Ice cream

Gókväll!
 
Ligger i soffan och laddar batterierna inför gym me Barden och Erik. Valde att jobba över lite idag, så var inte hemma förns kl 20. Då slänge jag ihop en riktigt god middag, och la mig soffan och kollade "Ensam mamma söker".
Vitlök & dragonmarinerad kyckling i ugn med sallad och dragonsås och några skivor chevre & brie som jag satte i kycklingen efter den varit i ugnen, fruktansvärt asgott!
 
Fick en glassmaskin av Barden häromdagen, så nu förväntar han sig ju glassfika. Så har läst på lite hur den funkar och vad man behöver, så imorgon ska jag minsann göra glass! Så nu ska skålarna ligga i frysen tills imorgon, sen äre bara att köra!
Vääärldens finaste glassmaskin ever!!
 
Nu ska jag svepa pwo och bege mig mot gymmet om en stund!

Puss & kram



Raka rör

Helgen har varit kanon!
 
I torsdags så var jag med Hanna(Calle's syster), hela kvällen. Vi solade och lagade tokgod lax, jag färgade hennes utväxt och hon slängde i ljusa slingor på mig, sen vart de däckning i soffan.
 
I fredags vart de jobb hela dagen och på kvällen oplanerad utgång med Erik, Hanna, Barden, Robban, Seifors, Leken, Dan m fl. Riiiktigt toktrevlig kväll!
 
lördagens kom väärldens bästa Sandra över. Som jag har saknat henne och som jag behövde lite kvalletid med henne! Så de vart fix och vin hos mig, sen över till Ebba där det var lite folk och sen avslutade vi(jag) kvällen hos Erik som hade fest. Men när alla drog på krogen drog jag hem, skaaapligt trött tjej!
 
Så på söndagen var man relativt pigg och glad tidigt på morgonen vilket var bra, för mamma kom över och skulle få håret fixat av Ewsan. Medans jag kilade ut till Bus(hästen) och visade honom för några som är intresserade. han skötte sig exemplariskt och jag är så stolt över honom, världens goaste och trevligaste 2åring verkligen! Tusen tack till Linda som hjälpt mig så mycket med honom!
 
På kvällen vart det kräftskiva hos mormor med feta släkten. Sååå gött :) och kul att träffa alla underbara!
 
Kräftbomb....
 



Tajming

Efter att ha haft världens flyt på jobbet hela dagen och såg fram emot att sluta tidigt, ja då fäller en gubbe ett träd över vägen preciiis när jag typ är klar och ska åka tillbaka mot kontoret. Så för att skynda på hans lilla process där så hoppade jag ur bilen och hjälpte han och hans fru att röja undan skiten haha. Han vart så glad, och jag fick komma hem fortare, winwin!
 
 
Efter jobbet mötte jag upp Ebba och hängde en stund. Dödsskönt att få några timmar ledigt mellan jobben. Sen följde hon med upp till gymmet när jag började jobba vid kl 16 och tecknade ett gymkort till henne. Så nu kommer de bli extra kul att gymma när hon följer med :D!
 
Och inatt kommer Calle hem igen, äääntligen!<3
 
 



Apartamento

Kan bjuda på lite bilder av lägenheten. Ingenting är helt färdigt ännu. Ska typ byta ut mattan i köket, slänga in ena tvn i sovrummet osv. Vardagsrummet är inte klart alls, där ska vi upp med hyllor och lite sånt så de rummet blire ingen bild alls på än så länge.
 
Denna soffa har vi i vardagsrummet, superhärlig är den, och STOR närmare bestämt 3,75m bred, och coooozy hörn som vi vart helt kära i! Ser fram emot mysiga vinterkvällar nu!
Sååå, så ser det ut i nuläget. Somsagt lite fix kvar, vi ska ta tag i vardagsrummet under hela nästa vecka när Calle kommer hem igen, så det bli nog kalasbra därinne oxå! Vi har ju faktiskt bara bott här i en vecka nu :)
 
Auf wiedersehen!



Brappbrapp

Hejsan svejsan!

