Heartz

Godmorgon!

Ligger i soffan och häller i mig kaffe för att bli lite varm, är så frusen av mig!
 
Idag blir det endast jobb på Bring, ska bli riktigt skönt med helg sen. Har haft en fullspäckad vecka med massa jobb, träning och annat. 
 
Igårkväll gjorde jag ett riktigt jäkla bra axelpass, va helt slut när jag kom hem. Lyckades få i mig lite middag, men sen tvärdäckade jag. Så himla skönt att kunna sova på kvällarna äntligen,förut låg jag vaken i sängen till 3-4 på natten, hemskt.
 



Hej å hå

Jävlar vad veckorna drar iväg alltså, det går hur fort sem helst. Och jag älskart!! För det har redan gått 6 veckor sen Calle åkte till Thailand, så nu är det endast EN vecka kvar, weeeeyy! :D saknaden e helt ofattbar nu!
 
Jag har även hunnit vara igång med kost & träningschema i 3½vecka, och jaa jag har faktiskt varit en liten fuskis ibland. Träningen har jag skött, men helgerna har varit lite sisådär på matfronten, hehe! Men men, jag håller ändå min viktkurva så nåt rätt lär jag ju göra. Men eftersom jag köter kost och träning hela veckorna så har man väl råd att vara lite fuskig på helgerna helt enkelt!
 
Bilderna är tagna i söndags efter en helg full med onyttigheter och även en hel del alkohol.
 
 
En riktig fuskhelg vart det minsann, utgång och hela köret. Och lyckades självklart bli sjuk, så fick vila i 3dagar efteråt, usch!
Har fått rejäl avsmak på festandet... ska dock på Heby Ryttarförenings årsfest i helgen med mamma, men lär dricka med måtta så inte min klena kropp faller isär haha.



Namnam

frukost <3



Spoiled

Nämen, tror en viss tjej varit snäll, woopwoop!
 
Nike Lunarglide+ 5, kommer passa perfekt för utomhuslöpning sen när det blir dags för det. Tills dess funkar dom fint på gymmet, helt kär!
 
För mig som har en liten stjärt,
ett par helt sjuuukt sköna byxor från märket Freddy som framhäver röven!
 



Yoggi

Tips på yoghurt till er som försöker vara lite nyttiga.

Yoggi's nya lågkalori yoghurt, helt sjukt god och med riktigt bra näringsvärden!
 
Även den med hallon/vanilj är riktigt god, men inte lika nyttig(mindre onyttig) som den med passionsfrukt.
 
 
 
 



How cute?




Morgonstund

Godmooorgon fiiiina ni på denna hittills underbara fredag(okej, har typ hunnit vara vaken i 20minuter men)!
 
Jag vaknade 2h innan klockan skulle ringa idag, så nu ligger jag i soffan och firar med en hemmagjord smoothie på banan och färsk mango, suupergöttigt!
 Börjar jobba kl 10 idag, sen ska jag försöka hinna med ett gympass med Jens innan det blir tacokväll här hemma!
 
Det händer inte ofta att jag går själv till gymmet, men igårkväll så vart det så. Och fyfan va paranoid jag är, tror typ att alla jag möter ska döda och skjuta mig, usch. Och då är det exakt 400m dit, och jag cyklar dessutom haha!
 
Jaja, fick till ett megabra pass och var där i 2h. Körde armar, mage och avslutade med 30 svettiga minuter på cykeln.
 
Har fått för mig att mina armar har krympt, men de kan ju vara gäddhänget som e påväg bort bara hehe!
 
Ha världens bästa fredag, puss!



Saknaden!

Nu har snart 5veckor gått sen hjärtat mitt åkte till Thailand, vilket betyder att det endast är 2veckor kvar tills han kommer hem! UNDERBART!
Saknar honom så jag håller på att spricka, underbara fina Calle!
Älskar honom så otroligt mycket så ord kan inte beskriva!
 


Atm så sitter jag på jobbet(gymmet), slutar om 1½h, sen blire hem och ladda om för ett stenhårt träningspass. Armar står på schemat och även HIIT!
 
Imorgon blire tacofredag hemma hos mig med fina vänner, helgen är efterlängtad minsann!
 
Trevlig kväll!



Hold on

Alltså, dehär med kostschema osv, fuck it! Nerå, det är skitbra, men fasen så svårt de börjar bli nu, striktare och striktare för att nå målen lite snabbare osv(har dock ingen tidspress överhuvudtaget, så takten bestämmer jag själv.)
 
