I'm sayin nothing, just watch




Whattafuuuck

Asså vad hände där, fick kaos inne på ica och köpte 2st B&J......bra jobbat med LCHF där, mycket bra självdisciplin -.-




Racism




Act like a lady, think like a boss

Mobilbloggar som vanligt, så se upp för massa stavfel!

Grym dag på jobbet, haft 4dagars utbildning och har egentligen utbildning veckan ut, men sitter redan själv och jobbar och har även lyckats sälja mina första försäkringar idag, känns grymt!

Vet inte ens om jag skrivit vad jag jobbar med, men det är iallafall på OKQ8 kundtjänst i Avesta. Svarar alltså i telefon och hjälper folk med deras OKQ8 kort, räntor, saldon, konton, spärra, aktivera osv. Sen har vi även i utmaning att sälja försäkringar till kunderna som ringer in, vilket jag trodde skulle va svårt, men precis som på mitt gamla kundservicejobb så går det lätt för mig*skrytskryt* ;)

Hur som, jag trivs galet bra, kollegorna är supertrevliga och roliga och jag älskar våra chefer, som idag hade lagat hemmagjort julbord till hela avdelningen, sjuuuukt gott. Vi fick även julklappar, riiktigt fina saker! Så jag är så himla glad att jag tackade ja till detta även om jag hade planerat att ligga hemma å mysa hela vintern eller möjligtvis åka till thai. Men nu blire Avesta för hela slanten och sakta men säkert ofrivilligt börja bryta på dalmål, haha herregud!!!!

Nu ska jag ta en fet powernap och efter det blir det solarium med frugan innan Tim ska bjuda på lchf-tacopaj, hur fan man nu lyckas göra en sån ;D!?

Justja, världens bästaste fruga gick upp tidigt idag på sin lediga dag bara för att göra mig snygg i håret med donut å grejjer, bättre än henne kan ingen bli!!

Xoxo




Throw up

Har ätit ihjäl mig alltså, men de var galet gott! Ugnsbakad lax med grönmögelost och äggsallad med lättkvarg, touch av vitlök, gurka, tomat & ruccola. Så jäävla gott, men somsagt, matkoman är ett faktum!

Imorgon äre julbord på jobbet oxå, göötttt!!! Dock inte assugen atm, men imorgon kommer det sitta fint. Lchf julbord för mig dock, funkar ju.

Näfan, nu blire film me Tim å Ewe. Fick typ 40min rygg å nackmassage igår och idag ska jag få handmassage, woooonderbart!




Wööörkiiit

Bloggar dåligt nu, blir bara lite uppdatering med mobilen för orkar inte sitta vid datorn nu när jag jobbar hela dagarna och har tusen grejjer å ta hand om när jag kommer hem. Men iallafall så trivs jag som fisken i vattnet på nya jobbet, så lite tråkigt är det att de bara är till 1februari. Dock är jag inskriven för kursstart i vår för lastbilskörkortet nu äntligen iaf efter att ha väntat hela hösten. Så de ser jag verkligen fram emot. Nu har Calle varit borta halva tiden av sin resa också, så nu är det bara några veckor kvar tills han kommer hem och då är han hemma med mig i en hel vecka innan han sticker iväg å jobbar, kommer bli så mysigt!

Uhm jaa, annars händer inte mycket. Börjar sätta igång Ella den här veckan efter vilan, så sen är väl tanken att hon ska bli såld i början av nästa år tyvärr.

Nä fyfan, nu ska jag fortsätta slita röven av mig här hemma med disk, tvätt och matlagning. Skottade hela uppfarten och så idag efter jobbet också, sviiinjobbigt eftersom all snö blivit helt tuung eftersom de töat så mycket senaste veckan. Va även tvungen att rucka på en stor jävla snödriva vid brevlådan eftersom vårt snille till plogkille typ lagt hela Hagabergs snö där så postkillen blir sur när han måste kliva ur bilen för att lägga i posten. Jaja, nu e de gjort iaf och jag kanske är nån muskel rikare!

Ses, hörs & hare bra, puss!




Miss your touch

Saknar dig så mycket min fina fina Carl! Vill ha hem dig nuuuu :( <3




Need rehab

Fysatan så kul de va igår! Mobilbloggar så orkar inte skriva nån uppsats om allt som hände men, de va riktigt jävla kul och jag var i kalasform!

Nu blire nattnatti, jobb imorgon!