Det är väldigt lugnt på jobbet just nu så passar på att sitta lite och skriva ett inlägg.
Nu börjar jag äntligen landa lite i vardagen igen efter en hektisk vecka med flytt, jobb, förkyld osv.
 
Orkar inte skriva allt som hänt senaste veckan, men kortfattat så har vi flyttat, handlat en massa grejer till lägenheten, sprungit som idioter upp och ner för trappan(bor på 3e våninge, piiuhh..), vart en massa med Ebba, jobbat, tränat(alldeles för lite dock..), och igårkväll så kom världens bästa Millan över på myskväll, topnotch!
 
Nu har vi allafall internet i lägenheten, så nu kan jag börja blogga som vanligt igen.
 
Hooj!
 
 
 
 
 
 



Mobilblogg

Helloj!

Är ju mitt upp i flytten just nu. Det tar sig och det har blivit sjuuukt fint nu. Lägger upp bilder under nästa vecka :)

Blir ju varken uppdatering här, träning eller bra kost när man både jobbar och flyttar hela dagarna. Men eftersom vi snart kommit helt iordning så tar jag upp träningen och bloggen som vanligt på måndag efter en veckas vila.

Såhär ser man ut efter pizza 4ggr på en vecka samt en massa godis, IKEAmat, tacos osv och ingen träning, shameshame! Men de e väl mest vätska, så borde gå rätt lätt att slimma till sig lite igen :) Däremot har man ju sprungit upp och ner för trappor hela dagarna med grejjer. Tur att man inte flyttar allt för ofta!




Flytt = dålig uppdatering

Hejhej! Pga av flytt och inget internet än så blire lite dött här, borde va igång under nästa vecka iallafall.

Nya lägenheten är uuunderbar iallafall :)

Puss så länge!




Vovvar

Hoppla i galoppen!

Ligger och är redo för sömn efter en sjukt härlig dag och kväll.
 
Började med att kliva upp typ kl 5-6 nånting imorse bara för jag är så morgonpigg, skämt åsido, åkte till Gimo för hundutställning med mamma och några av hennes vovvar. Hon hade anmält fyra hundar och behövde hjälp att ställa ut då vissa av dom går samma klasser osv.
Morgontrött och kortklippt. Sjukt solblekt hår så de blir färgfix nästa vecka.
 
Eftersom mamma och pappa numera bor 20mil ifrån mig så tycker jag att det är superkul att hitta på saker så man får umgås lite. Står min mamma väldigt nära, och pappa också för den delen. Så jag saknar verkligen att ha dom nära. Men nu slipper jag iallafall tröttna på dom haha.
 
Var på plats i Gimo runt 08:30, sen vid 9 drog allt igång. Alla hundar skötte sig så kanon hela dagen och jag gick med min favorit Asta.
 Asta, Fiffi, Lula och Elsa. Flåsiga av värmen.
 
Efter mååånga timmar, runt kl 17 så var finalklassen klar så då vart det hemgång. Var lite splittrad om jag skulle spendera lördagkvällen hemma i lugn och ro eller åka ut till Avesta för att umgås med alla älskade vänner. Var ju rätt trött och sliten, men hatar ju att vara ensam. Så de vart Avesta och en riktigt härlig kväll! Så nu i efterhand var det en himlans tur att jag beslutade mig för att åka hit.
 
Nu är det dags att avrunda och invänta söndag. Inte planerat något speciellt. Typ börja packa lite inför flytten kan vara smart känner jag.
 
Godnatt!
 
 
 



Soulmates

Det finns en person på denna jord, vi förstår varandra utan att använda ord. Och finns alltid för varandra i alla väder. Han är sjukt rolig, hjälpsam, öppen och trevlig, han har en fantastisk personlighet. Vi passar varandra som handen i handsken och kommer så otroligt bra överens. Vi har alltid så himla kul och skrattar ofta tillsammans. Om något skulle vara på tok, så finns han där och tröstar. Vi litar på varandra till 110% och jag vet att jag kan prata med honom om allt. Jag behöver bara tänka på honom, så ler jag brett. Han har lärt mig vad äkta kärlek är! 
 
