close enemies

Hej åhhåååå!
Försöker finna energi, satte mig i soffan efter jobbet, säämsta grejen! Vart helt seg, men ska lyfta på röven. Sola, handla, gym, matlagningshäng och mys står på kvällens schema, let's hinna med allting!
 
SNART HEEELG, HEJAH!!!!
 
 



dirty ink

Godmorgon gott folk!

Sitter och äter frukost och bara slöar sönder, snart dags att ta på sig lite kläder och slänga på sig ett ansikte och bege sig mot näst sista dagen med jobb denna vecka. 
 
Har total stress över allt jag vill hinna med i helgen, men inser att jag kommer hinna med hälften, om jag har tur...
Det finns så mycket jag vill med mitt liv, jag skulle behöva leva 300år för att hinna med allting, taaajpiskt att människor är så klena!
 
Ligger efter med träningen denna vecka. I tisdags fick jag lov att stå ute i stallet i flera timmar bara för min 2åriga kära häst lyckats skära sig på någonting i hagen, så veterinären fick komma ut (på jourtid &/"#&=?=@¤"#%¤), hon lappade och sydde igen honom och det var endast ytligt, så tur i oturen förutom att de vart äckligt dyrt. Tur man har hästjäkeln bra försäkrad. Ah så ingen träning den dagen inte.
freeeshfruit!
 
Igår vart det jobb till 16, sen hemligt uppdrag efteråt, woooopwooop. La mig i solariumet en stund också innan jag åkte ut och pussade på min fina Ella som jag inte orkade rida och när jag kom hem från stallet hade jag feber, GRATTIS till mig! Skypade lite med Jochepoche innan det vart sängdags också :)
 
Däremot förstördes typ hela den jävligt braiga dagen med att insé att jag lovat mamma att hjälpa henne på en hundutställning samma helg som det är MONDAY BAR KRYSSNING, seriöööööst döda mig! Typ det enda jag inte ville missa denna "vår".....fuck lagomt! Trodde inte den var förns senare....jävligt smidig planering!
 
Ajja planer idag är typ jobba & träna, helt lagom!
 
Dessa är på väg hem till mig, dom kommer matcha mina fräsiga skor också, let's go graaaay!
 
 
 Ah nää, alla får ha en toppen dag! 
Puss!



kaffetorsk

Godmorgon kära vänner!

Jag sitter på jobbet och surplar mitt morgonkaffe i vanlig ordning. Telefonin verkar ligga nere eller nåt, så finns just inte mycket att pyssla med atm.
 
Igårkväll vart de tacos och mys sen hopp i säng tidigt. Resulterade dock inte i att jag var speciellt pigg imorse, snarare tvärdöd och kändes som att jag varit på äventyr hela natten. Valde att sova ut och ta frukosten i bilen, fick du offra mig för 2mackor istället för min beloved gröt. Men nuså börjar det ordna upp sig, ögonen har äntligen hittat till verkligheten och datorskärmarna, piiuuhh!
 
Planer idag är typ jobba, stallet, träna, sola, äta, sova. Helt fantastiskt spännande, eller kanske inte.
 
Men imorgon ska jag göra en mycket spännande grej, får se om jag avslöjar något :)
 
Nej nu ska jag ta tag i lite jobb.
 
Have a nice dag :*
 
 



this is fucking awesome

Hemkommen från jobb och lite spring i Avesta. Dagen gick ruskigt fort och har varit superb!
 
Har länge letat efter ett par ultimata springkompisar och idag hittade jag ett par som mina fötter smälte i, Nike w air icarus+, så fruktansvärt sköna. Känns som att springa på moln! Köpte även min favvoparfym, strumpor och några nagellack. Så nu kommer man gå runt och lukta mumsfilibabba.
 
 
 
Nej nu ska jag kila iväg till stallet, har stalljouren ikväll. Sen ska jag avsluta med sol och träning, kan det bli bättre? Nej tror fan inte det!
 
Största pussen, heeeej!
 



born to die

Godmorgon!
 
Sitter och suger i mig min gröt och gäspar, är helt osugen på att vara vaken, haha! Men händer nog en massa spännande i veckan så de e väl bara att vara viking och hålla sig vaken.
 
Det har varit en minst sagt händelserik helg, dock avslöjar jag inte så mycket just nu.
 