Det är så jäkla spännande och se hur bra man kan bli i sin vardagsform, sen får man väl lägga i 110 växlar till när det närmar sig sommaren, nu är det skojj att bara exprimentera och se hur kroppen reagerar på allt. Jag verkar har lätt för att både bygga muskler men även rätt så bra ämnesomsättning, vilket är skönt! Betyder dock inte att jag kan leva på godis, nänänänä, det hade vart riktigt gött isf haha!
 
Ajja, jag kan bjuda på en bild som är tagen för typ, 2veckor sedan. Det har hänt lite sen dess, men en helt ny bild kommer jag nog avvakta lite till med innan jag börjar bli lite nöjd!
Sen kan jag ju tillägga att, dehär med kostschema. Absolut, jag kämpar på, men känner jag för att äta müsli och yoghurt till frukost istället för kvarg eller ägg, jaa då gör jag det. Och på helgen kan jag lova att det svept i nån onyttig grej och sådär. Så jaa, shame on me, men jag känner att jag måste leva lite också. Jag har ingen tidspress överhuvudtaget, så jag tar det i min takt. Och det går över förrväntan ändå må jag säga!
 
Somsagt, om ett par veckor borde jag kunna lägga ut än lite spexigare bild än sådär ;)
 
Nej nu måste jag svepa i mig frukost och glida mot jobbet!

Pusss!
 
 



Baam

Ligger i soffan och kollar kvällens Paradise Hotel avsnitt efter ett riktigt fint bröstpass med PB i bänk och efter det en fin jävla måltid! 
 
Sleep tight lovliesar!
 



It's been a while

Nämen hallådääära!
 
Här vare bloggtorka minsann. 
Ber så hemskt mycket om ursäkt för det till er som ändå är in och läser här dagligen, I'm impressed! Det är verkligen jättekul att så många kikar in här varje dag!
 
Anledningen till lite omotiverat bloggande är främst att jag jobbat så sjukt mycket senaste veckan, så har knappt öppnat datorn alls. Det har vart sjukt mycket att göra på Bringelinget, så har jobbat 07:30-15:45 där, sen direkt till gymmet för att jobba 16-19. Efter det har det bara varit hem, slänga i sig mellanmål och sen tillbaka till gymmet för träningspass som oftast ligger runt 1,5h. Och sen, när man väl kommer hem, då vet man knappt vad man heter eller vilket universum man tillhör, ZzzzzzZzzzzz!
 
Men men, nu börjar det lätta lite, så idag var jag till och med ledig från Bring, och imorgon börjar jag inte förns kl 10, så nu jäklar har jag vilat som aldrig förr!
 
 
På instagram uppdateras det ofta, följ mig; enjuliette heter jag där!
 

Puss!
 
 
 



S to the vett!

SVETT!
 
Jävlar alltså, ikväll har jag saltat ur mig totalt!

Bytte ut kvällens bröstpass mot cardio, och de vart ett fint löppass med flera jobbiga uppförsbackar(inomhus, på bandet såklart). Det rann lagomt fint om mig efteråt, vilken känsla! Längesen jag sprang ordentligt, så ikväll fick det räcka med 45minuter och 8 sköna kilometer!
 
 
Nu är det minsann sovdags, masssooor med jobb denna vecka!
 
Godnatt fina ni, och tack för all underbar feedback jag får överallt!



Healthy Ice Cream

Okej gott folk, gissar att jag inte är den enda här i världen som är helt jävla tokig i glass!??
 
Sååå idag provade jag att göra nyttig glass som vart nå helt fruktansvärt god!
 
 Taadaaaa!
 
Du behöver:
1 dl kvarg
1/2 dl mjölk
1/2 skopa proteinpulver (valfri smak, jag valde banansmak)
1/2 banan
1/2 dl hallon (här kan man ju också välja själv vad man är sugen på)

 
Mixa alla ingredienser och häll upp i glassmaskinen. Och har du ingen glassmaskin så kan du hälla i en skål och ställa i frysen, rör var 20onde minut tills önskad konstistens är uppnådd!
 
Nästa gång ska jag prova använda proteinpulver med chokladsmak också och plocka bort hallonen. Kanske tillsätta ett par bitar mörk choklad. Banan/chokladglass lixom, hur gott lät inte de! Det är bara att gå lös med idéerna och skapa din favoritglass!
 