Det känns som att jag var 14år och världens skitunge när vi träffades. Och nu, mycket tack vare dig så har jag vuxit otroligt mycket som människa. Har aldrig trivts så bra i min tillvaro som jag gör idag, jag har landat och funnit mig själv. Prioriterar helt annorlunda och tar smartare beslut.
 
Han är min allra bästa vän och han är min pojkvän! Jag är så jääävla kär så vill bara skrika rakt ut!
 När denna bilden togs(för hundra år sen) så visste vi inte att ett underbart förhållande väntade runt hörnet. Får väl tacka Mr SliskRobban som hade en singelvän att presentera mig för,haha!

Älskade Calle, du gör mig så fruktansvärt lycklig!
 
 
 
 Och kom preciiis på att vi varit en skapligt braig duo i exakt 1år och 4månader idag!
 



Mornings

Finns det nåt bättre än sovmorgon eller? Tror fan inte de! Fredag den 13e dessutom, kanske ska hålla mig inomhus idag haha. Nee, ska nog inte behövas, 13 är snarare mitt turnummer än otursnummer,(peppar peppar).
 
Vaknade av mig själv vid 10, låg och glodde tv en timme innan jag orkade släpa mig upp för att göra lite frukost.
 
Nu har jag precis kollat film och ätit. Ska ligga kvar åh smälta maten, sen blir det en låång löptur. Underbart!
 
Idag har jag inga direkta planer. Typ boka tvättid och styrketräna med Ebba ikväll, annars bara ta dagen som den kommer. Är ju ledig men ska ändå bocka av en timme jobb på solarium & gym inför helgen.
 
Dagens frukost
 Morotsstavar, grapefrukt, havregrynsgröt(fiberberikade havregryn), hallon och melonkärnor
 
Önskar alla en fantasisk fredag :*
 



5minuters chokladkaka

Nyttig chokladkaka på 5minuter!
Detta behövs:
 
1 äggvita
1-2 msk kakao (beroende på hur stark man vill ha)
1msk lättmjölk
½msk stevia
 
 Valfria ingredienser: Kokosolja(för "färskheten"), vaniljsocker(för sötheten).
 
Blanda i en liten skål. Kör i micron typ 1½minut. Vänd upp på en tallrik. Servera med valfritt tillbehör. Jag hade hallon och lättyoghurt.
 
Käka!



Birthday dinner

Gókväll frääänds!
 
Ligger i soffan med matkoma deluxeflux!
 
Har vart nere på stan och ätit födelsedagsmiddag med mina fina vänner för Ewsan som fyller 22år idag.
Riktigt jävla göttigt måste jag säga!
 
Köttfest deluxe!
 
Tack för en trevlaans kväll raringar <3
 
 
Nu väntas ett styrkepass med Barden, ppiiuh, får se om jag överlever...

Btw, gottegrisen själv var trots galen matkoma och illamående, chokladsugen vid hemkomst. Så har precis svept en dessert á la nyttigheten själv. Chokladkakaaaa, nyttigt och bra. Recept kommer i ett eget inlägg direkt efter detta, så häng kvar.
 
Puss



Work till I die

Jaha då har man haft ännu en helt galen dag! Började kl 9 imorse, kom till jobbet taggad som fan på att köra en av mina favvorundor, neej men då har dom planerat om lite. Så de vart moppe för min del idag och två stora trapphusområden, rättare sagt 57st portar om jag inte räknat helt galet. Och då är det 3-4våningar i varje port man ska springa, så dagens cardio är ju avbockad nu iallafall.  
Räääcern, haha hoppas detta var första och sista gången jag behövde köra moppe på jobbet.
Snabba skorna på, redo att möta Sala's trapphus! (bra färg, orangea ben:o )
Lagomt läcker, haha fyfan jag dör! Gårdagens mascara dessutom..ingen ordning alls!

Humor!
  
Jobbade till 15:50 och nu sitter jag på gymmet och ska jobba 16-19. Sen tänker jag nog åka hem för att äta, vila och tvätta lite innan jag åker tillbaka och kör ett styrkepass. 
 
Och gladaste nyheten idag måste ju vara att jag är heeeelt ledig imorgon. Så ska sova ut och sen bara ha världens skönaste dag! För på lördag har jag lovat min mamma att följa med henne på hundutställning och hjälpa till att ställa ut några hundar. Så måste typ gå upp svintidigt!
 
