Härjigt!

Tjolahopp fellas!
 
Ligger i soffan och kollar American Pie med Barden, Robin och Joche. Mår relativt bra idag för att ha härjat satan igårkväll haha. 
 
Började dricka lite hemma med Robin, Andreas och Joche. Sen hämtade Anton oss så gled vi till Moffe där Ebba och Jennifer va. Sen vart vi ett härligt gäng där och förfestade. Saknades dock två personer, Ewe & Calle. Men jag och Ebba gjorde en snygg hälsning till Ewe;
 
 Sen drog vi på hotellet, dansade röven av mig och sparka klackarna i taket! Sjukt kul kväll, träffade så jävla mycket gamla vänner som man träffar allt för sällan! Sen vart det mat på kebaben och promenix runt halva stan och leta efterfest. Slutade med att vi däckade hemma hos Barden, haha. Vaknade imorse av att jag hade sovit med skinnjacka på mig hela natten, sjukt skööönt! nat..
 
Jag och Joche släpper loss på förfesten haha, kingzen;
 
Så nu ska jag fortsätta slöa och sen blire stallet en sväng och mysa med Ellie! 
 
Take care, piiiiz!



Fredagis!

Gokväll lixom!
 
Har precis varit och träffat Robin och Ewe en snabbis, och snart kommer nog Frida hit en stund. Men vid 9 kommer Kalle och Ewe och hämtar mig så åker vi ut till Ransta och myser!
 
Min älskade bästa, I love you;
 
Idag vart det iallafall 4km löptur ute, vilket var sjukt skönt, längesen jag sprang ute nu. Älskar höstluften!
Och sen en sväng till stallet och trimmade lite dressyr på Ellie, fina häst!
 
Helgen är helt oplanerad, ikväll blire bara mys. Imorgon kommer Joche hem från Spanien en sväng, så då kanske de händer nå skoj med alla vänner!
 
Saknar min fina lilla chihuahuatjej, men ska hem till mami och papi nästa helg så då får jag pussas med henne;
Siri <3
_______________________________________________________________________
 
 
Ha en perfa fredagskväll!
Tjohej!
 



Tränat på å sova!

Precis, det kan man väl typ säga att jag har gjort idag efter att inte hunnit med att sova så mycket inatt. Men jag har hunnit med mycket nytta idag ändå! Tränade igårkväll/natt, Några kilometers löpning som uppvärmning, sen köttade jag biceps, triceps och mage. Avslutade även med att låta låren svida rätt hårt också.
 
Så jag somnade så fort jag kom hem runt 2 eller vad klockan var, och sen vare bara upp vid 9 imorse och hämta lite papper på ksk och sen glida till AF på lite möte, pratade lite om utbildningen som jag vill gå. Kommer nog inte hinna komma igång med den förns efter årsskiftet, så de suger ju lite. Men jaja, jag tänkte väl söka lite värda jobb ändå och får jag ett så tar jag det helt enkelt och skjuter fram utbildningen. Allt är lite osäkert just nu, så det e bara att ta allt som det kommer. 
 
Ja så efter mötet tog jag en promenix och se hem och sova en massa, galet trött. Tvingade mig ut till stallet vid 6, supermys. Sen sola, handla och nu ligger jag och latar mig i soffan. Ewe skulle egentligen joinat, men hon är sjukling så jag vart alone. Vilket betyder att jag troligtvis sticker till gymmet när det e slut på bra tvprogram. 
 
Imorgon ska Malin följa med till stallet och rida lite, och på kvällen vare snack om att dra ihop en hög människor och kolla film typ här. Annars är helgen väldigt oplanerad, så får se vad som händer. Åker nog till SORF på lördag och kikar på ponnytävlingarna som är där.

Ah nej fy vilket tråkigt inlägg, bara massa text. Nu ska jag kolla på Hela Sverige Bakar på 7an och frestas ihjäl. Dock så har jag faktiskt gjort en liten chokladpudding som väntar i kylen, alltså men måste ju leva lite oxå. Är man nyttig på alla måltider jämt å ständigt så kan man väl få fuska nån dag i veckan kan jag tycka, haha!
 
 
Min och Ellas nya outfit ;)
 
 
Trevlig kväll!
Tjing!
 



Act like a lady...

..think like a boss!
 
Idag har hjärnan gått varm, men antar att den lär göra det ibland! Reda ut ett och annat trassel på hjärnkontoret.
 
Och sen då, var jag bra på att följa min dagsplanering? Nej inte ett dugg!
 
Har gymmat, men det vart klent, 40 min cardio bara. Så ska tillbaka och kötta senare ikväll när det e lite lättare med folk där så man kan välja vraka hur man vill på maskinerna!
 
Ja och sen har jag varit i stallet och hopptränat världens finaste häst. Tränade omhoppningssvängar, och jäklar vad damen kan. Hon har inte slöat ur hon heller. Vänder fan på en femma och hoppar så jävla fint och luftigt. Bara njuter varje språng, samt gråter som ett barn när jag tänker på att jag måste sälja henne.
Finns ingen finare, min älskade häst;
_____________________________________________________________________________
 
Mja jo, sen så när jag kom på att jag kommer bli tvungen att kötta nattgym så ställde jag in planerna att åka till Ransta. Har möte kl 10 imorgon oxå, så inatt ska jag sova ensam i huset. Men det går nog bra, tror jag. Bara ha nattlampan på så har det funkat senaste gångerna!
 
 
Ah nää, fanns inte mkt mer att säga om denna dag!
Trevlig kväll och godnatt typ!
Puss
 
 



Frukosttips!

Har precis ätit en förbaskat god frukost!
 
Bananpannkaka med keso och kanel, nybakat väldigt grovt bröd med skinka och gurka, en passionsfrukt och ett glas apelsinjuice.
 
Vart toksugen på pannkakor, men vitt mjöl är ju bara att glömma. Så jag mixade lite själv och det vart hur gott som helst. Blanda bara en banan med 2st ägg och lite salt. - Gudomligt gott att servera med lite keso och kanel. 
 



