Onsdag!

Idag vart de en sväng till Avesta tidigt imorse med Calle och Lina. Först arbetsintervju, som gick bra tror jag. Sen drog vi och kika lite på ny bil innan vi åkte hem och lagade en massa lasagne till lunch. Och pigga som vi är så slog vi på 2 filmer efter maten och sov igenom dom!

Uhhhmm, ah ska ut till Ella en sväng och plocka upp Ewe på station, så sover hon här. För imorgon ska vi ha hårfix heeeela dagen, sen till Uppsala vid 5 och möta upp Filip och glida till Sthlm för lite hemligheter, woohooow! Avslöjar imorgon kväll, eller fredag! KUUULT kommer de bli iaf! 
See heavens got a plan for you!
 
Ah nej, så mycket mer än så hade jag inte å skriva idag faktiskt!
Höööörs, tjaaaa!
 
 
 



Vinterjacka, check!

Helloow däär!!
 
Idag vart det en promenad med Lina ner på stan. Började med lunch på Amitai, så jäävla gott! Thailändsk, japansk och kinesisk mat, my favorite alla gånger!! Men Lina fick bakläxa på att käka med pinnar, hahaha hade hur kul som helst med sushin!!!
 
Sen vart de en shoppingtur. Eftersom jag fått en massa hästgrejjer sålda så passade jag på att införskaffa lite nya välbehövliga grejjer. Vart ett par nya svarta midjehöga jeans från Pieces med dragkedja på baksidan, en fin marinblå tröja som de blir att ha vit skjorta under, några fina smycken och de jag var i mest behov av, en vinterjacka. Utbudet i Sala är väl inte såå stort, men hittade en fin som var som jag ville ha den, och vit som jag var ute efter! Dock har jag ingen bra och seriös bild på den, men ah såhäråå;
Kanske dyker upp lite bilder på de andra prylarna imorgon!
 
Sen vart de promenix hem, käka middag och sen gick vi till stallet, vilket är ca 5km. Så de vart några lager kläder och reflexväst sen ut i kylan, men de gick så bra så!
 
Nu blire lite ps3 lir innan sängen kallar!

Tjingeling!



Outfit for saturday night baby!

Om någon dag får jag hem klänning, diadem, strumpor och skor som ska användas på halloweenfesten på lördag, excited! 



I don't care, I love it

JÄÄÄVLAR, på torsdag händer det grejjer med frugan! WOOPWOOP!
STAY TUNED!



I am titanium

Shuuue!
 
Så har ännu en helg passerat, en jäkligt bra helg som vanligt också!
 
I fredags så låg jag och chillade i husvagnen i Tranås, käkade wokade nudlar med biff och öppnade en lyckokaka, woop! Sen vart de en snabbdusch och sen stack jag ut på krogen med några kollegor till Calle. Var ut på två olika ställen och hade de sjukt trevligt!
 
I lördags tog jag tåget hem, och de va ju korta snabba resan som gällde....ellleeeeer!? Klev på tåget i Tranås 13:20, och anlände till Sala kl 19. Vart några timmar på rumpan i dedär jäklans tågen. Fick även vänta en timme i Linköping och 45min i Sthlm. Förbannat värdelöst, tur man åker tåg typ en gång om året.
 
Väl hemma i Sala så hämtade Moffe mig på stationen, så gled vi hem till mig och hämtade lite ombyte och sen hem till honom för lite fix och fördricka. Kom lite över en hög vänner och drack lite innan krogen, sen vart de hottan vid 12 och öste satan med världens bästa tjejer! Efter krogen vart de efterfest lite överallt, men avslutade hemma med Tim och Adam som sov över oxå och bakishängde hela söndagen.

Och igårkväll så kom min kusin Lina hit för lite häng i några dagar. Idag hade vi planerat att åka och kolla efter vinterjacka, men jag har inte bil atm och de e kaos med snö ute. Så vi tar de nog imorgon istället! Idag blire massa filmmys och grejjer och sen ska vi till Bus ikväll och pyssla lite.
 