Men men, nu ska jag jobba vidare!

På återséende ;D



Sötpotatisgratäng

Nu jäklar har det grejjats och exprimenterats igen, naaaaanamnamnaaam!
 
Sötpotatisgratäng, to die for!
 
 
Detta använde jag:
 
2st sötpotatisar
3st vitlöksklyftor
½ gul lök
3dl vispgrädde 36% fett/matlagningsgrädde 15% fett (jag gjorde en av varje, har dock inte smakat den "nyttiga" än)
Salt & peppar
 
Skala och skär sötpotatisen i tunna skivor. Placera i en ugnsform. Blanda pressad vitlök, hackad gullök, grädde och kryddor i en bunke. Häll över sötpotatisen. Åh skjuts in i ugnen på 200grader i 30minuter.
 
Så fruktansvärt gott! Den nyttiga varianten står dock fortfarande i ugnen så vet icke om den e lika god haha!



Effektiv

Skaplig dag...
 
Kom till jobbet kl 10, vanligtvis brukar jag kunna ta bilen och sticka iväg. Men idag var ingenting färdigt så jag blev kvar på kontoret till 11:30 innan jag kunde dra iväg. Fick då dessutom en extrautdelning vilket innebär alla trapphus i Heby, wöhööw CARDIO!
 
Ajja, de va väl ändå helt okej, fick ju bara jobbapå lite effektivare än vanligt för att bli klar i tid. MEN tro då inte fan att man får punktering mitt ute i skogen, när man redan ligger feting efter i tidsschemat, detta innebär då också att efter utdelning måste jag förbi mekonomen och lämna in de trasiga däcket.
 
Hur som helst, stämplade ut typ 15:45, cyklade mitt snabbaaaaste hem, bytte om och sen raka rör till gymmet för jobb 16-19. Tur man inte har nåt stressigt liv :) ska dessutom köra cardio direkt efter jobbet, lär ju knappast vara nå trött efter denna dag!
 
Gårdagen däremot var fan så mycket bekvämare. Sov länge, lunchade med Calle, jobbade 16-19, styrkepass(rygg, rumpa, mage), solade, handlade och sen helkväll med min älskade Sandra. Braig och lagom dag :)
 
Vi bakade även mina favvo chokladbollar, denna gång mixade jag hasselnötter och rullade dom i.
Du behöver:
 
100g smör (smör är muucho bättre än margarin)
0,3dl stevia strö
1tsk vaniljpulver eller 2tsk vanillinsocker - jag använder vaniljpulver för att komma undan sockret.
4-5dl fiberberikade havregryn
3msk kakao
2-3 msk kallt kaffe (vatten funkar)
 
Mixa/blanda och rulla i kokosflingor eller mixade hasselnötter.
 

 
Världens godaste middag, varm lax med sallad. Ser först såhär glamouröst ut
sen mosar jag sönder allting, saltar och smackar på en massa keso. Helt gudooomligt!
 
Ska försöka låta bli att kaosa med maten och ha två träninsgfria dagar i rad  Vätskefylld och jävlig efter helgen bravader, check!
 
 



Tack alla underbara!

Vill bara säga TACK TACK TACK till alla underbara människor som ger så otroligt snälla kommentarer både här, facebook, instagram, sms, irl osv, ni peppar mig och får mig att kämpa ännu hårdare!  
 
T ex.
 
Och det är tack vare all positiv respons som man tycker det blir kul att dela med sig av sin resa.
 
Puss på er!



Kokos in my heart

Okej, nu har jag exprimenterat igen!

Här kommer ett superenkelt och snabbt recept på kokosbollar/kokostoppar u name it. Jag rullade mina till bollar, men tror nästan att dom blir godare om man bara tar en sked och slänger klickar haffsflaffs, haha. Är det bara jag som tycker att saker och ting smakar olika beroende på form och utséende, även om man har exakt samma ingredienser? Det bara är så!
 
 
Okej, här har ni receptet

Ingredienser:

2½dl riven kokos
½dl kokosmjöl
4st äggvitor
50g smält smör
 
Blanda alla ingredienser och göra klickar/bollar på en bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 175grader i 7-10minuter,
 
Tips!
För sötare smak: Tillsätt honung, sötningsmedel eller vanillinsocker.
För färre kalorier: Ta bort smöret, det funkar utan, blir bara inte lika "färska".
Smakrikare: Pudra med kanel
Mandeltouch: Byt ut kokosmjölet mot mandelmjöl



Yesterday

Igår skulle jag egentligen bara jobbat på gymmet, men ställde upp och hoppade in på Bring också. Så det vart jobb 10-19. Efter jobbet körde jag ett riktigt effektivt styrkepass, tänkte fokusera mest på triceps, biceps och mage. Men hade sån jävla grym energi så körde även igenom ben och rumpa, vilket känns idag haha, älskart.
 Glad och taggad tjej!
 
Efter jobbet, kilade jag förbi solariumet och checkade av så de såg shysst ut, och då slog de mig att jag är en riktigt jävla blekfis nu alltså. Så jag unnade mig lite UV strålning haha.
 
Sen hem för en riktigt skön dusch och god mat.
Lagade citronpepparlax i ugn som jag sedan smulade ner i en fräsch sallad och slängde på ett par klickar keso, så fruktansvärt gott och nyttigt! lovelovelove
 
Jag har och har alltid haft en liten stjärt(tror det ligger i släkten), men nu börjar det äntligen sakta men säkert hända nånting, den börjar ta lite form haha. Somsagt, saaaaakta men säkert, men jag har ingen brådis. 
 
Efter gym, sol, mat, dusch osv så tände jag en massa ljus och la mig och inväntade min fina Calle som varit på festival i Tyskland den lyxxarN! Så det vart en massa efterlängtat gos och sen sovdags!
 
Gosesockorna <3
 
xx
 
 



Foodlover

Halloj!
 
Ligger i soffan och vilar lite. Har precis ätit lunch och vinkat av min älskade Calle som ska iväg på jobb i 7dagar. 
 
Idag blire jobb kl 16-19 och träning direkt efter det. Sen ikväll kommer världens bästa Sandra hit och myser, underbaaart!!!

 
Har inte skrivit om helgen som var.
I fredags drog jag ett rejält bröst och magpass med Erik efter jobbet. Sen på kvällen vart det matlagning och vin med Malin och Ebba. Vi gjorde fetaostlax i ugn, sjukt gott. Och till den åt vi en fräsch sallad. Röran vi hade på laxen bestod endast av mosad fetaost och fräskost med smak av vitlök & örter. Sen kilade jag och Ebba över till Tjalle och spenderade några timmar med våra härliga vänner.
 
Lantchips med gräddfilsmak, soft nougat strawberry & vitt vin, bättre fuskdag kan man väl inte ha!?
 
Tack älskade vänner för att ni finns, love u all!



Body in progress

Började träna och tänka på vad jag stoppar i mig i början av juli, efter en riktig festmånad i Spanien. Bilden till vänster är från juni och bilder till höger är tagen i slutet av augusti.
 
 
Det går framåt, och jag är mer taggad än någonsin att fortsätta min resa. Men jag lovar er, jag har träningsfria dagar och dagar som jag äter lite hur jag vill, annars skulle jag aldrig orka haha!
 
Skriver mer imorgon, måste sova nu, råkade tacka ja till jobb på min lediga måndag </3!



Apple

Jobbat, tränat, inhandlat mat och vin, duschat! Nu blire raka rör hem till Ebba på middag med hennes & Malin, sen får vi se vart kvällen slutar!
 
Allra sista lådan jag delade ut brev i idag bjussade äpplen, perfekt att fylla på magen med så man orkade med stenhårt gympass med Jagger när man kom hem, tack snälla brevlådeägare!
 
Trevlig kväll allesammans!
 



Presentation

Näämen hallådär!

Firar att helgen äntligen är tillbaka med en liten personlig presentation för nya läsare.
 