Helgen

Gokväll!
 
Vart inge bloggning lördag & söndag, gjorde en massa annat!
 
Lördag 
Körde ett gympass med Barden och Enton vid 15tiden. Vart lite löpning som uppvärmning 15minuter, sen stenhårt magpass. Riktigt jäkla gött, känner fortfarande av lite träningsvärk så det gjorde nog någon nytta iallafall!
 
Sen vart det lite solarium med Barden, bättra på brännan som knappt finns! Fast de tog rätt bra så nu e jag fasen inte så blek alls längre.
 
På kvällen vart de filmkväll med Robban. Enton kom även över att tag och fikade med oss. Jag och Robban försökte göra nyttiga semlor. Men vettefan vad som gick fel, dom ville iallafall inte jäsa. Så när dom var klara i ugnen så var dom fortfarande kletiga i mitten. Så vi gröpte ur dom och använda endast "skalet" som vi fyllde med mandelmassa och vispgrädde 20% fetthalt. Och sen struntade vi i lock, så det vart mer som en biskvi. Men faktiskt riktigt goda!
 
Recept!
 
25g smör
1 1/4dl minimjölk
12,5g jäst (den blåa)
½dl lättkvarg
1tskmalen kardemumma
½dl sötningsmedel
4-5dl grovt rågmjöl 

Smält margarinet och häll i mjölken,
Värm tills det är fingervarmt, alltså ca 37grader
I med jästen och rör om.
Släng i kvargen, kardemunnan och sötningsmedlet - blanda.
Blanda i mjölet lite för sig tills degen får bra konstistens.

Låt jäsa under handduk i 30 min. (om ni nu lyckas få skiten att jäsa)
Sätt ugnen på 250 grader.
Baka ut och gör lagom stora bullar. Räkna inte med att dom sväller i ugnen.

Låt jäsa under handduk i 20 min.

Pensla bullarna med vispat ägg och stoppa in i 
ugnen i 7-10 min.

Ta ut och låt svalna lite.

Dela bullarna, gröp ur underdelen och fyll ut
med mandelmassan och lägg sedan på en klick grädde. Skippa överdelen, den förstör bara haha!
 
Bon apetito!
 


Avslutade lördagen med ett svettigt cardiopass typ kl 1 på natten. Robban sällskapade;
 

Söndagen sov jag i stort sett bort. Vaknade vid 14, drog till Vässan med Barden. Han köpte Wii U och jag köpte en träningstop. Sen vart det tacos hos Matte & Linnéa innan lite cardio, och sen tvärslocknade jag!
 



Starstruck


Samir i Paradise hotel, ooops



Armish

Förutom förmiddagens svettiga cardiopass idag så fick armarna sig en omgång ikväll för första gången sen november, riktigt skönt och bra tryck. Blir nog bra dedär när man börjar loosa lite fetttttttt...

Övningar

Bicepscurl(Rak stång) 4 set 8-12 rep
Hammercurl 3 set 8-12 rep
Kickbacks 3 set 8-12 rep
Rope extensions 4 seg 8-12 rep

Läskiga, tur dom slankar till sig efter nån i timme!

Sen vart de raka rör hemåt för att slänga ihop lite käk, gööttans!

OCH efter 2 riktigt fina pass idag så unnade jag mig en kvällsfika.
Kalorisnål och sockerfri givetvis, men oh så gott!
 
Dagens kost
Frukost: ingen frukost idag, gled till gymmet direkt när jag vaknade och när jag kom hem var det minsann lunchdags!
 
Lunch: Stekta(utan fett) kycklingbitar, ruccola, stekt sparris, tomat, gurka och kall kvargsås.
 
Mellanmål 1: Proteinshake

Mellanmål 2: En liten skvätt lättyoghurt med lite solrosfrön.
 
Middag(efter träning): Hemmagjorda färsbiffar(färs, ägg, kryddor), rostad potatis, rödlök och morötter i ugn, gräddsås på: Milda matlagningsgrädde 4% fett, soya, salt, peppar och ½ buljongtärning, och en klick lågkalori lingonsylt och några smulor fetaost, soo gooood!

Kvällsfika: Grönt te, en sockerfri kokosboll på mitt vis, KLICKA HÄR för recept! 

Nu är det minsann sovdags! Tänkte nog jobba lite imorgon förmiddag innan träningen om jag lyckas kravla mig upp i skaplig tid! 
 
Puss & godnatt sweetheartz!
 



