Tacopaj - lchf

Provade slänga ihop en tacopaj häromdagen med karln min, vart riktigt lyckat. Men detta är ju endast hur jag gjorde, man kan ju byta ut och göra lite som man vill.
ca 6portioner
 
Botten
 
4 ägg
0,5dl vispgrädde
100g cream cheese
1msk fiberhusk
0,5dl riven ost
 
Fyllning
 
600g köttfärs
Tacokrydda, hemgjord (recept här)
2dl creme fraishe
0,5dl vispgrädde
Tomater/cocktailtomater
1 gul lök
 
Garnering
 
Riven ost
 
Tillbehör
 
Turkisk yoghurt + vitlök + salt & peppar
Sallad
 
Sätt ugnen på 225grader. Smörj en pajform/ugnsform med äkta smör. 
Vispa ihop alla ingredienser till pajpotten och häll över i formen, förgrädda i ugnen ca 15minuter.
 
Stek köttfärsen tillsammans med önskad mängd tacokrydda(tänk på att hemmagjord tacokrydda är drygare än sån man köper, så ta lite i taget). Blanda sedan creme fraishe och grädde i en skål.
Ta ut den förgräddade pajbotten ur ugnen och låt svala ett par minuter. Lägg sedan på köttfärsen och bred över cremefraisheblandningen. Skiva tomat och lök och lägg över, strö sedan över riven ost. 
Grädda mitt i ugnen ca 15-20minuter.
 
Servera med "vitlöksyoghurt" och en god sallad!



Kommentarer

Ser riktigt gott ut!

Kör du lchf fullt ut?

Kommer du trappa upp intaget av kolhydrater successivt?

Gott!


Kom ihåg






Trackback