För jag har nu förtiden flera hundra unika läsare varje dag, och det ökar för varje dag som går, vilket är skitkul! . Och jag har faktiskt ingen aning om vilka som läser, men jag kan gissa att en hel del som läser inte känner mig. Så därför gör jag detta inlägg, för att hajja lite vem jag är.

Så vart börjar man då...? Mitt fullständiga namn är Jennifer Juliette Helen Nyman, född 1990 utanför Stockholm. Men bor nuförtiden i Sala i Västmanland. En liten skithåla jag trivs mycket bra i. 

 

Är brunett i dagsläget, till skillnad från bilderna på bloggdesignen! Saknar dock de blonda </3
 

 Jag är sedan maj 2012 tillsammans med Calle, den finaste människan som finns och jag har aldrig träffat någon som jag kommer jag mår så bra tillsammans med. Just nu i dagens läge så bor vi hemma hos min svåger(Calles bror) sedan ca en månad tillbaka i väntan på våran nya lägenhet som vi flyttar in i 17september. Vi har hittat en lägenhet som verkligen passar oss så himla bra. Båda två kände i stort sett på en gång när vi klev in i den att den var helt perfekt. Vi bodde tidigare i ett hus i ett mysigt villaområde här i Sala, men nu ska vi bo mitt i stan och de kommer bli riktigt skönt. Nära till mina jobb, gym, affärer, vänner osv.

 Update; Vi har nu flyttat in i våran fina bostadsrätt, bilder hittar ni HÄR!

 

 Såå på jobbfronten då. Jag har två olika jobb, vilket är DRÖMLÄGE för mig som lätt blir uttråkad. Det är verkligen så sjukt stimulerande, och båda jobben är väldigt självständiga vilket får mig att utvecklas, och det värdesätter jag riktigt högt på en arbetsplats. Ja men vart jobbar jag då? På dagarna jobbar jag på Bring Citymail som rallyförare ute på landet. Skämt åsido, men jag kör endast bil vilket är riktigt skönt de dagar man har noll energi. Får oftast börja kl 10, och då när jag kommer till jobbet och så är de mesta färdigt så de e bara att packa bilen och dra iväg.

 

 Eftermiddagar/kvällar spenderar jag på gymmet. Det är mitt andra arbete. Jag är anställd som receptionist, men jag har hela ansvaret över både gymmet och solariumen. Så det är en hel del att hålla koll och ordning på, speciellt eftersom det ligger i två olika lokaler. Men brukar ha som rutin att sticka förbi solariumet påväg hem från gymmet.

 

 Och som ni nu förstår, så gillar jag då givetvis trääääning. Någonting jag för några år sedan inte alls förstod mig på. Har nämligen varit en riktig hästtjej, men de kommer vi in på senare. Men jag har nu då fått upp ögonen ordentligt för både träning och kost. När man tränar och äter rätt, så mår man bra, och vem vill inte må bra. Att man på köpet får en snygg kropp, det kan knappast någon klaga på.

Så jag kör ”all in”, och då menar jag absolut inte att jag låter det ta över mitt liv eller så. Utan jag håller det på den nivå så att jag alltid tycker att det är kul och motiverande. Skulle jag köra på hårdare än vad jag gör så skulle de bli bara för grejjens skull, inte för min skull och mitt välmående. Det är min hobby, det får inte finnas krav eller måsten, det ska vara kuuul! Sen betyder ju inte det att jag inte har några mål, det har jag givetvis! Men det resan till mina mål ska vara riktigt rolig, annars ser jag ingen lycka i att nå målet. Missförstå mig rätt nu.
 

 
 

   Så till dedär med hästar, jag har sen jag var vääldigt liten hållt på med dom underbara fyrbenta djuren. Och tävlat sen jag var 9-10år, tills typ nu. Eller jag gjorde min sista tävlingsstart sommaren 2011, men sålde min sista tävlingshäst nu i våras. Vi har haft massvis med olika ponnyer och hästar som jag och mina föräldrar lagt ner så mycket tid, pengar och kärlek på. Att jag nu har slutat beror nog mest på att jag bor långt ifrån min föräldrar och är alldeles för lat och snål för att ha ansvaret själv. Men många underbara år på hästryggen har det blivit!

