Strawberry namnam

Godaste frullen; smaksatt kvarg, jordgubbar & russin, munkn*ll!




somewhere only we know

Haft en sjuhelsikes bra helg, high on life skulle man kunna säga!
 
Veckan har varit kanonbra. Jobbat, tränat och ridit är väl de man hinner med i veckorna, Och allting går superbra :)
 
I fredags klev jag upp vid 04:45 och åkte till gymmet där det blev 70minuters löpning. Därefter iväg till stallet för att ta emot hovslagaren, och sen vart det jobb 08:50-17:05. Efter jobbet gled jag till Hanna & Robin för lite överaskningsfest för Robin som fyllde 25barre i veckan. Han fick en rosa necessär av mig, Ewe och Tim, helt fylld av små rosa roliga grejjer(ansiktmaskar, läppglans, toffsar, solbrillor m,m.)HAHA! Det var hur trevligt som helst, massa goa männuskor och så vart det en härjig utgång. Sen somna vi hemma hos Jennifer där det vart bakismys hela lördagen också. 
Sen åkte jag till stallet och pysslade med min fina prinsessa innan jag åkte hem och slängde mig tvärdöd i soffan. Bestämde mig för att inte röra en fena på resten av dagen, men de höll inte. Runt 8-9tiden åkte jag till gymmet och köttade på till 10. Vid dethär laget hade säkert minst 10pers ringt och totalbombat mig och tyckte att jag skulle komma på fest lite överallt, såå typiskt att alla har fest när jag inte är festsugen. Men jag åkte iallafall hem, och sen tillslut vart jag övertalad,. Så det var bara att byta om och kila iväg. Enton kom och hämtade mig, så åkte vi till Moffe där vi i stortsett missade hela förfesten. Han svepa några drinkar innan det vart utgång med min fina saknade tjejer, såå jävla kul å träffas igen. Känns som hundra år sen sist och vi hade en superlyckad utgång, så kul :D
 
Öste på inne på hotellet till typ halv 2, då gled brudarna hem och jag stack hem till Paul med Barden, Robban, Anton, Emma och massa fler. Efterfestade där nån timme, sen vidare hem till Robban för efterfest, och sen slutade vi hemma hos Barden. Så kl 8 imorse gick jag tillslut hem, och då var det världens solsken och hur skönt som helst ute. Lagom morgonpromead:) Haha fyfan vilken kul natt, jag har helt klart de bästa vännerna man kan ha, mina hjärtan! <3
 
Idag har jag inte gjort mycket alls, bara legat i soffan och slöat. Hur skönt som helst, men har även hunnit med lite städning och matlagning. Och nu ska jag snart möta upp frugis, så ska vi dra och handla lite gottis och sen ha myskväll! Och nu ringde precis Robban och tiggde skjuts till Västerås ikväll vid 10, och snäll som man är ställer man ju upp!
 
Imorgon kommer äntligen min fina älskade Calle hem från en veckas jobb igen, åhh som jag saknat honom! :*
 
Puss på alla goa!
 



flow

Piiuuhh, nedslagen var ordet! Slängt ner mig själv i soffan efter en grymt bra dag, kommer somna med brett léende!
 
Startade dagen med att vara alldeles för trött för att gå på yoga, så de får jag prova nån annan gång. Käkade istället en mysig frukost och ringde omkring en massa. Sen bar de iväg till gymmet där de vart 2 jävligt effektiva timmar, fick igenom en riktig genomkörare så alla muskelgrupper fick jobbas igenom. Sen kom världens bästa pappa och hämtade mig och så åkte vi ut till min söta 2åring Bus, för idag var det dags att kastrera den stackarn. Så nu kan han släppas ihop med det andra hästarna utan att dom blir sexuellt trakasserade ;).
 
Efter det vart de fika med veterinären hemma hos Linda, så mysigt! Och lite bus med söötaste lilla Sebastian :)
 
Efter det så åkte jag och pappa iväg på mission, köpa ny bil till mig :D hur bra päron kan man ha egentligen, guuuld<3 Fick även en ny cykel också så jag kan cykla till gymmet och stallet nu i vår och sommar, så jäääkla perfekt! Är så otroligt tacksam mina fina hjärtan <3
 
 

Nu ska jag krypa ner och sova lite!
 
xx
 
 



We got the world

Dagen började sådääär, sämst inställning till allting. Men bestämde mig helt enkelt för att ta tag i saken och jag fick en massor med bra saker gjorda, hiiighfiiiive!
 
Har ringt en massa samtal och kollat runt efter yrkesförarutbildningar, och så hittade jag en med kursstart i augusti i Västerås. Helt perfekt verkligen, så jag ska prata med deras studievägledare imorgon och skicka in ansökan. Jag är så taggad och hoppas verkligen att jag bli antagen, så länge jag drömt om detta nu!
 
Passade även på att ta en lång pw utomhus idag, gick förbi gymmet en sväng också. Skrev upp mig på 2st spinningpass denna vecka samt ett poweryoga pass imorgon. Har aldrig gått på yoga så det ska bli kuuul, tror jag! Nyttigt för min stackars kropp om inte annat, haha!
 