Lunch

Ligger och gosar med vovvarna i soffan efter en riktigt effektiv förmiddag! 

Perfect lunch after cardio

Nu ska jag bara chilla fram till kl 15, då blire 4h jobb innan helg!

Pusss




Forward

Jag har nu gått på kost och träningsschemat i endast 4dagar, och har redan börjar loosa en massa vätska och strama till mig lite. Känner faktiskt redan en del skillnad, så det ska verkligen bli spännande hur min kropp kommer att förändras vecka för vecka. Tror det kan börja bli riktigt bra om 7-8 veckor då det är dags att se över kost & träningenschemat igen och göra lite förändringar och gå vidare mot nya mål.
 
Mitt mål är att gå ner i kroppsfett och behålla muskelmassan, men kommer säkert öka en del muskelmassa också!
 
Jag är ingen expert, så det är riktigt skönt att ha en coach som hjälper mig genom hela processen mot mina mål!
 
Jag har haft en del ångest över min inaktivitet under november och december, har inte utvecklats ett skit och fallit tillbaka en del och lagt på mig lite! MEN trycket jag har på mina styrkepass nu, är helt sjukt! Jag känner mig tuusen gånger starkare än tidigare, så jag tror att vila och en massa äta har varit nyttigt för mig på ett sätt. Så börjar jag bara tappa lite fett nu så kommer musklerna att krypa fram, för dom finns där!
 
Ska ta med Barden till badhuset nån dag i helgen och sola lite. Så folk slipper bli bländade av oss på gymmet, haha!
 

Ha en tokbra fredag fina läsare!
 
Ååhh, ge mig värme, sol och mysiga sommarkvällar, NUU!
 
 
fredagsnjutning för örat

PUSSSS!



Flow

Another great day!
 
Ikväll vart det ett riktigt gött ryggpass, avslutade även med lite mage i väntan på att min kompanjon skulle bli finito. Och kosten har i stort sett bestått av rester, alltså tacorester, inte så att man klagar ;)
 
Övningar
(uppvärmning crosstrainer 15min)

Rygg
Latsdrag 4 set 8-12 rep
Hantelrodd 4 set 8-12 rep
Skivstångsrodd 3 set 8-12 rep
Sittande rodd 4 set 8-12 rep
 
Mage
Ab Coaster 2 set MAXrep
Sittande crunches(styrkemaskin) 2 set MAXrep
 
inspiration
 
Dagens kost
 
Frukost: äggröra(3st ägg, salt, peppar), grönt te, proteinshake
 
Lunch: Tacofärs, vitlökssås(lättkvarg, vitlök, salt, peppar), tacosalsa(utan socker), ruccola, tomat, gurka, rödlök
 
Mellanmål 1: en näve jordnötter
 
Mellanmål 2: Proteinshake, lättyoghurt 0,5% fett med boveteflingor, bär och frön
 
Middag(efter träningen): Tacos, igen! 2st små tortillabröd, tacofärs, ruccola, tomat, gurka, rödlök, vitlökssås(lättkvarg, vitlök, salt, peppar), tacosalsa(utan socker)
 


Var det någon som såg Djurskyddsinspektörerna på tv4 idag kl 21? Usch alltså! Mamma ringde precis när det var och undrade vad jag tittade på, jag kunde inte ens beskriva dom stackars valparna för jag grät så mycket. Hemskt! Tur det vart gym efter det, fick ur mig all ilska och ledsna känslor!
 
Nu ska jag sova med min fina chihuahuatjejjor!
 

Läsarrekord idag, wohoo! 
Puss på er! 
 
 
 örongodis



Upload

Hemkommen från jobb och har petat i mig lite lättyoghurt med boveteflingor, frön och bär och en proteinshake. Nu ska jag bara mysa och ladda batterierna till Sveriges Mästerkock. Sen blire ett hårt ryggpass, såå laddad!






Fuckyeah!

Dra på trissor vilken jävla dagjävel, tjoohooo!
 
Lång sovmorgon och sen frulle och mys med älsklingsSandra!
 
Efter det vart det lite handling innan jobb 15-19. Riktigt gött på jobbet, bra tryck med duktiga och hurtiga människor!

Nu på kvällskvisten vart det gym med Barden och Enton. Åh dra åt fan, vilket jävla pass. Körde axlar & traps, avslutade med HIIT.Helt råslut i musklerna och svettats som en lööööök, success!
 