Red wine

Inväntar frugan som kommer hem från jobbet strax. Då blire rödvin och fiiix, sen går vi all in på Kick & Steff's tuunga fest i Norrby, untzuntz!!

Fetaste rödvinet, hoppas de smakar lika tungt;




At the moment

Sitter på utbildning, första dagen på jobbet. Känns bra, thumbs up!

Har dalälven precis utanför fönstret, mys;




Smells good

Ätit lite fil med bär och kanel, duschat och insmord och luktar kokos & vanilj. Bara fixa naglarna nu och få håret kapat innan det blir sovdags och uppladdning inför första jobbdagen imorgon, woop!

Kvällens kur; Morrocanoil till håret, vanilla bodylotion och kroppspray från Victoria's Secret och hårinpackning från Kerastase!




Your body

[Mobilbloggar jao]
Myyspyys i soffan med min lilla tokfia! Har gjort väärldens godaste lunch(thaiwok m. kyckling, vitkål, paprika, svamp, jordnötskräm å lite annat gött) och sovit middag efter en förmiddag på stan.
Jag hade lite snicksnack möte inför yrkeschaufförutbildningen , är så fruuktansvärt taggad!! Sen vart de UM, Ewe skulle ta ut sin p-stav och i med by, men dom fick inte ut den gamla så nu har hon två st, hahahhaha! Men nästa veckan blire sjukan för köttning, dä ska den gamla fan ut!

Faan imorgon är första dagen på nya jobbet. Alltså de ska väl bli kul, men de betyder att det är slutslappat för min del nu. Men det handlar ju bara om inte ens två månader, så jag ska nog överleva. Det är i Avesta dock, så kommer få pendla totalt 8mil per dag, oskön...t! Ge mig lastbil och kort nu pliiiz!!




PASS OUT

Ligger dööööd i soffan och gosar med Ewsan. Vi har precis klämt en varsin feting portion med fiskgratäng, massvis med grönsaker och romsås, gött som tusan men nu e magarna förlamade! Eller ah vi klämde en varsin chokladbit efter maten faktiskt, dock mörk choklad med 70% kakaohalt, tumme upp på den!
 
Gosetröjan i mitt hjärta!
 
 
Btw, om 45min så ska jorden gå under, håll i hatten! 2012-12-12 00:00
 



Hey arm

Köttade lite hantlar hemma bara, huhu stackars lilla arm!
 
Asså, man kanske borde börja träna lite oftare så man slipper bli retad för den här kycklingvingen >.<
 



Gingerbread

 
Hahahahaha, so true!
 



Scream & shout

Trött tisdag verkligen! Somnade kanske typ runt 3 inatt tack vare att jag sov halva dagen igår, så duuuumt! Men upp och hoppa vid 8 idag så kan jag nog somna i tid ikväll. Ska ju börja kötta jobb på torsdag, så då blir galet tidiga mornar, så dygnet lär i rätt tidsrytm tills dess alltså.
 
Av nån anledning så har jag "aldrig tid" att blogga på helgerna, Så får bli en "efterhelgenupdate" nurå. Om jag minns allt jag gjort vill säga...
 
Uhm, i fredags såå vart det ju iofs ganska så lugnt. Chillade med Tim hela dagen och kvällen, sen kom Ewe hem typ elva på kvällen, så då vart de galen sen middag. Stekte rostbiff, gjorde champinjonsås, grönsaker, goda ostar, ölkorv och rödvin, en lagom fredagsorgasm i munnen, deli!
 
Lördagmorgon, tidig uppstigning. Gjorde en mager broccolisoppa och kokta ägg till frukost. Sen körde jag Ewe till tåget och gled sen till solarieöarna för en 20minuters relax, toknajs!
 
Sen hem och vänta in Ewe som kom hem vid 5 igen. Då vart det fix och så eftersom tanken var att vi skulle till Uppsala och rejva. Men vi kom inte så långt, utan härjade hemma ett bra tag och sen ner på statt några timmar, och de var väl lika segt där som vanligt, sen vart det lite efterkaka hos oss innan däckning. 
Man går ju inte på statt utan att ta den obligatoriska spegelbilden, hahahaha fyfan!
 
Spexar med gröna nätärmar, glamouröst hehö!
 
Söndag, vart bakismysdag med Ewe, Tim och Joche bara, fanns inte mycket ork kvar till annat. Lagade iordning god mat på kvällen och kollade igenom lite filmer.
__________________________________________________________________________________________
 
Måndag sammanfattning; Trip till Avesta med Ewe, insläpp och kvällsfodring i stallet, lagade god mat, filmmys. cheeeck!
 
