Morgoncardio

Imorse vart det morgoncardio innan jobbet, de händer inte alltför ofta haha!




Kvällsgym





Laaqz

Slutade tidigare på jobbet idag, så himla skönt. Var hemma strax efter kl 14. Och med tanke på att jag jobbar i Enköping ikväll och måste åka från Sala kl 16 så var det välbehövligt med lite tid därimellan för matlagning etc.

Ugnsbakad lax med fetaost-täcke och solroskärnor, cous cous och en sallad på isbergssallad, ruccola, kvisttomat, körsbärstomater, majs, gurka, jordgubbar, fetaostsmulor och solroskärnor, veeeery nice!



Sweetlicious

New in; Nicki Minaj Minajesty & Britney Spears Fantasy, samt en Tangle Teezer(hårborste), som är heeelt underbar! Allt finns på ----> Nordic Feel <----

Tur det finns gränslöst med celsius på jobbet, idag har jag inte haft överdrivet med egen energi på eftermiddagen!



Hopeful

Varit ledig hela dagen, tokskönt! Jobbade 2h på gymmet i Enköping på kvällskvisten bara.
 
Precis betat av ett riktigt fint pass på gymmet med Émile och Pontus. Vågen börjar närma sig drömsiffran och spegeln är inte långt ifrån! Har storslagna planer på gång och jag kan inte sluta le!
 Säljer ut dessa svingoda bars på gymmet i Sala för 10kr styck, så kom förbi och köp ett gäng vettja! Finns även i smaken honung/mandel. Säljer även massvis med andra goda bars, allt från Nutramino!
 
 
Nu blire lite filmmys sen sovdags!



Nike Air Max 90

Säljer mina rosa Nike air max 90, pga fel storlek. Helt nya och oanvända. 
Storlek 37(små i storleken!).
Pris: 500kr el högstbjudande!
 



Midsommar




Mornin

Chefen ringde precis och väckte mig, bekräftade en fin ledighet i juli. Så nu jävlar ska det planeras med tjejerna!

Just nu ligger jag och spekulerar i om vädergudarna har hört mina klagomål och möjligtvis bjuder på några solstrålar idag. Orkar inte ens resa mig, träningsvärken från gårdagens benpass är inte utav denna värld alltså.

Men slänga i sig lite gröt och begé sig mot ett ryggpass är inte mer än rätt!

Bra tryck i gårdagens benpass, makes me happy!




Svensk sommar i ett nötskal

Hejhej, nu är jag tillbaka här igen. Får se hur länge de varar denna gång haha! Är helt fascinerad av antalet läsare här trots att de varit dött så länge, man kanske man ska bjuda på lite inlägg ändå! Dock blire mest mobilinlägg, så teckensnittet kommer kunna se lite fuckat ut då appen krånglar ibland.

Tänkte börja med att klaga satan över vädret. På riktigt alltså, nu har det vart kallt i flera veckor! Är så jävla less och överväger att flytta utomlands, på riktigt!!!

Bitter tjej!