Men i fredags så var jag och frugan ut och käkade trerätters, supertrevligt och mycket gott. I lördags var jag, Ewe, Tim & C ute i Västerås och käkade och avslutade med bio. Och igår(söndag), så var jag och flängde omkring lite men avslutade dagen med god mat i Ransta med alla braiga och sen vart det film i Sala, thuuuumbs up!
 
Förutom att helgen varit ytterst treeeevlig, så har jag även haft en hel del att tänka på. Det handlar om att må bra och vara med människor som bryr sig. 
 
Don't lose yourself trying to hold on to someone who doesn't care about losing you! - Nära ögat, men näääära skjuter ingen hare så att säga! 
 
Nu blire jobb, wihooo jag är så taggad!.....eller var jag det!?
 

 
 
 
 
 
 
 



Champion

På väg rullandes till Västerås med Calle, Tim & Ewe. De blir mat ute sen bio, föör bra!!

Pussss

purple snoooow




on the road again

Lost, but now I am found
I can see, but once I was blind
I was so confused  as a little child
Don't make me sad, don't make me cry
Sometimes love is not enough and the  road gets tough
I don't know why
Keep making me laugh
Let's go get  high
The road is long; we carry on
Try to have fun in the meantime
Come  and take a walk on the wild side



uncover

Grattis till mig, (nej jag fyller inte år) vaknade en halvtimme innan klockan och klev raaakt av sängen fan! Vad man lärt sig av sina misstag de senaste 22½åren är ju att man bara blir tröttare av att snooza, så de låter vi bli(idag iallafall).
 
Sen har man ju lärt sig av andra misstag en miljon gånger men ändå kör man de på repeat igeeeeen, men de behöver vi inte ta upp här! Blir bara så less/ledsen (vet inte vilket, eller båda) ibland....
 
Happ, nu ska jag lyckas fördriva tiden fram tills jag behöver åka till jobbet. Har hunnit dra på mig kläder och ätit min grötish. 1h 15min kvar alltsååå, de grejjar vi.
Hoppas kunderna är snälla mot mig idag, känner att jag har ett tålamod som kommer antingen explodera, men det kan även rinna ut i sanden också, I don't caaaare ungefär!
 
Nej nu pratas det bara i gåtor här, hörs.
bitchy mood
 
Önskar mina fina vänner en toppendag, puss!
 



@ workiiie

Sitter på jobbet och häller i mig kaffe. Haft en bra morgon, as usual nu förtiden. Och idag fick jag sällskap av Calle hela morgonen, eller ah sällskap å sällskap, datorn var mer hans sällskap haha!
 
Gårdagen spenderades mestadels på jobbet, fullt ös medvetslös och vart även övertid. Sen vart de köttning på gymmet med Ewsan, körde ben, rumpa och mage. Sen hem och umgås med våra karlar. Jag slängde ihop ett proteinpannkakor som vart en smarrig tårta som vi snabbt mosade i oss, delicious!

Ca 3 stora pannkakor:

1 dl mjölk

1 skopa proteinpulver

3 ägg

0,5 tsk vaniljsocker

1 tsk bakpullver

lite vatten

Blanda ner mjölk, protein, vanilpulver och vatten i en burk. Blanda med en visp (en vanlig). Knäck sedan i äggen och häll i bakpulvret, rör om ordentligt.  Sedan är det bara att steka. 

"Fyllning & dekor": Blandade lättkvarg, lättmjölk, bär och funlight. Slängde sen på lite hallon, banan och kokos!




sweet

Följ min blogg med Bloglovin

Hemkommen och nyduschad efter ett 2h pass på gymmet. Körde 1h styrka & 1h på bandet, bra tryck!
 
Har inte gjort mycket annat idag, tog mig sovmorgon vilket jag egentligen inte hade tänkt med ah, så vart det. Startade upp med min havregrynsgröt till frukost som numera är standardfrukost. Att starta dagen med gröt funkar så jäkla bra, klarar mig fram till lunch med ett litet mellanmål därimellan. Äter jag en macka så är jag hungrig igen efter en timme typ, icke asbra!
 
Ajja, har inte mycket kul att berätta förutom att min bästa Calle kommer hem inatt efter en veckas jobb. Så de blir dagens tumme upp!
 
