLDENS BÄSTA SANDRA <3
Så det är bara att sätta igång!
 
Önskar alla en gó dag <3
 
Puss
 
 
 
 
 



I'm back

Hejhej!
 
Gick in och kikade här första gången på evigheter, trots att jag inte bloggat på evighter så har jag ändå en hel del unika besökare varje dag. Och jag själv tyckte de va så kul att kunna kolla tillbaka och läsa gamla inlägg så nu när jag är hemma i Sverige igen och sommaren börjar ta slut och man ha mer tid framför datorn så kanske de är dags att ta tag i detta igen.
 
Blir väl nåt inlägg om veckorna i Spanien, sen nåt sammanfattat inlägg om resten av sommaren.
 
Har även blivit duktig och börjat ta tag i träningen lite mer seriöst igen. I Spanien la jag den helt på is pga jobb, fylla, bakfylla, värme osv haha.
 
Så fr o m imorgon(idag, klockan är ju efter 00:00) börjar det hända grejjer här igen.
 
Puss!