Beställde även hem kläder till maskeradfesten nästa helg, förhoppningsvs så sitter dom som en smäck! Och gör dom inte de tänker jag ligga hemma och gråta, haha!
 
Dagens frukost och väder;
 
Tjing!
 
 



Ecstasy

Find light in the beautiful sea
I choose to be happy
You and I, you and I
We're like diamonds in the sky

You're a shooting star I see
A vision of ecstasy
When you hold me, I'm alive
We're like diamonds in the sky

I knew that we'd become one right away
Oh, right away
At first sight I felt the energy of sun rays
I saw the life inside your eyes

So shine bright!




Upp & ner tamefan!

Nackdelen med att ha en öppen blogg, man kan fasen inte skriva vad som helst utan att folk missförstår, antar saker, misstolkar osv. Så nu ska jag försöka skriva ett inlägg utan att fucka ur totalt och att alla snackare ska gå och tro och anta en massa.
 
Jaja hur som helst, jag vet inte om det är för att jag blir "äldre" för jag är ju så förbannat gammal, mm eller... men jag tänker alldeles för mycket! Jag tänker så det rinner över kanten, och jag tänker för mycket för mitt eget bästa. Hade jag använt min hjärna hälften så mycket som jag gör nu förtiden så hade det ändå varit tillräckligt. Nu känns det mest som att någon slängt in en handgranat på hjärnkontoret och gått därifrån...ingenting är i sin ordning!

Men jag har alltid varit sån som vill lära mig av mina misstag, om man nu kan tolka överdriven tankeverksamhet som ett misstag!? Men iallafall, jag måste chilla ner lite och ta allt som det kommer istället för att övertänka allting hela tiden.
 
En annan grej som jag måste sluta med är även att sluta ställa så höga krav, både på mig själv och på andra. Jag vill alltid att allting ska vara perfekt och allt jag gör ska vara så bra det kan bli, istället för att bara göra det bästa man kan och vara nöjd med det. Sen är jag även en jävel att ställa krav på människor som står mig nära, och bli totalt cepesuur om de inte blir som jag vill. Och då kan utloppet resultera lite olika beroende vem det gäller. Antingen blir jag helt tokig och gapar och skriker(detta är det nog dock endast min stackars mamma som får stå ut med). Annars blir jag bara superputt och går runt och är tyst och otrevlig tills jag smält det. Pinsamt!
 
Ja nej, ingen är perfekt. Men att se och acceptera att man har brister och vilja ändra på dom, är iallafall ett steg på vägen!
 
Vilket festligt fredagsinlägg det vart, not!
 Nu ska jag nog ta mig en dusch, och KANSKE om jag törs, gå och och svepa lite öl med en kollega till Calle, medans han själv får slita häcken av sig i kylan, rättvist tycker jag!
 
Tingelinkan!
 



Onödigt

Hejsan hoppsan mina damer & herrar!
 
Var det verkligen nödvändigt med snö? Neej fyfan, hatar kyla, blask och uschaaaa! Tänkte preciiis kliva ut ur husvagnen och då började det vräääka ner, helt galet. Och jag som var smart att inte ta med någon vattentät jacka ner hit. Fick stanna kvar inne i husvagnen och glo på tv istället, ångest nu!. Men men, får ta tag i dedär när jag kommer hem istället.
 
Såhär såg de ut utanför när jag dragit på mig tunna joggingbrallor och var taggad för upptäcksfärd i Tranås, jävla vädergudar, AVGÅ! Och det är typ tiotusen gånger värre nu, hur MYCKET snö som helst, FML!
 
Annars idag så har vi inte gjort mycket. Vaknade sent, drog ut och käkade, handlade lite och annars har vi mest bara legat och myst hela dagen. Calle drog å jobbade vid halv 6, så sen dess har jag suttit och drömt mig bort bland kläder och skor.
 
Ååhhhh, skulle kunna döda för ett par Jeffrey Campbell Lita Shoe, helt guldiga och galna, ÄLSKAR, ge mig!!!!
 
 
Ah nej, det var det!
Trevlig kväll typ, ciaaaao!



Tranås & husvagnschill

Tudiloooo!
 