Mhmm, nej nu ska jag smacka ihop en smarrig middag och lyssna på P3 dokumentär om Docklands (en stor raveklubb i Stockholm på 90talet), muchooo intressant! Hörde lite på radion i bilen igår, så ska lyssna klart nu. Radio + matlagning = nostalgi(mamma körde alltid den kombon när vi var små).
 
 
 
 
 
 
 
 



summer

Haft en bra dag i Stockholm med mamma och mormor. Var på valputställning med några unghundar, som skötte sig fin fint. Dags om 2veckor igen. Sen ska jag iväg själv med 4hundar i mars, spännande!
 
Hälsade även på mina fina vänner Sanna & Robert i Uppsala efteråt som precis fått en söt liten dotter, riktigt go! 
Sen vart det stallet en sväng för mys med hästen innan hemgång.
 
Har snart kollat klart på Åsa-Nisse som går på tv, rätt rolig och med massa kul skådespelare.
 
Whatever, tråkigaste inlägget. Är så jävla trött på dehär landet nu, vill bara flytta till värmen, helst igår!
 
ge mig sol & värme, och gärna en fet kram!
 
 



oh my i'll survive

Kött fiffaaaaan!! Jajemen, det bleeev! Jag och frugan styrde god mat som vanligt, massa kött & vegetables!
 
 
Idag dåå, de vart en massa med jobb, rida hästen och köttade sönder rygg och armar på gymmet. Och har avslutat en bra dag med (somsagt) god mat, tungt sällskap och lägger mig i skaplig tid för trip till Stockholm imorgon med mami.
 
Tjingeling bitches, take that nap!
 
varmt om öronen atm:
 
 
 
 
 
 



Rise & shine

Frulle nu och sen massa jobb, snart heeeelg wihooo!!!
Önskar alla en bra dag!
Puss

 

 




repeat

Mätt och belåten ligger jag nu i soffan och är osäker på om jag tar mig till sängen. Min kropp e så jävla slut nu så jag skriker så fort jag rör mig typ haha. Det krävs mirakel för att jag ska kunna ta mig framåt imorgon. Får bli färdtjänst till jobbet, typ!
 
Vart iallafall mycket positivt överaskad av craze nu andra gången jag använder det. Fick sånt jävla tryck så jag tror faktiskt aldrig att jag köttat så hårt någonsin på gymmet. Började med 30min på crosstrainern på tungt motstånd så jag fick svettas ur lite(läs mycket). Sen vart det ett redigt rumpa & benpass, men även en del biceps och underarmar. När jag var klar kunde jag knappt ta mig ut till bilen, fyfan säger jag bara. Och sen väl hemma så gapade jag rakt ut när jag skulle sätta mig i soffan, haha så jävla öm! Så ja somsagt, morgondagen lär fan bli olidlig!
 
Fisksugen som jag var så fick det bli samma middag som igår, dock kände jag att jag behövde fylla på med protein så petade i mig en extra fiskbit efteråt. Blir samma till matlåta imorgon.
Laxfilé i ugn, kvarg m. kryddor, sallad, grov bulgur och keso
 

Alla hjärtans dag imorgon, och min C är i småland, typiskt! Får hångla med vikterna på gymmet istället eller nåt, huhu!
 
Nej nu ska jag försöka komma i säng så jag får mer än 5timmars sömn som de två senaste nätterna, dock verkar jag inte behöva mer sömn än så. Pigg när jag ska sova, pigg när jag vaknar, skumt! 
 
Btw, svinkul att så många kikar in och läser här varje dag. Ökar och ökar hela tiden :)
 
Jaja, so long!
 
Pusspuss & godnatt!
 
 



där palmerna bor

Seriöööst, jag klarar inte av dehär landet längre. Fryser fan ihjäl och e så jävla trött på skiten....försvinn och stick äckelvinter! Lär väl regna hela sommaren sen oxå... #bitter
 
Ajja, har haft en bra dag på jobbet iallafall. Lunch vart samma som igår (kyckling, sötpotatis, broccoli, keso).
Dagens synd: smakade några tuggor av en semla, slängde den i papperskorgen innan jag hann trycka hela.... o.O idoit man är!
 