Wednesday

Godmorgon!
 
Precis vinkat av hjärtat som valde att åka imorse istället för igår, bäst! Så nu blir jag ensam här hemma några dagar, han kmr hem på måndag morgon, men Joche kommer hem på lördag och hälsar på i några dagar så det blir kalaskul!!
 
Planer idag:
  • Vänta tills åkrahallen öppnar vid kl 8 om en timme, köpa en fräsch frukost.
  • Gymma
  • Sola
  • Umgås med Frida
  • Rida Ella
  • Åka ut till Ransta och umgås med familjen Wallin, sova över.
 
Have a great day!



Tisdag - helg & grejjer

Hellojsan!
 
Har haft några dagar off från bloggen, har bara inte varit skrivsugen! Men lite kort om helgen och sådär då;
 
Fredags:
Var i Västerås med Kim och Calle. Skulle gå på utförsäljningen på Expert, men det var världens kö. Så vi struntade i det och shoppade lite kläder åt Calle istället och käkade tacobuffé. C köpte även ett sportarmband till min iPhone som jag kan ha när jag tränar, perfekt!
Ett sånthär, fast vitt;
Sen åkte vi hem och tog en mysig powernap i soffan istället för att gymma, ajjabajja! Och på kvällen så hade vi egentligen inga planer, men det vart öl hos Tjalle och sedan hotellet med lite vänner och efterfest hela natten hos Moffe. Riktigt kul vart det :)
 
Lördag:
Vaknade vid 9, ringde och väckte stackars Jesper och tiggde skjuts till stallet eftersom det skulle komma några och provrida Ella. (ville såklart inte köra själv efter att ha partajat hela natten!). Och så snäll som han är så körde han ut mig och provridningen gick kalas. Sen hem och dö, sov hela dagen, sen på kvällen vare dags för fest i Vittinge. Några killkompisar hade gjort ett event i Vittingeparken "Way out Wittinge". Var inte ett dugg taggad, men gjorde mig iordning och åkte dit med alla härliga vänner och det vart huuur kul som helst verkligen, dansade i flera timmar. Så tack grabbar och alla som bidrog till en sjukt lyckad kväll! Sen vart det efterfest hos mig och Calle, dock somnade jag när vi kom hem haha.
Bild på mig och C:
 
Söndag:
Sov halva dagen, sen åkte jag till Sorf med Frida och Robin och kollade när Linnéa hopptränade Ella. Gick riktigt bra :)
Sen ut till Huddunge med Frida och hjälpte bror att flyttstäda hans gamla hus, duktiga tjejer!!
Och på kvällen vart det massa god mat och mys med världens bästa pojkvän <3
 
Måndag:
Chilldag med C. Skjutsa Hanna till Avesta och passade på att kolla posten i lägenheten och handla lite. Sen hem och laga mat. Joches mamma och Tony kom och hjälpte till att tapetsera halva sovrummet. Sen kom världens bästa pappa och drack lite kaffe och sen åkte vi till stallet och hälsade på Ella en sväng. Avslutade sen kvällen med gym tillsammans! Har världens bästa pojkvän som jag är så sjukt lycklig med! 
 
Idag tisdag:
Idag vart det målning och grabbarna håller på att tapetsera klart sovrummet. Har även bjudit Joches mamma och Tony på middag, sjukt gott vart det.
Kålpudding, tro det eller ej men det är frukstansvärt gott och perfekt för mig och Calle som kör LCHF;
 
Jag och C är dreamteam i köket haha ;D Men ikväll åker han iväg på jobb igen, och kommer hem måndag morgon. Så jag glider till Ransta ikväll och myser med favoriterna där.
 
___________________________________________________________________________________
Ego pics från helgen
 
Jag försöker mig på nån tillgjord pose inne på hotellet, haha;
 
Jaja, nog om mig!
 
Trevlig kväll!
Tjohey
 
 
 



Fredag - mobilblogg

Godmorgon godmorgon!

Mobilbloggar bara för jag har en hetsig karl som ska gå upp tidigt å åka till Västerås när man vill sova. Men jaja, Expert ska konka eller nåt så dom har utförsäljning. Kanske kan fynda något, eller ah inte jag då, tvärfattig just nu.

Usch va seg jag är, vi drog ju å gymmade igårkväll. Men för min del vart det endast 6km på bandet, gymmade ju trots allt på morgonen oxå!

Nej fan, ska glida vidare!
Häjråå

Original, natural u name it. Dom är äkta nu iallafall, precis som mamma och pappa vill ha det haha. Men inte länge till tror jag huhu;




Torsdag - bus

Skepp & hoy!
 
Dagens har spenderats med min fina vän Frida, vi gled till Heby och hälsade på min 1åriga häst. Han mådde så bra så, världens sötaste;
  
Sen hem, kirra middag för att sedan tokdäcka och sova typ 3timmar! Och jaa, jag är inne i nån salladsperiod! Men vet ni vad, I LÖÖÖW IT!
 
Så här kommer ännu en mat-bild för er som inte har tröttnat; 
Tunnskivad skinka, avokado, groddar, kaskadsallad, ruccola, majs, gurka & körsbärstomater.
Och till det vart de även en fet hög med keso också för att de inte skulle fastna i halsen, huhu!
 
Vaknade av att min favoritkille kom hem från 10dagars jobb i Skåne, bästa uppvaknandet! Så nu har vi myst liiite och ska snart bege oss till gymmet. Fan vilken lyckad vilodag det vart, not!
 
Ah nä, hörs då!
Puss!
 



Torsdag - sol & gym morgon

Godmorgon eller godförmiddag eller vad det nu är!
 
Haft en kalasfin morgon. Klockan väckte mig och Ewsan vid 07:20, då vare upp å hoppa och glida mot solariumet. Och för att inte tvärdö av hunger så smackade jag i mig lite passionsfrukt och nån ny "mjölk" från Arla med blåbärsmak och 30% extra protein, som var supersmaskiiig!
 