 
As I promised, här kommer dagens övningar och kost!
 
Frukost: äggröra på 3st ägg och en proteinshake
 
Lunch: en burk tonfisk, ruccola, tomat, gurka (astråkigt I knoe, men hade 20minuter på mig att "laga" maten och äta den!
 
Mellanmål: Proteinshake och en lite näve jordnötter
 
Middag(efter träningspass): Tacos! K-färs med tacokrydda, 2st tortillabröd, tomat, ruccola, gurka, salsa utan socker, vitlökssås(lättkvarg, salt, peppar, pressad vitlök) och en liten skvätt riven vällagrad ost. 
 
Kött bygger KÖTT, hell to the yeah!
 

 
Dagens träning; axlar, traps & HIIT
 
Övningar
(alltid 10min uppvärmning på löpis, cykel eller crosstrainer)

Hantelpress 4 set 8-12 rep
Hantellyft åt sidan 3 set 8-12 rep
Front lyft 3 set MAX rep
Hantelflyes 3 set 8-12 rep
Skivstångsshrugs 5 set 8-12 rep
 
Avslutade med riktigt hårtpressat HIIT, sista ruschen var döden i hööög backe, GÖTT!
 
Formen i Spanien i somras hehe, no muscles on that alcoholic chica!
 4 veckor på sprit och McDonalds typ hej då tuttar and hello x-tra skin and fat hehe!
(shit, jag måste göra en inläggstext här innan jag får allas kusiner på mig. Jag menar självklart inte att jag är nån tjockis på bilden men jag la på mig några kilon i spanien och gömde de små muskler jag lyckats bygga innan resan, as u see! Såå de va ingen nördtext om att "Ohhh jag va så jävla tjock där, buhu" nono!)
 
Godnatt lovers!
 
Och fan föresten, heeeeej alla nya läsare och välkomna, trevligt trevligt med ökning i statistiken, looking good! Kanske man orkar blogga ett tag till ;) hhääähääää! 
 



Nöjd!

Sitter i soffan med världens bästa Sandra, är rätt så jävla asnöjd efter världens goaste bröst & magpass och på de en riktigt svingod middag!

Kvällens övningar

Bröst
Lutande Hantelpress 4 set 8-12 rep
Bänkpress 3 set 8-12 rep
Cable-flyes 4 set (2 låga/2höga) 8-12rep
Armhävning 3 set MAXrep
 
Mage
TRX-crunches 4 set MAXrep (TRX band kan bytas ut mot pilatesboll)
Cable-crunches 3 set 12-15 rep 
Benlyft 3 set MAXrep
Sit-ups 3 set MaXrep
 Vilo-position mellan situpsen, höhö
 
Dagens intag
 
Frukost: 1ägg, 1 proteinshake, en kopp grönt te (bör egentligen petat i mig 2-3 ägg, men morgonaptiten e sämst, även fast jag inte klev upp förns 11:30 HAHA, gud vad jag måste lära mig bli lite morgonpigg)
 
Mellanmål: en proteinshake, en liten näve jordnötter
 
Lunch: en ugnsstekt kycklingfilé, broccoli och brysselkål, en skvätt kall kvargsås till. 
 
Middag(efter träning): stekta kyckling & baconbitar, svart quinoa, ugnstekta morotsstavar, kall kvargsås
 
Bör egentligen äta 5ggr/dag, men eftersom jag steg ur sängen väldigt sent, så vart denna dag lite för kort ;). En normal dag(uppstigning innan kl 11 ;)), så hade ett till mellanmål skjutits in.

Tänk på att detta är efter mig och mina behov och mina mål, passar såklart inte alla. 
 
Godnatt folket, dröm om en häst, livet är en fest!
 
 
 



Hurting but

Benpasset igår tog fint på rumpan iallafall! Kommer förmodligen undvika onödiga trappor idag haha.
 
Idag ska jag öppna upp receptionen på gymmet igen för första gången sen innan jul! Får se om de kommer några nyårslöften och tecknar kort, det räknar jag med iallafall! :)
 
Har massor att göra, skriver mer ikväll!
Efter jobbet är det bröst och mage som står på schemat, kan skriva lite om det också om det skulle uppskattas!
 
Puss på er!
 
 
 
 
 



Sådärja!

Nuuu är det igång igen!
 
Precis avklarat årets första gympass. Blivit av med förkylningen/influensan eller vad det nu var. Och firade med typ bästa benpasset på sjukt länge, jäklar vilken energi. Julmaten verkar gjort nytta, yeey. 
 
