Paus

Många som frågar varför jag inte skriver här längre, och det bara är så. Men ge mig en vecka till iallafall.

Kram




careless

Ligger i sängen och myser med Java & Siri(chihuahuaorna). Fick mega sug att äta något så gick och skalade en morot men den fick man ju inte ha ifred direkt. Dom här knasarna skulle självfallet också äta morot, åh gud så dom smaskar och har sig, mycket populärt!
 
Idag har jag varit in till Söderhamn och träffat Julia och Margret. Vi stack till gymmet och mosade på rätt ordentligt. Tränade axlar, traps, triceps och avslutade med HIIT på bandet, mycket bra pass!
 
Sen lunchade vi och så hann jag med en sväng in på dollar och köpa på mig massa balsam och sånt skit. Köpte röda traditionella "amerikanska" plastmuggar till Joches Kalasfest nästa helg också, swag! 
 
Nu ska vi fortsätta mysa och somna till film,
 
Pussss
 
 
 
 
 
 



flytta?

Hellooo, sitter och har fruktstund med chihuahuorna haha. Fyfan dom är som levande papperskorgar, äter allt man ger dom. Äpple & bananbitar med kanel på var ju en hit, eller så äter dom bara för att äta. Dom tuggar ju knappt för det ska hetsas så, herregud.

Idag har jag inte gjort så jättemycket, är fortfarande inte helt frisk. Men har blivit lite promenader med hundarna. Ena svängen tog jag alla griffons på samma promenad, alltså 7st. Vart lite halvt jobbigt, men det gick. Den promenaden vart dock inte så jättelång, då hade jag avlidit. En sån liten är inte så jobbigt, men 7st blir ganska starka tillsammans haha.
 
Det är väldigt skönt att vara häruppe i Söderhamn några dagar. Bara släppa allting och bara vara. Imorgon ska jag gymma och luncha med Julia, så kul å ses igen. Är ju inte och hälsar på här alltför ofta tyvärr, det är ju en bit att åka.
 
Dagens kvällskäk, ugnsbakad fetaost & pestolax med grönsaker!
 
Den här sötsaken väcker mig med en massa pussar på mornarna, ikväll gick jag upp kl 7 och rastade alla. Sen somnade vi om och kollade film och steg nog inte ur sängen förns typ 12, mys!
Haha fyfan så söt man kan vara, typiskt chihuahua åh se sådär liten och eländig ut ;)
 
Har länge nu haft starka planer på att flytta, och Göteborg har jag alltid gillat. Så nu går tankarna på högvarv om man ska våga sig på ett miljöombyte och flytta dit. Har haft lite koll i några månader nu och det finns alltid jobb inom kundhantering och servicebranchen lediga som jag kan söka. Och lägenheter har det också alltid funnits när jag har kollat. Så det verkar inte vara helt omöjligt.
Jag skulle verkligen må bra av lite nytt i vardagen. Så less på de vanliga och att det inte händer någonting. Samma visa dag in och dag ut. Ge mig förändring, ny miljö, nya människor, ny stad, nytt jobb osv.
 
Det ballaste vore nog egentligen att flytta utomlands nu när man fortfarande är ung, men det törs jag inte göra själv så vi håller oss väl till Sverige då. 

Nej nu blire film och sova!
Puss



cry me a river

Seriöst, har sån jävla energiboost på livet just nu. Allting är kul, det händer bra saker, jag har underbara människor i mitt liv, så mycket planer och roliga event att se fram emot osv. Ja jag tänker då inte klaga, även om det finns smågrejer här i livet man kan bli jävligt less på också. Men seriöst, cry me a river, och gråt lite åt mig med för det tänker då inte jag göra!
______________________________________________________________________________
 
Idag har jag varit ute hos min stackars bäbishäst som har pajjat sig i bogen. veterinären kom ut och cuttade lite hud på stackaren så nu ska det nog läka lättare. Haha han är så kul på lugnande, han blir typ arg och försöker trotsa sömnigheten. Normalt är han hur pigg och glad som helst och ska vara nyfiken på allt och bita och smaka på allting. Men när han är drogad håller han på å rasar omkull och är inte med alls på noterna. Gullefisen :*
 
Sen vart det raka rör mot Valbo. Köpte några smågrejjor på IKEA till jobbet. Lite fina ramar och ljushållare m,m som kommer göra min arbetsplats såå mysig. Ska skriva ut fina bilder med fotopapper i och rama in. Sen in på Hööks en sväng och köpte lite nödvändigheter. Lite nya backontrack benskydd, grimmor, bogskydd till Busfisen, babyrosa höpåsar m,m.
 