 
Jaa, så vi solade och sen körde jag henne till tåget och begav mig sedan till gymmet. Och eftersom jag har "vilodag" så vart det bara 40min på crosstrainern och sen kunde jag inte låta bli att köra lite armar och bröst, men bara lite lagom.
 
 
Ja sådärja, så nu en proteinshake senare siktar jag in mig på en tidig lunch snarare än frukost. Tror bestämt att det blir en likadan sallad som middagen igår, förbaskat gott vare!

Ha en perfa dag alla!
Jag ska åka och rida och sen bara gå och längta efter C som kommer hem ikväll, wiie!

Puss & kram
 



Onsdag - myskväll

Dags å skutta i säng snart! Ligger och myser med min bästa Ewelina och kollar på American Pie Reunion, faktiskt helt okej! Inte den bästa av alla filmerna men. Jag har haft ätarkväll, tyckte jag var värd det. Så lite glass och chips har jag smaskat på.
 
Tränade för instruktör idag, och det var väldigt givande. Vi la upp mål och träningsplanering. Fick ett schema över hur jag ska träna och när vi ska ha uppföljning över hur träningen går och om vi då ska ändra något, perfekt!!
 
Och ja, eftersom jag fått nån dille för att ta kort på allt jag äter så, här har ni dagens middag; 
Knaperstekt bacon, en jäkla massa avokado, majs, gurka, tomat, keso, romanosallad eller va tusan det nu heter, förbaskat gott! Älskar bacon!
 
Nej nu ska jag uppdatera luren och sen sovailova med Ewsan, imorgon ska vi upp tidigt och sola innan hon far iväg till jobbet!
 
Sov gott folket!
Pösss!
 



Onsdag - gym

Mätt på en god och stadig frukost, nomnom;
Rågkärnigt bröd(åt en tugga av brödet och åt upp pålägget bara) haha, passionsfrukt, stekt bacon, gurka, tomat och avokado. Samt mitt goda te som smakar hallon/laktrits, tumme upp!
 
Igår kväll/natt hade jag myror i brallan så jag drog ner till gymmet vid kl 23 och körde på en timme. Tränade triceps, mage, och lite ben, och avlutade på crosstrainern i 30min.
 
Puta lite mer med magen där oxå, ja sådärja, bra!
__________________________________________________________________________
 
Nu ska jag klä på mig mysbrallor och sticka ner till solariumet. Sen blire gym på Actic med instruktör, woop!
 
Ikväll kommer mina fina tjejer hit och kollar film och myser, och om jag har turen på min sida så kommer även min favoritkille hem en dag tidigare och dyker upp redan ikväll istället för imorgon, hoppas!
 
Ha en fett bra dag people!
Tjing!
 



Tisdag - workout

Sitter i soffan och har precis klämt en oerhört nyttig kycklingsallad, fettsnålare kunde den omöjligt bli! Och så var den ju galet god oxå, perfekt!
 
Idag har jag inte haft nånting speciellt för mig, morgonpromenad och gym only. Och imorgon kl 15 ska jag träna med instruktör, så de blir skoj!
 
Har nog inte satt min fot på gymmet sen jag flyttade från lägenheten på stan till huset på Hagaberg, lat? Jomenvisst! 
Idag tränade jag armar och mage. Armarna fick sig en omgång, så lär väl troligtvis vara lite öm i dom ett tag.
Det här får föreställa nån typ av, ah vad säger man "efterträningsbild" haha ah mm, varsegoo, jag bjuder;

Ja justja, och så har jag kommit på att jag är förskräckligt blek, så idag vart de en omgång i solariumet igen! Alltså brun och vältränad, här kommer jag, ellleeer?! Jorå, jobbar på självdisciplinen, så de kan ju gå bra kanske haha!

Btw, här är dagens kvällskäk. Okej, nu såg de ju inte överdrivet smaskigt ut men, det var faktiskt svingott sådeså;
 
_________________________________________________________________________________
 
Hade planerat en kvällspw, men nu ere massa bra på tv fram till kl 22, och då är det alldeles för läskigt å gå ute. Så kanske åker ner till gymmet och knallar lite på bandet innan sovdags!
 
Jaja, nog om det!

Trevlig kväll!
Qraaam!
 
 
 
 



Tisdag - frukost is the shit

Har precis ätit en god frukost efter morgonpromenad!
Rågkärnigt bröd, keso, tunnskivad skinka, avokado, körsbärstomater, gurka, passionsfrukt och kvarg med passionsfrukt! Och ett supergott te som smakar hallon & lakrits!
 
Nu är planen att jag ska orka åka(eller gå) till gymmet, innan kl 16 iallafall. Men fan jag tror jag börjar bli sjuk, är så sjukt täppt i näsan och snuvig, blääe!!!!
 
Men nej, här ska inte sjukdomar få inkränkta! Fram med nässpray, honung, halstabletter och allt som nu kan hjälpa!
 
Seshörshej!



Måndag - IKEA

Heeeeej!
 
Sitter och kollar Ensam mamma söker, dåligt utbud av snygga killar kan jag tycka.
 
Idag vart de ändrade planer rätt så fort. Hann med powerwalk, men sen drog jag och Ebba till Västerås och gick i timmar på IKEA, hittade lite småsaker. Så nu äre det ääännnuuu finare här hemma, så nöjd! Nu fattas bara sambon, 3nätter kvar bara!
Så gym och solning fick jag lägga åt sidan, det hanns inte med. Men imorgon så!
 
Såhär sliten å fin var man idag;
Och här en några bilder på sovrum, kök och en del av hallen;
Det tar sig, börjar kännas riktigt hemtrevligt nu! Nya tapeter i sovrummet är väl de enda som skulle sitta på sin plats. Men snart är stora sovrummet helt färdigrenoverat, golv är lagt, nya garderober längs hela ena väggen så nu är det bara tapeterna som ska upp, sen kan vi flytta in i det rummet lite mer istället!
 