Men nu har jag legat och laddat i soffan sen kl 17, precis klämt i mig havregrynsgröt med några jordgubbar och 2st vasotropin. Törs fan inte ta mer än 2st idag för tänkte för andra gången prova mitt pwo "Craze", som är helt jävla sinnesjukt! Sist jag tog de vart jag fan skadad på gymmet, hade inga gränser och kunde nog stått där veckan ut. Så tänkte ge mig på den där burken igen nu. Dock smakar den inte gott som mitt andra pwo, men det duger.
 
 
#gladomjagöverleverkvällen
 



Frulle

Sitter och smaskar frukost atm;

Havregrynsgröt på fiberberikade gryn, hallon, halv banan, kanel & omega-3

Ha en grym dag!




Sleepy

Har intagit sängen och ska snart blunda några timmar.

Vart ett grymt kardiopass på gymmet. Körde 90min på bandet, intervaller, varav 30 fick bli skaplig uppförsbacke. Otroligt skönt, även om jag inte är bågot fan av kardio längre.

Sen hem för dusch och matlagning. Möttes även av att min en timmes skottning var helt förgäves typ, lika mycket snö igen....

Lagade iallafall lax i ugn med ett gott "täcke" gjort på kvarg, rosépeppar, dragon och lite andra kryddor. Till de hade jag grov bulgur, keso och en sallad. Nu har jag precis petat i mig mina nattpiller från fitnessguru och ska sova!

Puss, natti!




Träning & kost, dag 2

Har precis landat i soffan för en kort paus. Kom hem från jobbet för mer än en timme sen, har inte hunnit mer än att skotta hela uppfarten, en av nackdelarna med att bo i hus. Man gör ju inte annat än å skottar på vintern. Och nu vare svinmycket också så det vart som ett rent träningspass att stå där ute i lite drygt en timme. Så nu ska jag ta mig ett mellanmål och sen bege mig till stallet för att sedan åka till gymmet för ett lååångt och svettigt kardiopass.
 
Har bestämt mig för att under hela min diet, och förhoppningsvis fortsättningsvis efter det, gå upp tidigt på morgonen innan jobbet för att hinna äta en riktig frukost och inte en macka/shake/frukt i bilen bara.
 
Så imorse vart det uppstigning vid kl 6, frukosten innehöll gröt gjord på 1dl fiberberikade havregryn med några hallon och en skvätt lättmjölk. Sen vart det ca 2dl kvarg till mellanmål vid kl.10. Lunch bestod av kyckling, sötpotatis, broccoli och minikeso.
 
Så nu blire en proteinshake innan stall och träning och sen ska jag laga nån god laxrätt till middag.
 
Enligt beräkningar ska jag ligga runt 2200-2300kcal/dag, men eftersom jag nu är på diet och har mål att gå ner i vikt så kommer jag att ligga på ett kaloriunderskott på ca 700kcal/dag under dessa 7 veckor, vilket troligtvis kommer att resultera i att jag tappar ca 4-5kg. Och eftersom jag både har styrketräning och kardio i mitt träningsschema så kommer jag med all säkerhet lyckats bli så "fit" som jag önskar under denna period om jag bara kämpar på och inte fuskar.
 
Jag kommer att ha 2-3 styrkepass/vecka samt 2-3 kardiopass/vecka, + att jag även rider några dagar i veckan. Och ska de fortsätta vara sånt här jävla vidrigt väder så lär man ju få slava med skyffeln nån dag i veckan också, haha!
 
Jaja, uppdaterar (förhoppningsvis) varje dag om dagens kost och träning. Har kontakt dagligen med kunniga människor gällande detta. Och om jag känner att träningspass blir så pass tunga att energiintaget är för litet så kommer jag absolut att öka det. Detta handlar ju trots allt om välmående och inte om svält även om jag har viss press på mig.
 
Frågor på detta? Släng en kommentar eller vad som helst så svarar jag så fort jag kan.
 
 fitspo
 
Enjoy my journey!
 
Peace
 
 



let's go

Vart ute och myst en massa med min fina pålle som fick vila idag men fick massor med morötter istället! Man kanske skulle testa hästdieten, morötter, gräs och vatten, hahaha healthy shit!
 