Ligger å chillar i (hör å häpna) en husvagn, mwahaha!
 
Jo de var ju så att jag hämtade min fina favoritkille på Arlanda igår efter att han härjat järnet i England, så han var ju bakfullast eller iallafall tröttast på planeten när han kom hem och sov typ konstant Så det sög ju, när man hade saknat han å grejjer, så ska han sova, den rackarn! Och idag var det dags för han att dra igen, ner på jobb i Tranås i en vecka. Så kom han på den briljanta idén att jag kunde haka på, så lixom jaa varför inte. Istället för att sitta hemma och häcka och gå mina promenader kan jag väl lika gärna göra det i Tranås.
 
Så jag packade dirr och hakade på, så nu sitter jag här finaste husvagnen, och det är faktiskt riktigt mysigt. Hör regnet smattrar på taket och här ligger jag i värmen och kollar tv och gottar mig med mandariner och Proviva Mango, ahh kan inte klaga.  
 
Vet inte hur länge jag stannar, Calle blir ju kvar en vecka. Men jag har ju hästarna hemma, så jag kanske lär åka hem om nån dag. Men då fick jag iallafall några dagar extra med Calle, vilket betyder så mycket!
 
Har iallafall tagit en sväng på stan här och köpt lite gottis som jag ska smaska på. Om jag är onyttig? Ja tamefan, ingen ordning på nånting längre, haha!
 
 
Fick ett par nya converse av Calle också, tack!!! Mina gamla hade väl gjort sitt kan man väl säga, efter X antal festivaler och grejjer!
 
Ååhh, jag längtar så tills jag får påbörja utbildningen till lastbilschaufför! Ska bli så frukstansvärt kul, åhh :)
 
Nej nu ska jag mysa vidare och räkna ner timmarna tills babe slutar jobba!
Hörs dååå, pusss!



Oppa gangnam!

 Ranstas egna gangnamstyle-lirare;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Smack that!

Gokväll raringar!
 
Har kommit in i nån grej att typ blogga var tredje dag. Dock kanske de e värt, men jag hinner glömma allt som hänt. 
 
Jaja, i lördags vaknade jag i Ransta, åkte in till Sala och solade lite.
Osminkadföresolariumetpose;
Serutsomenlitensmurfeftersolariumet;
Uhm, jaa vad fgjorde jag mer, var i stallet en sväng och pysslade med Ella.Tog hem mina Tretorn Advance och Pioneer ridstövlar för lite upputsning inför försäljning. Har MASSVIS med grejjer som ska säljas, så som sagt, behöver man någonting så äre bara att fråga. Kommer nog göra ett massivt bloppis-inlägg med häst/ryttarprylar senare.
 
Ja iallafall så på lördagkvällen vart det födelsedagsmiddag/fest för Max Berglund som fyllde år. Åt och drack en massa gott och umgicks med härliga människor. Sen runt 11 eller nåt drog vi hem till mig och efterfestade lite, mucho trevligt! Världens bästa Spelle hämtade oss på vägen hem från Sthlm, men när vi kom hem till Sala så märkte jag vid dörren att hemnyckeln låg kvar i Ransta, BRA JOBBAT KLANTARSEL! Men Anton hade tråkigt och erbjöd sig att köra oss, så snällt verkligen! 
Söndag vart det en sväng till stallet och rida lite och sen raka vägen ut till Ransta och äta en massa god mat som vanligt :) drog på film och myste i sängen med Linnéa och Ewe innan vi alla tre däckade stenhårt.
 
Idag har jag hunnit med relativt mycket. Sovmorgon och lite mys i Ransta innan jag drog till sala och tvättade bilarna, hämtade mina vinterdäck hos Philip Söder(suuuperkul och träffas, aplängesen, får bli en fika snart:)), sen kom Moffe över och hjälpte mig med lite grejsimojs. Sen vart det handla, laga mat, åka till stallet och ta in hästar & kvällsfodra och nu har jag precis kollat Ensam mamma söker och moffat några pepparkakor :) NICE!
 