Ugnsbakad(!?) fläskfilé i ugn med champinjoner, sallad, keso och avokado. LCHF är fan så gott alltså! 2kg down på en vecka, hejaheja!
_____________________________________________________________________________
 
Dagens frukost:
Gröt gjord på ONEmeal från Fitnessguru med hallon och en skvätt lättmjölk till, gött! Ska prova åh ha lite kanel till nästa gång, deliiii!
 
Nu ska jag slänga i mig lite tonfisk och keso, ringa lite samtal och sen ska jag ta mig i kragen och gå en promenad, kanske svänga förbi simhalllen för några längder kanske alltså, hahaha!
 
Ses hörs tjingelinkan och hej!



Think Different

Chillfredag blire! Ligger atm i soffan med Tim och lyssnar på tung psytrance och laddar inför morgondagen då det ska rejvas i vanlig ordning, big thumbs up! De blir Tripple A's på Karlssons Kök och min favvo Dj Anneli kör mellan 00-01:30, så tungt! Jag och Ewe drar iaf, sen får vi säkert med oss några till hoppas jag, annars träffar man ju massa sköna där.
 
Hur som haver, snön ger sig inte, det blir bara värre. Men jag klagar faktiskt inte, det är helt okej! Hade jag inte haft bil och körkort hade jag nog dock flyttat till en solig ö för längesen. Igår vart det typ snöskottning halva dagen haha, Har ju lite space här hemma som behöver snöröjas, men de e bra å få lite påtvingad motion. 
Fan jag lagade nog godaste laxen i världshistorien igår, laxgratäng. Med (hör å häpna) blåmögelost, färska champinjoner, supermager grädde, fiskbuljong, salt & peppar och broccoli, tror inte jag missade något. Kokar iaf upp allt utom laxen, sen häller jag bara över skiten på laxen i en ugnsform och sen grädda i ugn typ 30min på 200grader, gött som i GÖTT! Glömde ta kort dock, men whatever! 
 
Idag så körde jag Ewsan till tåget kl 9 i vanlig ordning, och jag brukar inte gå å lägga mig igen efter det, men idag var jag nå förbannat trött. Så jag och Tim svepte frukost och kollade julkalendern, sen vart de däckning big time fram till kl 2 på dagen. Då drog vi ner på stan, köpte strumpor, foundation, alkohol och fyndade läpppiercing på Johansson's Guld som hade 50% rabatt på typ allt. Dock har jag ju inte haft någonting i mitt hål i läppen på år, men lyckades ändå trycka i en piercing, så nu sitter en fin liten pärla där, även om jag tycker att min piercing är väldigt mycket yesterday! Men vill den ändå inte växa igen så kan jag lika gärna sätta i något där, punkt och slut!
 
Sämst bild;
 
Ikväll kommer inte Ewe hem förns seeeent, typ 11. Men jag har köpt hem en massa gottis tills hon kommer, LCHF of cooourse!
 
Rostbiff, ölkorvar, brieost, blåmögelost, rödvin(fredagsfusk) och till köttet tänkte jag göra en sås på färska champinjoner och mager grädde, ah å nå passande kryddor förstås! 
 
Så nu tycker jag att hon kan komma hem nån gång, hehööö!
 
Tack för mig hej!
 
 
 



Send me an angel

Mätt som en plätt, fifaaan!
 
Tanken var att jag och Ewsan skulle åka till Uppsala, men vi kom inte långt innan vi insåg att de skulle bli omöjligt. Såg fan inte längre än 5meter framför bilen och hörde på radio att tåg, bussar och bilar kaosade sönder, så vi vände dirr! Åkte hem och lagade iordning kungligaste fiskgratängen istället, och nu ligger vi och myser galet med filtar i soffan och ska glo film.
 
Firre i ugn med dundersallad;
 
Ingredienser i gratängen:
Torskfilé
Milda lätt & fyllig 4%fett
Broccoli
Citron
Fiskbuljong
Salt & peppar
Persilja
Dill
Färska champinjoner
Purjolök
 
Sallad:
Babyspenat
Tomat
Paprika
Gurka
 
Svingott & nyttigt!
 