Och nu har jag landat i Söderhamn hos päronen. Ska vara här till på fredag och ta hand om hundarna, ska väl passa på å träna en massor också nu när jag har hela lediga dagar. Har däremot varit krasslig med feber och halskaos men det börjar ge med sig, så hoppas på att vakna i toppskick imorgon.
 
Nu ska jag mysa med mina saknade chiahuahuatjejjer och dom andra busvovvarna. Behöver ju inte känna mig ensam i det här stora huset iallafall!
 
Jag, Siri's bror, Siri & Java. Där va hon inte stor Siri.
Siri these days, lite större!
Siri & Java, mor & dotter. 
Några av våra andra vovvar, sötaste!
 
Önskar mina läsare en trevlig kväll!
 
__________________________________________________________________________
 
- När du bara såg ett par fotspår, då bar jag dig!
 




fishy

En skaplig jagvägrarställamigochlagamat dag!
 
Sushi och film gör denna kväll lite lättare att överleva
 
 
 



dunder & brak

HALLÅÅE ESTLAND!
 
Ligger förstööörd i soffan och försöker koncentrera mig på att andas och överleva, bara en skvätt bakfull.
 
Började med att efter ca 3 timmars sömn kliva upp kl 7, åkte å hämtade mormor i Östervåla och sen gled vi på hundutställning i Stockholm där mamma och Jeppe redan var på plats. Jag ska ställa ut några hundar åt mamma när hon är i London, så därför måste jag åka med lite nu innan och lära mig hur man ska göra hhehe.
 
Kom hem runt 6 på kvällen och då vare bara till att städa hela huset och göra sig iordning för förfest. Vi skulle från början inte varit hos mig men det vart ändrade planer så då fick det bli så, och det var inga problem alls. Alla skötte sig excellento trots att vi vart väldigt många.Vid 11-12 nånting stack vi alla ner till hotellet eftersom Lariemar/Headline skulle spela, och det var även för honom jag hade förfesten så det var trevligt, träffade väldigt mycket nytt folk :)
 
Trött och aningens alkoholpåverkad vart det hemgång direkt efter hotellet, eller ah nä jag hann tydligen med att lägga mig i en snödriva och filosofera lite först, fick sällskap av Barden också som tyckte det var en alldeles utomordentlig idé haha, fyfan ibland slår de slint! 
 

 
Jag & min qvinna! - första utgången ever med uppsatt hår tror jag, kaoshår!

Sliten as f*ck och redo för hemgång, egobildmongo!
 
 
Och idag har jag varit soffbunden hela dagen, förutom en stund imorse när jag vaknade pigg och städade upp lite. Fast fan, de enda jag behövde göra var att plocka ihop burkar & flaskor, behövde inte ens torka av bordet lixom, fan vilka städade människor, sånt e jag inte van vid haha!!
 
Nu ska jag fortsätta vara soffbunden och kolla på Jockiboi, inte frisk på en fläck;
 
 
  
Tjosvejs!
 
 
 



ställ dig upp

Dra åt fan vad skönt med fredag, slutar jobbet om 30min - big smile!
 
Och på superbra humör också, hela veckan har varit så bra. Tror vädret bidragit med det mesta, älskade sol. 
 
Ikväll ska jag på middag och sen gå å lägga mig i skaplig tid. Imorgon blire Stockholm med mamma och mormor och på kvällen drar jag en redig utgång med frugan och lite annat gött folk :*
 
stekigt imorse påväg till jobbet, huhu neerd!