Nej nu ska jag nöta lite ps3 innan sängdags! Ska hämta Calle och Robban på Arlanda vid 13:30 imorgon, lär va lite pigg iallafall så man orkar umgås lite med karln innan han drar å jobbar en vecka igen på onsdag!
 
Hörs dååå!



Fyllechauffis vare jah!

Snabb snabb uppdatering!
 
Har precis kört Linnéa och Nattis på nån konfirmationsträff, och snart ska jag till Sala och hämta Ewe vid tåget. Har ätit mumsig förrätt och varmrätt här hemma hos familjen Wallin, så blire dessert med Ewsan när vi kommer hem igen! NOMNOM! Sen ska jag även köra några bekanta till familjen som är på middag här ikväll.

Så om någon behöver i skjuts ikväll kan man slå en pling till mig så kirrar jag!
 
Calle har det tydligen kalasbra i England, och jag är fortfarande såå himla avis! Fasen så skoj, men men! Nästa gång ska jag tametusan åka med! 
 
Imorgon blire födelsedagsfest hos Max, så de blir trevlans! Sen har jag lovat Robin att styra filmmarathon på söndag, så lär väl offra mig på det då ;)
 
Ah nej, hade väl inte mycket vettigt å skriva egentligen!
 

Trevlig helg allihopa!
 
 



TILL SALU; BMW E36 318 -92

Nån som är sugen på å köpa sötbilen ? ;)
 
Avställd, oskattad och obes. Men har haft bilen sen juli 2011 och den har aldrig varit trasig utan har alltid startat och alltid funkat.
Perfekt bil att köra på isen i vinter, och vill man besikta den så behövs nog nya ljuddämpare(den låter som en motorcykel nu typ haha) samt nåt lätt klonkande höger bak, tror det e fjäderbenet som behöver kollas till. Avgassystem skulle den kanske må bra av att få nytt, men den e besiktad förra året med de som sitter på nu iaf. Sitter angeleyes på den, men har originallysena kvar, sen är det inte originallysen bak heller. 
Elspeglar, svart skinninredning, cd-spelare, centrallås m,m.
 
Sommar och vinterdäck på fälg medföljer givetvis, dock är sommardäcken heelt slut, så till sommaren lär man köpa nya.
Sommardäcken sitter på 17" BMW alu sport fälg.
Vinterdäck sitter på 15" BMW alu originalfälg.
 
Uhm, jaa den e lite smått bucklig på vänster sida, samt nån rostfläck. 
 
Och såhär läcker är den, rosa och fin;
Bläddra till höger nedanför:
 
Vet inte vad jag vill ha för den, om nån ens vill ha den lilla stackarn haha! Så lägg ett bud isf :)
 
 



Someday

Shuuuuue!
 
Ligger i soffan och chillar galet. Har precis kommit hem efter att ha kört Calle & Hägglund till flygplatsen, så nu blire härjigt i Manchester i 5dagar för dom. Dom ska även hälsa på några gamla engelska kollegor som är toksköna, avis är jag!!

Sen åkte jag och hämtade upp Frida, så vart de en sväng i solariumet samt en sväng på stan.
 
Hmm, jaa igår så var jag och älskling i Avesta hela dagen typ. Han klippte sig, sen solade vi och sen vart det även en sväng till lägenheten och rensa ur lite skräp och sånt. Sen hem till Sala igen, jag gled dirr till stallet och pysslade med Ella.
 
Sen när jag kom hem fick jag order att fräscha till mig lite, så drog vi ner på stan och åt middag på fd. Lindströms som numera heter Restaurang Stora torget. Vi beställde in nån mixgrej med massa olika grejer. Ett fat med en massa såser, röror och grejjer. Sen ett stort fat med typ kycklingfilé, kalvytterfilé, fläskfilé, oxfilé och även lammfilé. Så vart det ett glas rött till de, hur jäkla gott som helst vare. Tack min underbara älskling <3
 
Och i måndags så var vi hem till mina föräldrar i Söderhamn och käkade älggryta på en av älgarna som pappa sköt förra veckan. Och den smakade förjävla gott! 
 