Nej men första "deffdagen" har gått fint, har hållt mig inom kaloriramen. Och efter dagens intag känner jag mig mycket nöjd och har inte behövt gå hungrig, så det kommer förhoppningsvis gå att leva med i 7veckor. Kommer säkert ha en och annan pissdag pga detta, men det är det värt. Det mest negativa är att jag måste peta in mycket mer kardio varje vecka än jag brukar, styrkepassen är så jäkla mycket skönare. Men fett ska brännas och dööö, så de e bara att ligga i.
 
Nu blire Top Model Sverige, tjing!



Styling4u at Elmia

Som de flesta vet så jobbade jag ju som modell/värdinna åt BadAssPartsBilsport Performance Show i Jönköping förra året. Detta år ska dom icke ha någon monter, men har däremot fått förfrågan att jobba med Styling4u istället, och eftersom jag älskar mässan och ändå ska dit så jobbar jag mer än gärna. Så det kommer bli hur fett som helst verkligen då de blir större monter detta år och så har vi även bokat VIP på Harry's varje kväll. Så vi kommer ha så sjukt kul med hela teamet.
Idag är även dag 1 av 7veckors deff. Kommer bli svintufft, men det är bara att bita i det sura äpplet!
 
Bilder från Elmia förra året:
 



hästis

Hemkommen från stallet, ridit min fina Ellipelli som börjar komma igång efter vintervilan. Skojja inte att hon e vild mellan varven haha, rena rama rodeon. Hon tycker det är så himla kul att få röra på sig igen skruttan! Men hon är supermjuk och fin :)
 
 
Ikväll vet jag inte vad som händer, inga planer so far!



Morotskaka goes gröt

Låt mig presentera, dagens frukost:
 
Morotskakagröt - har sett ett par stycken som exprimenterat lite med morotsgröt och liknande. Morgonen till ära bestämde jag mig för att gegga ihop lite goda grejjor, och se på fan, det vart ju faktiskt som en morotskaka, fast i grötform. Förjävla gott vart det också.
 
För er som vill prova så ska jag givetvis bjuda på recept:
 

Ingredienser(2port):
1 dl fiberhavregryn
2 1/2 dl vatten
En knivudd salt
1 finriven morot (ca 1dl)
1 tsk kanel
1krm vaniljpulver(vaniljsocker fungerar också men då krävs något mer)
½ mosad banan 

Koka alla ingredienser tills du uppnått önskad konstistens på gröten. För mer protein kan du tillsätta en rå äggvita efteråt.

Glasyr:
1 dl lätt kvarg
1krm vaniljpulver(vaniljsocker fungerar också men då krävs något mer)
En skvätt honung

Lägg glasyren på gröten och toppa med mer morotsriv!

Bilder

 

Alla ingredienser, koka skiten!
Gröt + glasyr + morotsriv =
OLALA dagens success!

 

 




buuuurgers

Dagen startade med soffmys och lite planering inför Bilsport Performance Show på Elmia i påsk. Sen gled jag och C till Avesta och gick lite ärenden, så upp i lägenheten och tokdäckade i typ 2timmar, helt galet skönt. Kropp och huvud hänger inte med som vanligt just nu, jäkla virus :( men imorgon ska jag iallafall jobba tänkte jag så kan jag försöka vila hela helgen sen. 
 
Hmm jaa sen mötte vi upp Kattis, som ska hyra lägenheten i andrahand eftersom vi ändå inte använder den, då det är perfekt!
 
Och nu är jag tillbaka i älskade soffan efter en supergod middag med mitt hjärta, fick nå jävla cravings på hamburgare, Så vi ställde oss och gjorde feta hemmagjorda burgare, hemmagjord dressing, massa grönsaker, friscobröd och colaslaw(på lätt kvarg, megagott)! 
Är så mätt och belåten just nu och glad för att min kropp börjar kännas liiiiite piggare iallafall!
 
Längtar så fruktansvärt mycket efter att få träna igen, den här veckan har varit fruktansvärt seg av att inte kunna röra sig någonting!
 
Jaja, nu ska jag vila ännu lite till!

Puss & kram skumbanan!
 
 
 
 



chopchop

Ligger och myser i soffan, är fortfarande sjukling. Men börjar sakta men säkert må lite bättre, så idag tänkte jag åka med C till Avesta en sväng tror jag, de borde jag orka med. Satsar på att vara tillbaka på jobbet imorgon iallafall, woop!
 
Dagens sjukling, ge mig min kropp tillbaka nuuuuu tack du som förgiftat den!
 