Sen vart det en sväng till affären för lite storhandling, träffade på Jens där också som lyckats glömt plånkan på jobbet, så han hade tur att jag var där och räddade middagen för honom ;)
 
Fick typ världens pajabstinens sen, så fick för mig att göra en någorlunda mager paj, och de gick fin fint! Till pajdegen så istället för att använda vanligt vitt mjöl som går fetingbort så tokmalde jag fiberberikade havregryn tills det var som mjöl, så gjorde jag pajdegen på 3dl havremjöl, 90g smör, 3msk vatten och en skvätt salt. Till fyllning hade jag broccoli, rökt kyckling(tunna skivor), körsbärstomater, vanliga tomater, rödlök, och äggstanning på lättmjölk, ägg och kryddor
Och efter att ha städat, diskat, tvättat, dammat osvosvosv som en idiot så belönade jag mig själv med lite jordgubbar och kesella citron, såååå fruktansvärt gott verkligen! (åt dock inte upp hela kesellan då dom smaksatta inte är speciellt supernyttiga). Sen smakade jag även en av mina fun-light glassar, smakade som saft, fast fryst, clever me!
 
 



like home

Haft en duktigt bra helg!!
 
Massor med träning, ridning, häng me goa vänner och kvalitétsmys med bästaste pojken min :*
 
Vart även lite härj i lördagskväll, började dricka lite hos Erik sen ut och dansade loss me en massa vänner som jag inte träffat på väldigt länge, uuuurkul!!!
 
 
Lite bildbomb på de;
 
Utprovar mina Darth Vader skills på min käre svåger, funka fiiint dä!
Skaplig mysfrulle i lördags!
(Bananpannkakor gjorda på ägg, kvarg och banan)

Träningen rullar på och går fint, hade dock några rejäla ätardagar efter Elmia, men nu e jag tillbaka på banan igen och kör på nyttig kost och försöker hålla mig till en fuskdag i veckan!
Calle införskaffat sig ett värsting mixerbord från Pioneer nu, några storlekar värre än de gamla. Så nu jäklar poppas det för fullt här hemma, så duktig! 

Nu ska jag mixa lite havregryn och ge mig på ett försök att göra en mager kyckling och broccolipaj på havremjöl!
 
På återséende lixom :*
 



då vare dags igen

 
 
 



Bilsport Performanceshow

De vart en hejdundrande helg nere i Jönköping med Styling4u. Jag och Ewsan åkte egen bil ner på torsdagen och kom fram runt kl 18 och checkade in åt hela teamet. Sen bestod kvällen av lite fix & trix, rödvin och uppladdning inför mässan.
 
På fredagen klev vi upp kl 7, käkade frukost, gjorde oss iordning och sen gled till mässan. Sen var de bara att mingla på och dela ut flyers. Det var jag, Ewe och två andra tjejer som var värdinnor. Detta året jobbade vi bara fredag och lördag jämfört med förra året då det var torsdag - måndag. Men fattar inte hur jag orkade förra året, detta året fick alla brudar fotkaos efter en dag på klackar, dag två funkade men jag hade nog dött av en dag till!
 
På kvällarna hade vi VIP och bokat bord på Harry's där de vart väldigt sent båda dagarna och en eller två drinkar för mycket. Men hade fruktansvärt trevligt och hela helgen har varit så himla grym, exakt vad jag behövde, bara få komma bort från vardagen!

BILDBOOOOMB! 


Varför dricka en när man kan dricka tre...

Förfest på hotellrummet!

Våran monter!
Frukost på sängen, delicious!
Ett glas rött i sängen och mys med frugis!

Outfit & gruppbild(kommer bättre bilder någon dag)Vårat fina hotellrum!
Peppad tjej redo för skönhetssömn!
Det vart ett och annat helrör och en massa gott, x antal liter alkohol slank ju ner på 14pers!

Hemma i Sala igen, ääntligen fick man trycka i sig en massa skräp, namnam!
 
 
Tack alla underbara människor för en lyckad helg!
 
Puss
 



On the road again

Hola guapos, I'm back
 
 
Börjar sakta men säkert stå på benen igen efter några tuffa veckor, därav noll bloggning. Men jag har blivit nertjatad från alla håll och kanter att börja skriva igen, så då ser vi väl till att ordna det igen då, as simple as that!
 
I detta inlägg tänkte jag inte skriva något speciellt mer än att välkomna gamla läsare tillbaka, och även nya självfallet!
 
Vad som orsakat mina trubbelveckor behöver vi inte gå in på, huvudsaken är att allt går åt rätt håll nu, och det vill jag tacka världens bästa vänner, familj och pojkvän för, guldmänniskor!
 
Nästkommande inlägg kommer att handla om helgen på Elmia, Bilsport Performanceshow. En supergrym helg med Styling4u som inte kunnat kommit mer passande, även om det inte vart mycket vila rent fysiskt så var det så himla välbehövligt att få lämna vardagen en stund, ren semester för hjärnan! Men mer om det senare under torsdagen!
 
Puss på er så länge!