Och i tisdags så var vi hem till Robin, Laura och deras lilla Jason som är så förbaskat söt! Så käkade vi lite middag tillsammans och umgicks, vart dock inte så jättelänge. Så får ses snart igen när vi har mer tid!
Sötaste ungen ever;
 
Och på kvällen så vart det promenad med Frida till solariumet!
 
Mjaaa, de e väl typ de jag hunnit med i veckan, solat och ätit typ haha. Resten av veckan e typ helt oplanerad, så ah får se vad helgen har att bjuda på!
 _____________________________________________________________________________________
Ska sälja typ alla mina häst & ridgrejjer. Så e man intresserad av något äre det bara att höra av sig.
* Tretorn Advance ridstövlar - stl 38 - svarta
* Pioneer ridstövlar med swarowski - stl 38 - svarta
* GPA tävlingskavaj - svart m. ljusgul krage - stl 36/38
* Pikeur tävlingskavaj - mörkgrå m. duvblå/ljuslila krage - stl 36
 

Har en massa mer prylar, så bara att fråga om man är intresserad av något!
 
Sen har jag väl troligtvis snart fått Ella såld, så då har jag massvis med hästgrejjer till salu. Hoppsadlar, dressyrsadel, täcken, träns m,m.
 _____________________________________________________________________________________
 
Saknar min sötpotatis redan, så ska bara städa lite sen åker jag ut till Ransta och kramas med familjen Wallin :)
 
Tjingeling



Helg å grejjer

Halloj!
 
Lite om helgen dååå;
 
Igår så klev jag upp tidigt och körde Ewe till tåget och sen gled jag till stallet och grejjade massor. Sen hem och städa en massa, duscha, äta och såntdäär.
 
 
Sen kom Ewe vid 6 och bjöd på käk. Och sen kom även Moffe, Spelle, John och Jocke över och förfestade med svärd och grejjer. Gled väl ut på hotellet vid halv 12 typ skulle jag tippa att klockan var. Hade sjuuuuukt jävla kul, dedär stället kan verkligen variera, vissa kvällar suger och vissa är riktigt jäkla lyckade. Sen vart jag och Ewsan togsugna på att efterfesta, men en av vakterna erbjöd sig att köra hem oss, så vi tog tillfället i akt och gled hem och tokdäckade i soffan båda två, haha sämsta!
 
Lite bilder;
 
PANGKVÄLL, puss på den !
 

Och idag vart det bakishäng med Ewe, Anton, Moffe och Frida. Köpte en en jävla massa onyttugheter och kollade på Ice Age 4 och spelade ps3, bästa hängeeet heela dagen! Plus att Moffe hjälpte mig att ställa in så man kan spela ps3 på projektorn med ljudet inkopplat i feting ljudet, woohow! Ratchet & Clank på 108" ramspänd projektorduk, ultimate gaming!
Sen vid typ 7 tog jag ARG-bussen och gled till stallet och pussade på min fina häst lite med Frida. 
TRYCK HÄR och gilla Team ARG på facebook vettja!
 
Nu ska jag nöta film och somna i soffan tänkte jag, sen kommer världens bästa pojkvän hem från en veckas jobb inatt nån gång. ÅH VAD MYSIGT, har längtat mycket nu!!!!! (dock har han förvarnat mig på att han kommer nörda sönder ps3, ska fan gömma det!)
 
Nej, tack för mig och puss på mina älskade vänner som gör mina dagar förbannat bra!
Tjingtjong!



Red lips förfan!

Ahh´men tjenatjena!
 
Fredagskväll å grejer, för jävlafint!
 
Idag har jag väl inte gjort mycket alls, vart lite promenad med vovvarna och packade väskan för hemresa. Tänkte kötta löptur, men typ alla vägar var "avstängda" för älgjakt, och jag hatar å springa på vanlig väg, så dödstråkigt!
 
Tog iallafall tåget hem till Sala vid 6, Ewe klev på i Uppsala och sällskapade sista biten. Sen gick vi hem till min bror och stal hans bil och åkte ut till Ransta, och här vart jag kvar!
 