Nu ska jag äta en sen middag, blir avokadosallad/fruktansvärt gott), och sen lite passionsfrukt till efterrätt, perfekt!
 
Tjingeling!



Måndag

Godmorgon säger jag, för jag klev precis upp!
Tog rejäl sovmorgon och det var galet skönt.
 
Sitter och kollar gamla Family Guy avsnitt och äter en nyttig och knappt god frukost;
Kvarg med banan. Nå supernyttigt bröd som innehåller 50% rågkärnor, med keso, skinka, gurka och körsbärstomater! Och en kopp te på det, utan mjölk & socker!
 
Ska bege mig ut på en powerwalk snart. Sen iväg och prova ett nytt gym, Actic. Och sen avsluta med att sola, perfekt!
 
Utöver det ska jag sortera sommar & höstkläder samt skura alla golv i huset. Sen är allting klart med höststädningen, great!
 
Hoppas alla får en skön dag!
Kram
 



Söndag - höststädning

Gokväll!
 
Hoppas alla haft en grym vecka! 

Denna dag har bestått av 90% städning, har även plockat undan och tagit fram ny inredning och gjort det så himla fint och mysigt här hemma i huset, så nu är hösten välkommen :)! Eller ja, jag har klädsortering kvar och de tänkte jag ta tag i imorgon, rensa bort alla sommarkläder och plocka fram höstkläder. Alla mysiga koftor, tunikor, halsdukar osv.
 
Inatt ska jag sova ensam hemma för första gånger på väääldigt länge, får se hur det går, Har en känsla av att jag kommer sitta uppe hela natten...men ah, nån gång ska man väl lära sig att vara ensam hemma! Om inte annat så MÅSTE jag verkligen de eftersom Calle jobbar borta varannan vecka och jag kan ju inte bo hos familjen Wallin livet ut(även om de hade varit mys) hahaha!
 
Ja annars idag då, har varit ut till Sala Racing Park och kolla på lite mc åkning och träffade min braiga vän Filip :) hundra år sen sist så det var jättekul!
Wrooom, duktig är han!
 
.Sen ut till Ransta en sväng och kika på lite maskeradkläder med Ewe inför maskeradfesten i slutet av oktober. Vi är rätt kluvna, finns så himla mycket kul att vara. Tur vi är ute i god tid!!
 
Och ja nurå, kolla tv hela kvällen och natten typ haha! Slå på en asdålig film som man kan somna till kanske är en bra idé!?
 
Nej ah, fanns inte mycket intressant att skriva idag!

Trevlig kväll vänner!
Kram!
 



Lördag - FML

Hemkommen från kräftis med en del av släkten, trevligt värre! och jävligt gött, älskar kräftor!
 
Ah nurå, skulle egentligen hälla i mig vin och svina omkring...men icke! Så nu är ju frågan, sova tidigt på en lördag, hänga med nyktra dudes eller ut och svina?! Känns dock som att de är lite sent ute att börja partaja nu...ah nä jag har ingen koll på läget! Vore jävligt skönt å bara lägga sig och glo film, samtidigt som att de känns som att hela lördagen e helt waisted om man inte gör något värt!...ah dagens i-landsproblem!
 
Om Spelle & Jocke kommer på nåt kul å göra(vilket verkar gå trögt) så kan jag offra mig på att åka in till Sala och glida omkring och göra nåt bus med dom, annars ligger jag nog kvar här i sängen ändå, rätt skönt faktiskt!
 
Och såhär oskyldig och snäll kan jag se ut(händer ytterst sällan) när jag ska umgås me släkten;
Spana in huggtänderna, inte å leka me höhö!
 
Ah nä jo ah mm, fuck this! 
Trevlig fortsatt kväll folket!
Pusstjing!



Lördag - great!

Precis hemkommen från en powerwalk, vart kortare än jag hade tänkt men bättre än inget. Slutade väl på ca 4km bara, jaja! Tog sovmorgon idag iallafall och städade lite på fömiddagen.
 
Nu ska jag snart iväg till mormor och morfar på kräftskiva med släkten, så det blir mys! :)
Ingen aning om vad som händer ikväll, men tippar på att det blir relativt lugnt, men det vet man ju aldrig. 
 
Btw så är de ju underbaraste vädret idag, hade lätt kunnat varit ute och gått i timmar om jag inte känt mig så stressad över tiden;
 
Nej nu måste jag skynda mig så jag kommer iväg någon gång.
Men först, alltid en dusch inte lukta usch!
 
Tjingeling!



Fredag - stall & mys

Mobilbloggar:
Sovdags vänner!

Haft en braig dag! Lång och bra powerwalk, ridit, stallhäng med min svägerska, spanat in hennes och brors lägenhet(jättemysig), middag och tvmys och nu krypa ner med min underbara Ewelito! Druckit Morbergs vin nu igen också, nomnom!

Saknar min älskade C, så kommer han inte hem förns torsdag...fml!!!!!

Nej nu ska jag stänga ner hjärnkontoret och hångla med John Blund!

Nattinatti, puussss!!

Btw, denna bild är dagsfärsk och kolla läpparna, dom gråter som små torra russin! En dos restylane skulle inte sitta fel!




Fredag - powerwalk

Puuuh, har varit ute på powerwalk, vart ca 9km i detta busväder. Rosiga kinder nu? Ohjaaa!!!
Men de var grymt skönt, rensa skallen lite.

Nu har jag precis duschat och druckit en kopp kaffe. Ska in mot Sala och sola lite nu innan jag ska ut till stallet och frysa igen. Sen måste jag hem och städa huset också, bläääee! Men middag & mys ikväll i Ransta. Sen ska vi börja packa en massa också, denna heLg går första flyttlassen till nya huset, 100meter bort typ haha. 
 