 
 
 
 



Grape förfan

Hell's fruit, fan va de ska pysslas för att kunna äta dig din lilla jävel! Tur att du är fruktansvärt smarrig :*




Mandelsmör - recept

Istället för att lägga en massa pengar på små burkar med mandelsmör som även innehåller en massa konstigheter så gör jag mitt eget, so simple!
 

Mandelsmör
(Man kan självfallet byta ut mandeln mot t ex. jordnötter etc)

2,5 dl naturella mandlar

2 msk rapsolja

1/2-1 tsk havssalt(vanligt salt fungerar självklart)

några droppar honung om man vill ha lite sötare smak

 

1. Mixa nötterna i matberedare till ett fint mjöl, eller önskad konstistens. Lägg i rapsolja och 1/2 tsk havssalt. Mixa tills det har blivit ett krämigt smör. Det tar några minuter.

2. Smaka av. Tillsätt mer salt om ni vill ha saltare, och lite honung för sötare smak.

3. Lägg in en burk med lock förvara i kylskåpet!

Mission completed!

Finmixad

Grovmixad



Proteinbars - recept

Gokväll gott folk!
 
Börjar må lite bättre, men har varit sängliggandes hela dagen. Fick dock ett ryck nu på kvällen och ställde mig och mixtrade ihop lite proteinbars. Gjorde två olika sorter ikväll, men man kan verkligen göra hur många olika varianter ikväll.
 
Men här är 2st olika recept på kvällens;
 
Proteinbar - Jordgubb & vit choklad

150g Fiberberikad havregryn
100g Jordgubbar (helst färska, men frysta fungerar också)
100g Äggvita (3st M-ägg)
30g riven kokos
100g OneWhey Jordgubb & vit choklad
35g Mandelsmör (går att köpa, men jag gör mitt eget - recept)
Vit choklad (valfri mängd)

1. Vispa samman äggvita, proteinpulver, kokos & jordgubbar.
2. Häll i fiberhavregryn och mandelsmör, fortsätt vispa till en tjock & krämig konsistens.
3. Smeta ut på ett bakplåtspapper med uppvikta kanter (15x30cm)
4. In med plåten i ugnen, 175 grader i ca 7 minuter.
5. Smält vit choklad under vattenbad & bred sedan över den färdiga smeten. (Jag valde att ha vit choklad på hälften, och hälften utan.)
6. Låt svalna i kylen minst 1timme, dela sedan upp i önskad storlek på dina bars.

 

Proteinbar - Belgisk choklad & hallon

150g Fiberberikad havregryn
100g Färska hallon
100g Äggvita (3st M-ägg)
100g OneMeal Belgisk choklad
30g riven kokos
30g linfrön
35g Mandelsmör (går att köpa, men jag gör mitt eget- recept)
Vit choklad (valfri mängd)

1. Vispa samman äggvita, proteinpulver, kokos, linfrön & hallon.
2. Häll i fiberhavregryn och jördnötssmör, fortsätt vispa till en tjock & krämig konsistens.
3. Smeta ut på ett bakplåtspapper med uppvikta kanter (15x30cm)
4. In med plåten i ugnen, 175 grader i ca 7 minuter.
5. Smält vit choklad under vattenbad & bred sedan över den färdiga smeten. (Jag valde att ha vit choklad på hälften, och hälften utan.)
6. Låt svalna i kylen minst 1timme, dela sedan upp bars i önskad storlek.

 



Sjuk jävel

Har vart upp på benen 5ggr nu och verkligen försökt klä på mig och äta nåt men jag är helt lost! Kallsvettas & feber, så nu vart det fan back 2 bed med filtar, täcken, sockor osvosv. Lär vakna i en bassäng sen men just nu känns det som att ligga under is, brr!

Den som kom på sjukdomar alltså, inte så jävla smart va...




Kött fifan

Ligger hemma på min tjocka, fluffiga & mysiga matta med frugan efter en sjuhelvetes kalasnatt! Stack till Katrineholm igår och partajade hemma hos Emma med en hel drös brudar. Hade skoj men vart nån liter för mycket alkohol kanske. Whatever, mår som jag förtjänar idag iaf, men de blir god mat i Ransta ikväll iallafall så behöver inte tänka på så mycket mer än å börja leva igen, hehööö!




Pre-workout