Så går upp tidigt med Ewe imorgon bitti och kör henne till tåget och själv åker jag till stallet, perfekt! Sen på kvällen ska vi slå klackarna i taket och dansa rövarna av oss, oooohja!!! 
Fan så fint!
 
Btw så provade jag rött läppstift idag, snodde mammas. Vettefan om de va min grej, men tyckte de va lite skoj å se lite annorlunda ut. Hur som helst så fick det följa med mig hem, så kanske blir röda läppar lite då och då.

Resultat:



 
De va den bildbomben de.
Nu ska jag krypa ner med frugan och sova lite. Snarka och knuffas en massa som vanligt så hon blir helt tokig på meh!
 
Puss & kram!



Hundträff

Tjoheej!

Ikväll vart det träff på hundklubben i Söderhamn med mamma och så tog vi med 4st hundar. Va rätt kul, var en massa andra hundar där av olika raser. I början höll vi alla kopplade, men sen släppte vi lös nästan allihopa och de funkade riktigt bra och det vart massa bus. Dock var de två st inhängnader, så småhundarna fick vara i ena och dom stora i den andra, för säkerhetsskull! Sen vart det fika inne i "klubbhuset".
Lagom torsdagkväll!
 
 
Har även pratat en massa med frugan i telefon, och vi har styrt om våra planer. I helgen är vi i Sala och går på Statt eftersom 100% party kommer dit och så, så drar vi till Karlstad vid löning iställeh! 
SJUUKT TAGGAD!
 
Nu ska jag färga håret på mamma, och sen blire film och försöka somna tidigt(innan kl 12)!
 
 
Tjingeling!



Sunshine!

Godagens!

Idag är det sjukt fint väder här uppe hos mamma och pappa, så tog en promenad ner till älven (Ljusnan) som bara ligger ca 500m från huset. Väldigt mysigt och luften var helt varm av solen. Chihuahuorna brukar vara frusna av sig så klädde på dom en varsin tröja, men när vi kom ut insåg jag att de inte behövdes.  
 
Lite bilder från promenaden, bläddra åt höger;
 
 Nu har jag precis ätit en mumsig och väldigt nyttig lunch. Så ska ut och kika lite i stallet vad jag har för grejjer som ligger kvar där. Ska även kika lite i uthusen i mina gamla lådor om de finns något kul att ta vara på.
 
Har jordens träningsvärk i benen, så idag det blir bara lite lugna promenader med hundarna!
 
Kort filmsnutt från promenaden;
 
 
 
 
 
 



Bittersomfan!

Alltså ohh-myy--goood, börjar bli så jävla less på att inte få in nån fet och mysig lön varje månad. Har ju fått lägga all typ av shopping åt sidan, och de tar kål på meh! Seriöst, jag hittar fööör mycket som jag verkligen vill ha, så mm ah nej, just nu e jag fan bittrast på hela jorden :( verkligen alltså!
 
2 DIE 4

Inte ens dyrt, men det hjälper ju inte när man e fattig!!! Fyfan vad jag ska se till att dra in pengar sen när jag äntligen får jobba med mitt drömjobb som förhoppningsvis inte är alltför långt bort nu!
 
 Fan va bitter jag vart nu, åååhh!
 



Höstluft!

Hoy!

Precis inkommen från en promenad med mamma och hundarna, vart typ bara 2km eller nåt. 
Men idag har jag varit ute och sprungit på skogsvägarna här uppe i Hälsingland, och naturen är verkligen helt underbar, likaså vägarna. Så jag betade av 1,1 mil löpning, eller ah 3,5km vart powerwalk eftersom de vart en bit asfalt och de gillar jag inte att springa på.
 
 
Så nu känner jag mig nöjd och ska ligga och mysa i soffan hela kvällen med massa bra webbtv och chihuahuamys! Men först tänkte jag kirra lite kycklingfilé och sallad till mig och mami.
 
Pappa är på älgjakt han, och rapporterade idag att han idag skjöt 2st älgar, bra där far! Så kan tänka mig att de enda man blir bjuden på här hemma denna vinter(lika som alla andra vintrar) är nån form av älg. Tur de e gött ;)
 
 Ah nää, ta tag i den där kycklingen kanske!
Hööööörs!