Och för dom som inte hänger med på hur min livssituation ser ut;
Bor med Calle i ett hus i Sala, men han jobbar borta varannan vecka, och eftersom att jag är den största mesen man kan få tag på så bor jag ute i Ransta hos Ewelinas familj(som även är som min familj) varannan vecka.
Och nu ska vi/dom flytta till ett nytt hus här i Ransta, så det är flyttning på gång. Sista september ska vi vara ute ur gamla huset och inne i det nya...rörigt? Kan tro så ;)
 
Nej nu ska jag svepa en drickyoghurt och bege mig mot fejksolen, yiihhaaaa!
 
Don't lose yourself trying to hold on to someone
who doesn't care about losing you!
 
Hörs dåå,
Puss vänner!



Fredag - pissväder

Shuuue!

Ligger i soffan med en massa filtar och en tokvarm vetekudde och kollar ut på de förbannat dåliga vädret. Fyfan, flytta utomlands vore nåt de.
 
Ska snart dra på mig träningskläder och sticka ut och springa, längtar inte precis. Kommer bli tokblöt!
 
Sen ska jag in till Sala en sväng, städa huset och köra några maskiner tvätt. Sen ut till stallet med brorsans flickvän. Ska rida Ella och sen har jag insläpp och kvällsfodring. 
 
Ikväll blir de nog lugnt, middag i Ransta, Sen kanske ut till Robin & Laura på kräftskiva :)
 
 
På söndag har jag, Ewe och Linnéa storslagna planer, kommer bli såå jävla kul! Avslöjar mer nästa vecka.
 
Tjingtjong
Puss
 



Torsdag - vässan

Hoy!
 
Hemkommen från västerås och har precis pressat i mig middag!

Åkte in till Västerås med Ebba vid 12 idag, sen har vi knallat runt på stan där hela dagen. Skor stod på inköpslistan, men hittade några grejjer till som jag tyckte var nödvändiga(eller!?). 
 
Fyndade sönder på skopunkten iallafall! Behövde ett par höstkängor, men fick med mig både ofodrade och fodrade kängor samt att man får tredje paret på köpet så då tog jag ett par klackar också, dödsbraaa;
 
Sen hittade jag en kofta på HM. Blus, leggings och halsduk på Gina Tricot och Vanilla Body Mist på The Body Shop;
 
Efter det åkte vi tillbaka Sala, jag sa upp mitt gymkort på workit24h. Ska börja på Actic med Ebba istället, muchooo bättre! Där ingår även simhallen, så det är ju toppen.
Jag hann även med en powernap i solariumet innan jag åkte hem.
 
 
Nu har jag nog smält klart middagen så jag kan bege mig ut på en lååååååång powerwalk, yiihaaaa!!!!
 
Trevlig kväll stalkers!
Pussvah!
 
 
 



Onsdag - födelsedag & annat kul

Tjohejsan människor!
 
Ligger och jäser i soffan efter en mycket bra dag! Steg upp vid 6 imorse och åt frukost med födelsedagsbarnet, sen körde jag in henne till Sala vid 7. Därefter åkte jag hem till Ransta igen och softade sönder, duschade en massa och sen gled jag tillbaka till Sala vid 11 och åt en jävla massa sushi med min fina Ebba!
 
Daily look;
 Inte bara lite gott, åt tills vi nästan kräktes!
 
Sen gick vi ner på stan och jag inhandlade födelsedagspresenter åt Ewelina. En massa småsaker vart de, ansiktsmasker, smycken, såpbubblor, läppglans m,m.
 
Efter det gled vi till stallet och tog in Ella, sen kom det en tjej och provred. Det gick sådär, Ella va knas och hon var superkort. Och Ella är ju lite drygt 180cm i mankhöjd, så Ella vart lite för stor för henne. Men iallafall, när hon åkte så hopptränade jag henne lite. Eller de vart mest lite lattjolattjo, skuttade först liten bana på 1.10 och sen 1.30. Hon var busig, men jätterolig :) 
 
Proffessionella Ebba filmade, haha! Här är ett klipp från hoppningen;
 
 
Och jaaa, det är höst! Men vet ni vad, fysatan så varmt de var, puuuuuh! Det vart raka vägen mot Coop efteråt och köpa en massa svalkande gott;
 
 
Nej, nu ska jag och frugan göra ansiktmask och bara chilla galet!
Trevlig kväll mina vänner!

Puss och kram!
 



Tisdag - dagen före b-day

Gokväll, godnatt eller nåt!
 
Ligger å myser med min andra halva, Ewelina alltså :*
Hon fyller 21 om 1½timme så det ska sovas snart. Imorgon ska jag upp och frulla med henne samt köra henne till Sala vid(hör å häpna) kl 7, oouff!! Raka rör hem å sova efter det kan jag lova. Sen kliva upp vid 12, för att sedan glida in mot Sala igen för å köpa nån kulig present, och vid ca 15 kommer en tjej/kvinna/dam och provrider Ella.
___________________________________________________________________
 
Igår kväll vart det stall häng med min fina Ebba, supermys! Sen hämtade jag Ewelito på station och köpte sushi, nomnom!
 
Sen gled vi hem till Ransta, kollade lite tv och sen vart de marsch pannkaka ner i säng!
 
Imorse vaknade jag vid 9 av en blötkyss på kinden och en kram av gosmongoot Ewelina, självklart kunde jag inte somna om och steg upp och åt frukost med Linnéa. Vi låg i soffan och glodde meningslösa program på tvn hela förmiddagen, sen vart det powerwalk och lite städning;
 
Sen ringde Ewe och krävde chokladpudding, så offrade mig till afffären, och nu ligger jag spymätt på både det ena och det andra och ska sova.
 
Chokolaaadaa;
 
 
_____________________________________________________________________
 
Bjuder på ett flippat klipp från i somras, haha;
 
 
 
Puss & godnatt underbara vänner!
 
 



Måndag - bäst helg

Goddag vänner!
 