  
 
 

 Det var lite, eller rätt så mycket om vem jag är.

 Men träning och kost är väl kärnan i denna blogg, de är väl de jag skriver om mest. Sen tillkommer även andra vardagsgrejer, Jag bjuder på många kostförslag och delar med mig av roliga recept. Ska försöka bli bättre på att fotografera och bjuda på träningstips, för det har jag fått en hel del önskemål om.

 

Så med det säger jag kul att du kikade in, och välkommen åter :*


 Puss & kram!

 



Löpning + choklad

Tänkte ha vilodag helt och hållet, men eftersom jag har haft feta cravings på choklad idag så vart de en skön löprunda utomhus ikväll.
 
Så nu ska jag baka och belöna mig med en hälsosam variant av CHOKLADBOLLAR, recept finner ni HÄR, Det finns olika varianter på nyttigheten. Tyyyyp halvnyttiga och jättegoda eller jättenyttiga och halvgoda ;) Själv föredrar jag halvnyttiga och jättegooooda! Kommer aldrig mer baka vanliga chokladbollar, dessa slår alla jag ätit med hästlängder!!!
 
Om jag lyckas att inte äta upp alla, så tar jag med dom till Ebba på fredagsmyskväll imorgon! 

Puss



Burn it

Tjolahopp tjolahej!
 
Hoppas att mina fina läsare mår bra, för det gör jag, bättre än någonsin!!!!
 
Haft några inaktiva dagar här men, så kan de gå. Bra att folk skäller på mig iallafall så jag inte glömmer helt.
 
Just nu sitter jag på jobbet, är ganska lugnt just nu så passar på att sammanfatta ett inlägg över veckan som varit.
 
 
Min fina Calle kom hem från en veckas jobb i måndags, men han hann knappt komma hem innan han och joche bokade resa till Tyskland, som dom for iväg på igår(onsdag). Men vi hann umgås i 3 dagar iallafall. Så i tisdag åkte vi först till Avesta och utförde några ärenden och käkade lunch. Sen vidare till Västerås och prova sängar och soffor till nya lägenheten. Fyfan säger jag bara, vilken jävla djungel med grejjer, finns ju huuur mycket som helst. Men jag tror vi har bestämt oss nu, så ska beställa nästa vecka så borde vi få sängen i tid. Soffa däremot måste vi nog lugna oss med att beställa tills vi flyttat in och ser hur stor soffa vi kan ha. Vi vill ju ha den största, MEN den ska ju få plats också. Så ja, vi får la se vad de blir för något. 
 
Inflytt om mindre än 2 veckor, är sååå taggad. Äntligen ska vi bo i vårat alldeles egna där vi får bestämma helt å hållet hur vi vill ha det. Och som tur är så har vi samma smak när det gäller det mesta.
 
Vad har annars hänt då, inte mycket tror jag. Håller igång träningen och de har givit ännu mer resultat. Både utséendemässigt men även på vågen har det försvunnit några kilon, även fast jag styrketränar mycket. Sjukt peppande när resultaten börjar komma fram. Var även flera stycken som kom fram till mig i helgen och såg skillnad, inte för att jag var de minsta tjock innan men jag har ju helt klart lagt om kroppen både här och där. Så tack alla fina ärliga människor, ni ger mig så mycket krafft att orka kämpa vidare :) <3
 
Dagsformen, pendlar mellan 60-61kg till mina 168cm, Vet inte hur lite jag kan väga, men jag omvandlar ju det mesta fettet till muskler just nu, så viktnedgång är inget jag egentligen lägger fokus på. Kanske skulle kunna gå ner till 58kg om jag deffar en månad. Men det är ingenting jag har självdisciplin till i nuläget. Bygga muskler e roooooligare och mat är för gott ;)
 
Däremot ska jag ut och springa efter jobbet, musklerna behöver vila lite efter några hårda dagar.
 
<---- Icke dagsfärsk bild | Kyckling, keso & blomkålsmos till middag, riktigt göttigt!---->
 

Vet inte om jag vågar lägga ut den, men jag har en "före & efter bild" där man ser vilken skillnad det blivit sen i vintras till nu. 
 
 
 Jaja, pusspuss!