Höstmys

Hej hej i höstkylan!

Nu börjar de fanimej bli kallt ute. Varma skor, vantar, mössa, halsduk är på jäämt nu!
 
Idag har jag iallafall inte gjort överdrivet mycket. Började dagen med frukost och mys med mina fina chihuahuor;
 
Sen drog jag iväg till en mördarbacke som är ca 800-900m lång(jag mätte faktiskt sträckan, den va typ 835m eller nåt sånt) och körde intervaller i den drygt en timme. Sprang uppför, gick nedför. Benen var som spaghetti efter och lungorna ville säga upp sig samtidigt som jag höll på å kräkas mellan andetagen hahaha, fyfaaan! Men skönt som satan efteråt, och då vart de mera mys hemma i soffan hos mamma och pappa.
 
 
Sen när mamma kom hem från jobbet så drog vi ut på en lagom lång och rask promenix med hundarna. Så nu ska vi baka lite äppelpaj och ta kväll, myspysigt värre!
 
Trevlig kväll damer & herrar!
 




Kaaboom!

Ja jävlar, nu vare några dagar sen jag bloggade igen. Hinner nästan glömma bort vad jag hunnit med, men ska väl få minnet på banan igen tror jag. Så de blir väl ett megainlägg nu kan jag tro;
 
torsdags så gled jag ut till stallet och red min fina älskade häst som var underbar som vanligt. Calle passade på å kötta gym. Sen hem byta om och öppna en varsin öl med Calle, Joche, Björn och Pontus. Tanken var att vi skulle ner på Tinget och äga lite på musikquizen, men så långt kom vi inte. Utan vi blev kvar hemma och de ramlade in en massa härliga vänner hos oss istället. Ewe och Tobias kom förbi en liten sväng bara och sa hej. Sen kom även Tim, Barden och Robin och ölade hela natten med oss. Mucho trevligt :)!
 
Några vackra bilder på mig och mina fina killkompisar, haha;

Nästan olagligt läckra!
___________________________________________________________________________________
 
_________________________________________________________________________________________ 
 
Fredagen bestod mest av sömn och sen bilresa till Karlstad med Calle och hans bror Erik. Åkte först hem till deras moster där Calles föräldrar, syster och svåger var. Vi fikade lite, sen gled vi hem till deras kusin Robert som vi fick låna lägenhet av över helgen.
 
Lördagen började med en liten minnesceremoni på minneslunden i Karlstad för Calles morfar, därefter vart det lunch med hela släkten.
Efter det åkte vi ut till köpcentret och kikade lite affärer. Calle shoppade en ny vinterjacka bara. Sen tillbaka till lägenheten och fixa sig inför kvällen då det var Italiensk buffé hos Calles morbror och hans sambo. Sjukt gott och väldigt trevligt att träffa alla släktingar där. Vid ca 22 kom en taxi och plockade upp mig, Calle, Erik, Hanna, Robin, Robban och Katinka. Så drog vi ut på Nöjesfabriken i Karlstad där Sparzanza hade någon releasespelning typ. Dock var det inte min typ av musik, så satt mest och chillade. Men sen ringde min kära vän Ola(känd från Wermland forever) och tyckte vi skulle komma till Tempel istället. Så vi drog dit typ vid 1 och Ola var snäll och fixade in oss hela högen vip. Så de vart lite drinkar och en massa härj där, vilket var sjukt kul. Ångrar att vi inte drog dit tidigare. Sen tog vi promenix hem till lägenheten mitt i natten och tänkte väl vara vakna, men alla somnade relativt snabbt.
Bild tagen när vi kom hem från krogen, lätt äcklig och vindögd tjej;
 
Söndag = bakisdag och hemresa. Inte så mycket roligare än så.
 
Och idag vart det lunch på stan med älskling innan han åkte ner till Tranås på en veckas jobb. Och jag packade väskorna och drog upp till mamma och pappa i Söderhamn. Ska stanna här till fredag, sen på lördag åker jag och Ewe till Karlstad igen och härjar. Kommer bli galet kul :D
Detta händer på Tempel i Karlstad nu på lördag:
https://www.facebook.com/events/146822082129839/
 
Nej nu ska jag fortsätta mysa med min älskade chihuahuor, myspluttar ! Jag är dock mindre fräsch på bilderna, haha!!!