Har haft en utav de bästa helgerna på länge, fan vad den har knäckt!
 
I fredags vart det ju förkrök med Millan, Joche och Calle hemma hos Roy och Josse på Vasastan, sen utgång hela natten. Galet kul!
 
Sen i lördags så var vi på rejv på EnArena som ligger bredvid Globen, helt fruktansvärt så kul vi hade. Jag, Calle och Joche åkte, sista helgen innan Joche drar till Spanien så vi ville göra något fett. Och det kunde knappt blivit bättre. Tror jag sovit typ 5timmar totalt denna helg, har hållt igång hela nätterna. Somnade vid typ 12 på dagen igår. Så idag blire väldigt lugnt och skönt. 
 
Har precis vinkat av C som åker ner på jobb i en vecka nu igen, och denna gång blir han bort ytterliggare 2dagar, så onsdag kväll(om ca 9dagar alltså då) ses vi igen, buhuuu!
Världens finaste, jag älskar dig!
 
Nu ere bara jag och Joche här hemma, men han åker till Spanien imorgon i 6månader, dock kommer han hem något och hälsar på, men kommer bli tråk utan han här hemma.

Så denna vecka bor jag hos mina favoriter i Ransta!

Saknar min fina älskade vän, men ikväll eller imorgon ska det kramas en massa;

 
 
Ska fortsätta ligga här och slöa i någon timme, sen ut till stallet och rida samt ta in alla hästar och kvällsfodra.
 


 
Ses hörs hej
Puss!



Lördag - inte nå bakis

Tjabba tjena hallå!

Mobilbloggar, därför inläggen blir lite kaosiz.
Ligger mätt och belåten i sängen hemma hos Josse & Roy på Vasastan. Hade en sjukt kul kväll igår, kom hem vid 6 imorse, somna i soffan vid 8 typ. Måste jag säga att jag mår lite smådåligt idag?

Ikväll blire feting rejv vid Långholmen, börjar vid 10 och håller igång hela natten. Man kommer ju vara allt annat än utvilad efter denna helg. Men det är det värt, får sova ut i veckan som kommer!

Träffa på komikern Per Andersson igår, han va ju allt annat än snygg, och jag med! Haha....bilderna är tagna vid 5 imorse/inatt, döläcker, naaat;

 




Fredag - mot huvudstaden

Tjoooo!

Skulle åkt vid 5, men slöa som vi är så är vi inte påväg förns nu. Blir mobilbloggning resten av helgen. Det blir jag, Millan, Joche och Calle som åker. Ikväll blire utgång, och imorgon blire rave, fyfaan så kul! Är sjukt taggad!!!

Nej nu blire öldrickartävling i bilen.
Ha en grym fredagkväll vänner!
Puss

Btw, brillor är sååå inte min grej!! Haha hjälp!




Fredag - stockholm

Shuue!
 
Trött som tusan, men lär sätta fart. Ska åka till Stockholm i eftermiddag, och har lite å stå i innan dess. 
Ser fram emot helgen, lämna Sala och härja av sig lite, behövligt!
 
Har man inget bättre för sig så kan man ju följa mig på instagram;
 
 
Nu ska jag och C se till att vi får i oss lite mat i magen, meeen vettetusan vad det blir. Borde ju vara nyttig, men denna vecka har verkligen varit världens slappvecka, varken tränat eller ätit nå speciellt nyttigt, usch å fy!
 
 
Ses hörs, hej!
 



Torsdag - to be or not to be...

...appreciated!?
 
 
Hemkommen från Tinget, vart några öl och musikquiz, vi kom 2.a och vann paintball, kuuuligt!
 
Nu blire krypa ner och sova och försöka hålla humör och energi i topp till helgen!
 
 
Sleep tight!
Puss
 
 



Torsdag - musikquiz

Heydääär!
 
Ligger å slöar i sängen med en kall, ska snart svida om till andra kläder och bege mig ner till The Drunken Barrister, min kära vän Björn har musikquizen där ikväll!
 
Inväntar Robin också som snart kommer hit och joinar. Då kanske de blir lite mer livat, C & J ligger som döda fiskar i tvsoffan, galet tråkiga!
 
Ååhh, jag måste släpa mig till gymmet nån dag oxå, har inte vart där på tooklänge och har tappat bort mitt gymkort. Måste även hämta lite nya solariummynt oxå så man kanske kan bli lite brun och inte se ut som en jävla albino...den lilla färgen jag lyckades få i sommar är som bortblåst;
 
 
Nej nu blire ombyte och kasta på sig ett ansikte
Tjingeling
 




Torsdag - mysdag!

Hey baberiba!
 
Vaknade imorse vid 8 av att Ewe ringde och bad mig komma ner till station med hennes väska som hon glömt i min bil, snaaark ZzzzZzZzzzz var såå trött! Men vad gör man inte för sin käre vän!
 
Somnade dirr när jag kom hem och vaknade vid ca kl 13. Så nu har jag hunnit med lite städning och tvätt, men har lite kvar å plocka med resten av dagen. Ingen speciellt inplanerat,  jag och C ska nog bara chilla vad det verkar. Frida kanske kommer och myser sen.
 
I helgen glider vi in till huvudstaden och busar fredag - söndag. Vet inte riktigt vilka vi blir ännu, jag, Calle och Joche iallafall, så de blir skoj!

Nej nu ska jag stoppa i mig lite lunch!
Höörs då!
 





Onsdag - buskväll

Haajjhaajj!
 
Hemkommen från en massa bus med Frida och Ewe. Vart lite biltjuvkörning i skogen, härj vid månsan och hästmys! Dom e bra dom mina tjejer :*
 
Make over; Före och efter, skapligt snygg i brillor och lugg, raaawr!!
 
 
Tack för mig, hey!
 



Onsdag - pizzabak

Tjofräs!
 