Och till filmen kör vi gurk & morotsstavar med dip gjord på lätt kvarg!
___________________________________________________________________________________
 
Annars idag då, vi har typ julpyntat ännu mera här hemma haha! Köpte en söt liten mus på åkrahallen oxå, så nu är det julblommor i heeela huset, så fint! Ewe fick för sig att vi skulle julpynta ett träd i trädgården oxå, så jag gav henne fria händer haha!
 
 
Och snön vräker ner värre och värre och ännu VÄRRE, så får se om man tar sig ut genom ytterdörren imorgon ens. Helt kaaaos ute! Skottade igår och idag är typ upp till knäna igen, och då blir det bara värre och värre för varje timme som går!
 
 Såhär såg det ut när vi skulle åka till Uppsala;
 
Och såhär såg det ut 38minuter senare när vi kom hem igen:
 
Kaffemys tidigare idag:
______________________________________________________________________________________
 
Justjaaaa, jag har färgat håret oxå, eller tonat slingor. Vart en varm brun färg, men på bilderna ser dom mycket mörkare ut än irl!
 
Nu blire grönsaksstavar, tjiiiiiiing!
 



Dear Santa

Om det finns en tomte, så hoppas jag att han är rik och läser detta!
 
1. Gaddning - Har så sjukt mycket bilder i mitt huvud hur jag vill ha det! Klippte ihop en inspo bild:
 
 
2. Resa - Inget speciellt resmål jag snöat in mig på. Mest bara komma ifrån Sverige, upptäcka och uppleva något nytt. Lite värme, sol och bad skulle ju dock inte sitta helt fel med tanke på att man i stort sett lever i nordpolen!
 
 
3. SPA weekend - Komma iväg en helg, bara slappna av, bli ompysslad, äta gott och bara vara. Hur underbart lixom!? Har hört mycket gott om Rånäs Slott både från släkt och vänner, bodde bara nån kilometer därifrån när jag var yngre, fint ställe!
 
4. Tuttar - Dom som känner mig vet att jag alltid tjatat om bröstförstoring!! 

5. Näsplastik - Jaa jag är extremt fåfäng! Jag vill fila ner näsbenet en del, är helt enkelt inte nöjd med min näsa nu, den är för bred upptill!
Resultat före och efter, Annelie Hansson som var med i Paradise Hotell. Galet bra resultat!
 
6. Materiella ting skulle kunna vara - Ett par Reebook EasyTone, ny lur (iPhone 5, eller ny skärm till min 4S), Jeffrey Campbell Lita Shoe(Guld eller rödglittriga), presentkort på ett par glasögon(eftersom jag ser sämre än en blind typ). 
 
 
 
 
 
 



darkness

Funderar på att köra en mörkare ton i håret, var ett tag sen nu!
 
Bjuder på fjortiskaos;
 



Leave the world behind

Tjoooflöjt!
 
 
Varit mer än full rulle i helgen, därav NOLL bloggning hehhehähähähöhö!
 
 
 
 
 
Mhmm, i fredags så drog jag, Tim och Tjalle till Stockholm för rejv i Högdalen. Landade först i min brors lägenhet och dumpade av prylar, sen tog vi tuben till Högdalen och checkade in på Underground Lounge. Det var tung stämning och jag hade sjukt kul, stängning 03:00 kändes på tok för tidigt, hade kunnat öst på till morgonen! Men icke, då fick de bli hemgång och typ "efterfest" med min bror och hans kompisar haha. Sjukt bra kväll iallafall!!
Tommy Lasak, tuung DJ!
 
Yeye, sen på lördagen vart det bara att ta en snabbdusch och glida mot Globen för lite horseshow med mamma, bror, kusiner och moster. Väldigt trevlig och mycket kul att titta på verkligen! :)
 
Efter globen mötte jag upp Tim så drog vi till Slakthuset på Art Of Sound, tokmassiiiivt jäkla rejv alltså. Men vi drog innan stängning eftersom vi knappt sovit ett skit senaste dygnet. Så efter att dansat sönder där inne så bestämde vi oss för att åka hem och hänga me min bror och hans kompisar istället vilket vart ett trevligt avslut på natten innan det vart sovtajm!
 
Sen när vi kom hem på söndagen vart det adventsmys med Tim och Ewe och kolla lite julkalender och film. Massvis med glögg och god ost, nomnom!
Sammalika igårkväll, då körde vi på pannkakor och film, och självfallet en massa glögg igen då haha, glögg-överkonsumtion i dethär huset!
 
Yesyes, nu ska jag ta en dusch och ta tag i lite nödvändigt stuff!
 
Pusssheeeej lixom!