 
Puss & kram
 
 



Chilldill

Hejjhejje alla damer och damälskare!
 
Precis hemkommen från stan med C och hans bror. Har vart på returen med massa gammalt virke efter renoveringen, samt köpt nytt virke och har även smällt i oss en lunch.
 
Uhm jaa, jag har inte bloggat på nån dag. Men i måndags var jag till Västerås med Calle & Joche. Köpte massa grejjer på Ikea och Bauhaus, samt käkade tacobuffé, omnomnom! Sen efter det gled jag till stallet och plockade in alla hästar samt kvällsfodrade medans C & J kirrade kvällsmat och fixade med lite nya prylar till köket.
 
Och i tisdags var jag med Frida hela dagen, tokbra! Det behövde jag verkligen, hjärtat och hjärnan kändes ungefär 3ton lättare efter det. Vi gick på stan och sen åkte hem till henne en sväng. Vart massa mys med hennes nya hundvalp, så jäävla sööt;
 
Och på kvällen drog jag till stallet och pysslade lite med Bus !
_____________________________________________________________________________________
Och igår då, så åkte jag ner och mötte Ewe på stan och hämtade Linnéa på Lärkan. Så beställde vi thaimat och åkte ut till Ransta och fixade hår hela dagen. Eller ah, Linnéas hår, och det vart så fint så! Sen hem till Sala på kvällen, Ewe följde med. Så vart det tacos och massa mys med Calle, Joche, Barden, Björn, Pontus och Timpa, toppenkväll!
 
Och såhär fjollig ser jag ut idag, hehu;
 
Halääägöött då!
Tjingtjong



Blow your mind

Ska ner på stan och träffa min sötpotatis Frida nu, vilket ska bli tokskönt! Måste prata ut, känner mig helt inlåst i mig själv och alla tankar. Sen ska jag ut till Bus och pyssla lite med han, så förhoppningsvis känns hjärnan skvätten lättare efter idag. Och imorgon så ska jag umgås med min bästaste Ewelina, grymt! 
 
Sometimes you just have to pick up yourself and carry on!
 
Om man bara kunde känna sig respekterad...!
 
 
 
 



Bus söndag!

Godagens!

Sitter vid köksbordet med datorn och letar efter lite jobb. Träffade Student Consulting en stund idag och dom tipsade mig om lite jobb, så får se då. Ska väl söka ett iaf tänkte jag, men helst av allt vill jag vänta in lastbilskörkortsutbildningen.
 
Planer för idag existerar inte, förutom att träna är ett måste efter en tokdålig kost & träningshelg haha!
 
Igårkväll så gled jag, Barden, Joche, Robin och Frida till Max i Västerås och svullade lyxshake, galen kaloribomb dedär, men mhmm så gott;
 
Sen skulle vi glida hem, men vi vart på äventyrshumör. Så först åkte vi ut till Sätra Brunn, eftersom det tydligen spökar galet där. Nog för att vi skrämde upp varandra nå brutalt, men de hände inte så mycket mer än så. Så när våra pulsar låg på bristgränsen gled vi till Kila istället och gick på nån stig ut till nån gammal hembyggdsgård med massa gamla byggnader. Och så var det fullmåne och helt köret, så det var lite läbbigt. Men det var inga spöken som ville skrämmas, så det var lite misslyckat ändå, men kul hade vi!
Sen körde jag hem alla, och jag & Joche åkte hem till huset. Jag målade klart en massa i det andra sovrummet, så snart äre klart för att flytta in grejjer där. Bara lite eluttag som ska upp och sådär. Kanske gå ett varv med penseln igen nånstans möjligtvis. Sen kom Tim över, så kollade vi lite film innan det var dags att däcka.
 
 
Himla bra söndag måste jag säga, och de har man ju bästa vännerna att tacka för. Kärlek!
 
Tack för mig, hej!