Apple

Jobbat, tränat, inhandlat mat och vin, duschat! Nu blire raka rör hem till Ebba på middag med hennes & Malin, sen får vi se vart kvällen slutar!
 
Allra sista lådan jag delade ut brev i idag bjussade äpplen, perfekt att fylla på magen med så man orkade med stenhårt gympass med Jagger när man kom hem, tack snälla brevlådeägare!
 
Trevlig kväll allesammans!
 



Kommentarer

Jag fullkomligt älskar din blogg, har alltid varit lite smårund men nu är jag verkligen fet, tjock, fetma tja kalla det vad som helst, jag är verkligen allt annat än nöjd med min kropp och haft så himla svårt att hitta motivation till att gå ned.
Promenader på ca 5-9 km om dagen brukar jag traska med hundarna men min största last är godis, cola och allt sött som man inte bör äta så mycket av och verkligen inte varje dag! Blir så trött på mig själv men har inte hittat den rätt motivationen till att verkligen ta tag i det.
Men jag har läst din blogg lite grann under en period men det är förens nu när du börjar skriva om kost och träning, lägga upp bilder på dina resultat som jag verkligen blir taggad. Jag vill också träna mig till en sån snygg kropp som du har! Jag vill och jag har äntligen börjat ta tag i det, idag är min första dag men jag tänker fanimig inte ge upp!
Jag vet inte exakt varför jag skriver men jag vill bara att du ska fortsätta skriva, lägga upp bilder på mat, träning, tips osv. Det peppar mig något enormt och troligen fler :)
Grymt bra jobbat verkligen!

Svar: Hej Malin! Tack så jättemycket, vad glad jag blir att av att få veta att jag inspirerar till något bra :)Sötsaker och mat är oftast den största boven hos dom flesta, och det är fruktansvärt svårt att stå emot. Men oftast är det bara första veckan som r värst, man kommer oftast över en "tröskel" och då brukar suget minska otroligt mycket. Sen går det alltid att hitta nyttiga alternativ till godis och läsk. Jag brukar baka nyttiga saker, eller t ex göra en god fruktsallad med lite vaniljkesella eller liknande till. Dricka finns ju alltid sockerfria alternativ såsom light, zero, funlight osv. Men allra bäst är ju självklart vatten :) Keep uup the good work, jag hejjar och håller tummarna för dig! Kram!
Jennifer Nyman


Kom ihåg






Trackback