Precis hemkommen från Avesta, har varit hos C's föräldrar och bakat pizza. Maria hade köpt pizzadeg från pizzerian, så dom vart tunna och goda. Men man ska ju inte underskatta pizzabagare, fyfan så svårt de är å få till den perfekta pizzabotten, näst intill omöjligt! gaah
 
Var dock så glupsk, så glömde ta kort på pizzorna efter gräddning. 1 av 4 såg ut som en pizza, resten vart lite galna, men mhmmm så goda.
 
Olala, snygg kille! Hänger du här ofta eller?
______________________________________________________________________
 
Nu ska jag vila lite, vart toktrött på vägen hem. Sen ska jag till stallet och rida, yiiihaaaa!
 
Haaläää gööttt!
 



Onsdag - paain

Godmorgon stalkers!

Hoppas ni sovit bättre än mig och inte har en mage som kör rock'n roll hela nätterna. Fyfan, låg hela kvällen igår och snyftade och tyckte svinsynd om mig själv som tvingas leva med en så otroligt bråkig mage. Så har levt på kramplösande medicin senaste dagarna och hoppas det ger med sig snart, annars skänker jag min kropp på blocket.
 
Idag blire lite smått fullspäckat, vilket gillas. Hatar verkligen att gå hemma och inte ha något och göra(säger jag efter EN dag som arbetslös), vill inte veta hur det slutar. Kommer ju gå lös på inredningen här hemma. Ska iallafall skicka ansökan om ett jobb idag som jag faktiskt diggar, MEN egentligen vill jag vara arbetslös i 3månader så jag kan få utbildningen betald. Jaja, får se hur de blir med den saken. 
 
Hur som helst, idag ska jag först glida mot stallet. Vill rida, men vet inte om jag hinner, så ah lär mocka och göra alla tråksysslor iallafall. Efter det äre raka rör mot Avesta. Först lunch hos svärföräldrarna om jag förstått det hela rätt, sen ska Calleponken gå lite ärenden. Senare kommer Ewelito och Erik hit och hänger lite. Ewe ska klippa E så han kan börja visa sig ute igen HAHA. Sen gissar jag att det blir nån form av myskväll med Calle, Ewe och Joche.
 
Mmm jaaaa, de va väl det. 
 
Justja, igårkväll var vi hos Sara och Blixten och fikade å kollade på deras nyfödda bebis. Jösses amalia vad jag älskar  barn och bäbisar, ge mig en eller två tack! 
Nej nu ska jag inte skrämma C (som jag trooor läser min blogg!?) haha. Jag får nog vänta ett tag med tjockmage.
 
Vi kör en bikinibild bara för de;
Skrota 5kg, så kanske man slipper hänga i vassen nästa sommar !
 
Ni får ha en toppenfin dag alla mina kära vänner!
Puss & kram ses på stan!
 



Tisdag - stan

Nämen hallådär mina blåbär!
 
Kom precis hem från stan. Var in på arbetsförmedlingen och tjattrade lite, gick ej som förväntat. Måste vara arbetslös i 3månader för att få utbildningen betald, gaah! Plus att jag måste vara aktivt sökande, och hon trodde jag skulle få jobb relativt snabbt så, ah. Vi får la se hur de blir med allting. Hon visste ett jobb inom kundtjänst i Avesta som skulle passa mig eftersom jag jobbat med kundtjänst senaste åren. Så får se, söker väl de iallafall.
 
Så efter det så var jag surig och tröstshoppade på HM där jag hade presentkort, vart lite nödvändigheter;
En superfin blus, 2st foundation(den ena har jag aldrig provat, Loreal Infallible brush, får se om den e värd), 2st olika  puder, concealer och 2par örhängen. Dom ena örhängena va svinsöta. små cupcakes ^^,
 
Laterz :*
 




Tisdag - nya äventyr

Godmorgon godmorgon!
 
Ligger fortfarande i sängen, förjävla skönt! Ska väl kliva upp och äta lite frukost snart så man kan dra på sig träningskläder och springa en sväng. Har lite ärenden på stan också jag lär fixa.
 
Annars idag händer väl inte mycket alls, ska väl putsa på mitt CV och försöka hitta något extrajobb jag kan ha utöver studierna sen.
 
Min fina C är hemma nu igen iallafall, men jag är nog gladare över de än han. Tydligen så har jag skickat ut han ur sängen hela natten haha. Nu kanske jag kan tro på Ewe när hon säger att jag e likadan när jag sover i Ransta, tsss!
 


 
Nej fyfan, ska gå och skaffa mig ett liv. 
Ses hörs hej!
 



Måndag - riksmongon *FILM*

Goookväll!

Ska bege mig mot Sala inom kort, ska bara orka resa mig upp och gå ut i mörkret och sätta mig i en kall bil.
 
 
Och i veckan ska jag åka och pussas med min fina 1åring som bara växer och växer;
Vintras
 
Somras
______________________________________________________________________
 
Bjuder på lite kvällsfilm, jag och mina normala flickz;
 
 
Sov gott vänner, puss!
 



Måndag - C kommer hem

Sådääärå, hemma från jobbet.
 
Är helt jävla slut, trött som tusan och orkar inte göra någonting alls! Men Linnéa har varit söt och plockat ihop träningskläder och lagt i en fin hög bredvid mig, så blir väl en löptur kan jag tro. Måste bara samla lite nya krafter.
 
Ikväll kommer C hem efter en veckas arbete i Skåne. Så nu blir han hemma med mig i en vecka, myspys!
 _______________________________________________________________________
 
Resultat från igår;
Från platinablond till honungsblond, galet fint vart det!
 

Bakifrån
 




Måndag - donut

Mobilbloggar, och har nu drygt en timme kvar på jobbet! Sen arbetslös, hör ju inte till vanligheten. Men taggad på att plugga, ohja!!

Donutfrilla idag;




Måndag - sista dagen

Godmorgon kissekatter!
 
