Myspys

Ligger i soffan och slöar med mina fina chihuahuatjejjer. Det är verkligen så himla skönt att ligga och bara mysa i vårat fina hem och bara vara, trivs så jävla bra här. Kan inte ha det bättre!
 
Öronvax till kvällsfikat!
 
Idag har jag först legat bakis halva dagen efter en supertrevlig kväll igår med Alex, Sandra och Patrik.
Och när jag kände mig piggare så åkte jag hem till min älskade svärföräldrar ute på landet för lite ridning och myspys! Så först drog jag och min svärmor Maria ut till stallet och fixade Zodan för ett ridpass. Har fan inte inte ridit sen i somras, så de va så sjuuuukt kul :D Maria tyckte även att vi skulle hoppa lite, så vi la upp några små hinder som jag fick hoppa, och OH MY GOD va roligt det var!!!! Har inte hoppat sen maj lixom, lite ringrostig är jag väl, men det kändes superbra och det var nästan som att jag aldrig haft nåt riduppehåll!  
 
 
Efter ridturen så gick vi in i värmen och vart serverade boeuf bourguignon av min käre svärfar, och det var helt sjuuukt gott. Köttet trasades sönder av att bara titta på det, ljuvligt! Fick med mig en matlåda hem som jag tänke luncha på imorgon, MEN nej den har jag redan lyckats äta upp. Kunde verkligen inte låta bli haha.
 
På nyårsafton ska vi ut på en mysig ridtur så då lånar vi en häst av grannen och rider ut alla tre, mysmysmys!
 
Så mycket kärlek, pusssss!
 
 
 



God fortsättning!

Hoppas att ni har haft en härlig jul mina vänner! Min har varit helt fantastisk! Har bott uppe hos mamma och pappa i Söderhamn tillsammans med familj och släkt i 4dagar, ätit alldeles för mycket mat och fått fina julklappar! 
 
Önskar er alla en god fortsättning och ett gott nytt år!



Houston we have a problem

Idag...är jag fan bara less på precis allting. Don't even know why!? Stör mig på de mesta, lackar ur, gråter lite, gapar lite osv. Vad kommer dehär ifrån?! Jävla humörsvängningar, hatar fan att va av de kvinnliga könet vissa dagar! Vill bara gräva ner mig och invänta nästa dag...men icke, jobba några timmar nu och sen fösöka få till ett bra gympass senare så somnar jag säkert lite gladare!
 
 
Nej nu ska jag jobba vidare här, och jobba vidare på humöret!
 
Puss & kram



Personlig tränare

Sååå glad, och taggad!

2 januari startar jag igång ett nytt kost och träningschema tillsammans med en online-PT. Ska bli så roligt att äntligen få lite struktur och komma igång på riktigt! Detta var exaaakt vad jag behövde, åh jag är motiverad till tuuuuusen!
 
Dags att börja få lite nya resultat och inte bara stå still!
 
 
Sitter på jobbet just nu, så kan skriva mer om detta längre fram!
 
 
Trevlig kväll allihopa! / överlycklig tjej!



Fiiiinaaally

Ikväll kära ni, så hände någonting, som jag bara väntat och väntat på, min träningsmotivation har återfunnit mig, ÄNTLIGEN!
 
Har i flera flera veckor varit helt opepp och knappt rört på mig överhuvudtaget. Har blivit 1-3 pass/vecka senaste tiden, riktigt trötta och dåliga pass. Har inte vart peppad eller motiverad alls. Och på de så har öven sötsuget varit hemskt, så har tryckt i mig en massa skräp, vilket har gjort mig väldigt slö och därmed ännu mer opepp.
 
Men nu börjar jag hitta tillbaka till mig själv igen. Jag går upp i skaplig tid på mornarna, hinner med en massa på dagarna och börja sakta men säkert få lite rutiner igen, åh dååå trivs jag. Så säkert därför jag har hittat energin till att träna igen. 
 
Så ikväll orkade jag inte ens kolla klart på Paradise Hotel haha(superviktigt), utan jag svepte lite pwo och kutade till gymmet och gjorde ett rätt så shysst pass för rumpan och magen! Först riktiga styrkepasset på säkert en månad. Jag känner att jag är igång igen, ser fram emot morgondagens pass, wiiie!
 
Min lille stjärt är väl en kroppsdel jag borde lägga fokus på, men som jag sällan tränar. Meeen, när jag jämför en bild från september och sen en från idag, så ser man ändå skillnad, de börjar sakta men säkert hända lite. Så om jag lägger lite extra krut nu framöver så fyller jag kanske ut brallorna till våren, skulle inte va helt fel haha!!
 
Rumpa - september
 
Rumpa - december
ps. den är faktiskt mycket skönare att sitta på nuförtiden, HAHA
 

 
Nu lägger vi i en ny växel, full fokus. Ska man få äta nå julmat i jul så kan man inte ligga i soffan och slöa inte!
 
 



Stockholmsmässan

Är i Älvsjö på hundutställning med mamma och vovvarna idag. Klev upp 03:30 imorse/inatt, är helt död! Men de e mysigt här:) träffade mormor en snabbis också, men hon är domare i en annan hall så ser knappt röken av henne.

Samåkte hit me mammas kompis Linda som även har med sina hundar, bl a denna söta lilla prinsessa
Så söt så man dör ju!

Får se vad planerna blir ikväll, helst vill man ju på Technostate, meeeen de blir nog inte av :'( blir nog till åh ruttna till en film eller nåt...lite bitter




Lussebullsbak

 
 Vid kl 9 imorse tog jag mig en promenix i stormen Sven för att inhandla alla grejor som behövdes för dagens lussebullsbak, rätt uppfriskande ;) Så nu har jag stått hela förmiddagen och bakat lussebullar i mängder, ännu fler än vad smo syns på bild. Så tänkte provsmaka efter lunchen som får bli tacos.
 Klickbara länkar:

Recept 1 - Saffransbullar med mandelmassa

Recept 2 - Saffransbullar med kesella
 
Recept LCHF
 


Lagomt smarrigt mellanmål, julvört med skinka och så ett glas julmust till de!
 
 
 
 



Mobilblogg från sängen

Trodde aldrig jag skulle säga detta men, DET SNÖAR & I LOVE IT! Får sån hääärlig julkänsla! 
 
Har vart sjuk hela veckan. Så har jobbat, sovit, jobbat, sovit osv. Men idag minsann, är jag pigg & glá och superpeppad, och leeeedig! Så nu jäklar har jag tagit mig en uppiggande dusch och är redo att ta tag i dagen! Men först lite morgon & frukostmys till Morgonpasset i P3, mina favoriiiiter! 
 
Efter det ska jag ta tag i lite storstädning som vanligt på fredagar, och så ska jag även baka dn massa lussebullar i lite olika former och smaker! 


Ha en underbar fredag kära ni!