Har fått kost & träningsschema nu också av min PT som kickades igång idag. Och det är såå himla perfekt, maten, övningarna, allting är hur perfekt för mig som helst. Dehär kommer bli så himla bra, nu jävlar är det igång igen 100% stenhårt, full fokus. Är så taggad så jag ser fjärilar och stjärnor.
 
2014 leeeeet's GO!
 
Lite jävlar anamma nu så ska de snart smyga fram lite konturer genom julmaten därinne i magen!
 
 
- Om någon är intresserad så kan jag skriva ut dagligen hur min kost sett ut, och även skriva vilka kroppsdelar jag tränat och vilka övningar jag utfört? Låt mig veta att ni är intresserade isåfall, ni kan t ex kommentera inlägget! 



Hästis

Då var helgen över för denna gång då!
 
Kände mig i stort sett helt frisk när jag vaknade igår, så jag åkte ut till svärföräldrarna. Red först Zodan och sen fick jag även rida två av Carolyns hästar. En liten vit som var helt underbar att rida och sen fick jag rida en dinosaurie på 180cm i mankhöjd, fyfan va mycket häst å rida. Men det gick så bra så, alla tre skötte sig exemplariskt faktiskt.
 
Sov över där ute, men fick som ensam eftersom Calles föräldrar är i Thailand dom också nu. Men hade chihuahuorna med mig och deras gosekatt Niklas. Så de var nemos problemos! Så idag red jag alla tre hästarna igen och de gick lika bra idag också. Älskar verkligen Zodan och Tess! Men nu är jag hemma igen, jobb gäller tisdag-fredag. Kanske åker ut till helgen igen!
 
Haft det riktigt mysigt med lurvbollarna, men man får inte vara rädd för skit under naglarna i detta pissruskväder ;
 
 



Luurdag

Hemmabio med bestis Robban & vovvsingarna!




Influensa

Ligger i soffan och kollar på Fångarna på fortet med chihuahuorna och Robban. Börjar må lite bättre efter tre riktiga skitdagar. Efter nyår åkte jag på en redig släng av influensa, så har i stort sett bara sovit i tre dagar med hög feber, frossa och halsont. Men igår kom världens bästa Barden över med en påse smått & gått, och efter det har det bara blivit bättre. Så idag tänkte jag försöka jobba nån timme, men det får blir senare isf.
Tack Barden <3
 
Svärföräldrarna drog till Thailand igår dom lyxisarna, så nu blire ensamt när man åker ut dit. Men ska göra ett försök att sova själv där imorgon iallafall. Rida Zodan både söndag och måndag och även hjälpa Carolyn(som har stallet) med några av hennes fina hopphästar, kuuuul! Så idag ska jag koncentrera mig på att bli frisk och kry.
 
Ska öppna receptionen på gymmet på tisdag också efter lite julledigt, så skulle vara skönt att va helt frisk då, kan tänkte mig att de kommer droppa in extra mycket folk nu efter årsskiftet med alla nyårslöften.
 
Saknar min fina Ella! <3



Happy New Year

Nyårsafton firades på bästa möjliga sätt(förutom att jag fick spendera den som gräsänka då)!

Klev upp relativt tidigt och åkte ut till svärföräldrarna och åt frukost. Sen gjorde vi iordning en varsin häst och red ut en sväng, supermysigt! Avslutade med att trimma lite i paddocken och även hoppa några språng, så himla roligt. Men ahh, man känner ju att det var 3e gången på hästryggen sen maj. Sitsen är inte 100%, men den det kommer väl när man hållt igång ett tag :) 
 
Fina Zodan <3
 
 
Efter det så gled jag hemmåt för att förbereda och göra iordning inför kvällens 3-rätters. Ewe var redan hemma hos mig och hade städat och gjort iordning lite. Och Jennifer kom också lite tidigare och hjälpte till med förberedelserna. Vid kl 18 kom alla gäster så då tog kvällen fart.
 
Förrätt: Kantarellsoppa med ostflarn och vitlöksbröd.
Varmrätt: Oxfilé med potatisgratäng, ruccolasallad, bea-sås och rödvinsås.
Dessert; Pannacotta med bärsås.
 
En superlyckad middag verkligen med underbara vänner. Saknade dock en hel drös, men dom hade de nog inte så illa i Thailand ;)
 
 
 
Gott nytt år alla fina läsare!