Uppe med tuppen och gör mig iordning inför sista dagen på Bilia i Västerås efter 8månader. Så imorgon får jag veta mer om hur det kommer att bli med mitt pluggande, hoppas verkligen att det går fort. Kommer få panik av att gå hela dagarna hemma och dra benen efter mig!! Dock kommer jag ju ha sjukt mycket energi till att träna ordentligt, vilket är kanonbra!
 
Fått en hel del erbjudanden om roliga uppdrag framöver, men vill känna mig perfa då. Så får jag 4veckor så kan jag skrota 5kg och hinna få massa fin brun färg på kroppen!
__________________________________________________________________________________
 
Hade en kanonbra dag igår, Frida vart svinsnygg i håret. Lååångt naturblondt hår vart det, så nu ser hon ut som en riktig kalaspingla. Glömde dock knäppa kort påna. Jag färgade Linnéas utväxt också, så nu är hon fräsch till skolfotot idag!
 

Jag & min fina Frida i vintras!
__________________________________________________________________________________
 
Saknar Elmia så förbannat mycket, ååååhhh! Vill tillbaka nununu!
 
__________________________________________________________________________________
 
Ha en toppenfin dag kära vänner!

Puss & kram
 

 
 



Söndag - friska gänget *FILM*

Hejsan hoppsan mitt i maten!

Sitter och äter lunch/middag med familia i Ransta. Frida, ALex och Emelie är här på besök också, trevligt trevligt!


Hårfixet kommer ta tusen år, så vi underhåller oss med lite annat så länge;
 
 
Tjingelinkan!
 



Söndag - hårfixdag

Goddagens goddagens!
 
Har precis klämt en rejäl frulle, så nu ere paltkoma i soffan! Vaknade tidigt imorse som vanligt, men gav mig fan på att jag skulle somna om så det gjorde jag, success!!!! Steg upp vid 10 istället, lovely!
 
Snart kommer Frida hit. Ewe ska smacka i en massa löshår påna. Hon e tokblondin nu och hon har köpt mörktblont löshår, så dedär kan ju sluta hur som helst, bild kommer under dagen höhö! Frida <3
 
Ewe vart sugen på å fixa med naglar oxå, så jag anmälde mig frivillig, det kan oxå slut exakt hur som helst så antar att det kommer att dyka upp bilder på det oxå. 
 
The typical mirrorpicture!
 
Stay in touch!
 

 



Lördag - Stallhäng & hoppträning *FILM*

Tjolahopp vänner, har varit i stallet me min bästa Ewelina hela kvällen! Hon var kulig och filmade en massa, så här kommer ett litet klipp från kvällen;
 
 
Btw så är detta andra gången jag hoppar Ella på ett år, så hon busar vid utgången med mig! haha
 
Just nu ligger vi mätta och belåtna i soffan efter en jävla massa god mat och dryck, livet på en pinne!
 
Puss och kram ses på stan! 



Lördag - videoblogg HAHA

Var tvungen att prova ladda upp en film, så pratade lite som en scitzofren med min iPhone, and here it comes;



Lördag - chillar mer än galet

Jojomensan, första helgen på läääänge som jag verkligen e helt utan några speciella planer. Eller ah, träna och rida hör väl till vardagen så de räknas inte. 
 
Har precis promenerat, tagit en dusch och slängt på mig ett ansikte, så nu känner jag mig som en människa igen.
Face of today;
 
 

Middag ikväll med Ranstafamilia. Det blir oxfilé, hasselbackspotatis, några glas rött och massa gottis! Alltså för en gångs skull inga festplaner, dock vet man ju aldrig hur det slutar men vi får la se.
 
Ska nöta lite gamla The Hills avsnitt(i brist på annat) nu innan de e dags att bege sig mot stallet för hoppträning med Ellsie.
 
Tjingelinkan!
 



Lördag - sovmorgon, not

Goodmorning sunshines!
 
Hade stora planer på att verkligen sova ut idag och känna mig galet utvilad....mjaaa, de gick sådär. Vaknade typ 3, 5 och sen kl 7, gav upp och klev ur sängen. Känner mig iallafall lite pigg med seg. Blir till att slappa halva dagen, sen träna och när Ewe kommer hem från jobbet ska vi ut till stallet och hoppträna, woop!
 
Tanken slog mig precis att jag endast har EN dag kvar på Bilia, sorgligt! Men då får jag iaf chansen att bli någonting jag verkligen funderat på länge, lastbilschaufför. Och nu tänker alla typ "Wtf, ska hon?!?!", jo men de ska jag, har faktiskt varit intresserad av att bli de så länge jag kan minnas, så nu jäklar bitcheeees.
 
Sen måste jag styra upp lite med Martin, tänkte sätta mig in lite mer i BadAssParts , lite vad som händer nästa år samt kirra lite med webbshoppen.Så de blir skoj!
 

Ses hörs hej!
 



Fredag - myskväll

Gokväll eller nåt, ligger utslagen i soffan i Ransta. Har inte gjort nå vettigt överhuvudtaget efter jobbet idag, kände bara för att ha världens slöaste kväll utan träning, fest eller något.
 
Har käkat hemmagjord pizza och kollat massa film med min x-trafamilj, supermysigt! Sen kom Ewe hem från jobbet för en stund sen, så vi har legat och bara chillat och pratat en massa strunt.
 
Nu har hela familia gått å lagt sig, förutom jag som är nattuggla så fort jag vet att jag har sovmorgon dagen efter. Men de e väl dags å kura ner sig snart, så är man pigg och icke bakis för första gången på väldigt länge. 
 
Saknar C nå galet mycket, men måndag kväll kommer han hem igen efter en veckas jobb och är hemma med mig i en vecka, Snyggaaaaaaa, lavjo!
 
Jag som skulle gå upp tidigt imorse och försöka vara lite fredagstjusig på jobbet, snoozade i 45min och fick smacka upp håret i en knut och sminka mig på 3minuter, yeeey;
 
Sovdags nu, 
Natti!