Ugnsbakad chevrélax - LCHF

Kvällens middag blev "folieugnsbakad" chevrélax med sparris , riktigt götte!
 
Du behöver:

4st laxfilér
12st "färska" sparrisar (säger man så? Ajja, ni förstår)
1st citron
50g chevré
Äkta smör
Salt & peppar
 
Bryt av de hårda "stjälkarna" på sparrisen och placera på en stor bit aluminiumfolie på en bakplåt eller i en ugnsform. Placera filéerna ovanpå sparrisen. Salta, peppra och smula över chevré och några klickar smör. Lägg till sist på några skivor citron och vik sedan ihop aluminiumfolien till ett paket.
Placera i mitten av ugnen på 175grader, jag använde termometer så vet inte riktigt hur lång tid jag hade den i ugnen men tog ut den vid 56grader. Skulle tippa på att den va inne 20-30minuter.
 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback